Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hakan2423 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
26.659
Cevap
428
Favori
1.073.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elinizde başka modem varsa ondan dener misiniz?Benim de netspeed ve arada kesinti oluyordu önceki modemim ile şu ana kadar hiç kesinti yaşamadım.
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Hocam netspeed var aynı fiyatlarda(76 tl) bir yorumları okuyun beğenirseniz size kalmış.Ben halihazırda 56 tl'ye 16mbps kotasız kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

dediğini pek anlamadım ama biri extre routur biri extre dsl vdsl zaten bilen bilir routur ayrı adsl ayrı sen demek ki alt resimde sağdaki routuru kullanıyorsun

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    Evet sağdakini kullanıyorum. Benim demek istediğim konuda neredeyse herkes extra dsl e extra diyor, şans eseri sitesinden fark ettim bu modeli

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    herkes routur almadığı için kısaca yazıyordur bende öyle yazıyorum tembellik olabilir
  • Hocam altyapım turk.net ve millenicom da 75mbps destekliyor. Onlara yönelirim netspeed biraz daha düşük hızlar vardı sanki geçen baktığımda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    tr de başka ıss alt yapısı olanın var olduğunu bilmiyordum ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

herkes routur almadığı için kısaca yazıyordur bende öyle yazıyorum tembellik olabilir
    Neden router almıyorsunuz? 2 cihaz birden kullanmamak için mi? VDSL kullandığınızı biliyorum ama neden keenetic i access point olarak kullanmıyorsunuz? Sadece merak ediyorum, yanlış anlamayın
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam oruc basımıza vurdu yanlış yazmış olabilirim anlayın ,😁

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    ben adsl kullanıyorum vdsl yok wifi genişleticiye gerek duymuyorum çünkü masa üstü pc ler kablo ile bağlı arada ipad yada iphonede kullanırım wifiyi oda mesafe yetiyor ama sırf meraktan aır mesh alabilirim ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Nisan 2020; 20:32:35 >
    belki vardır ben bilmiyorum sorun yok
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Sonucu bende merak ettim hocam devam ederse yaz bilelim gerekirse servise kayıt açarız, beta versiyon bunun için var geri bildirim yapıyorsun kontrol ediyorlar sorun varsa yayınlanmış versiyon daha stabil olarak yayınlanıyor.

• cem650 kullanıcısına yanıt
    ExtraDSL De yok ultrAda falan var.

Anladım hocam.Fiber paketlere bakabilirsiniz.
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir paylaşım olmuş hocam sonuçta Avrupa standartına göre sinyal meselesi kısıtlı belki o markaları şikayet etsen ürünler standart dışı ise toplatılır be büyük cezalar yer firmaları

• Extra Dsl de ısınma varmı arkadaşlar sizde de.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    Her cihaz gibi normal çalışma sıcaklığı var. Sıcaklık olayına hiç takılma hocam ben bj cihaz ısınıyor diye sorun çıktığını ne gördüm ne de duydum.

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sıkıntı yok o zaman.

fazla değil normal dokununca ovv çok ısınmış demiyorsun
    kızılötesi ısı ölçerler ölçtüm biraz önce defalarca toplanda 2 buçuk aydır kesintisiz çalışan cihaz 25,5 oda sıccaklığında en sıcak yeri 38,4 ile 39,5 arasında değişiyor. Y dış kabı ısıyı dışarı vermiyor ya da cihaz cidden ısınmıyor. Valla ben tavsiye ederim (gününün 8 saati internette oyun inceleme surfing le geçiriyorum)
  • Adamlar donanımla yazılımı o kadar güzel uyum sağlatmış ki ne ısınma yapar ne de kitlenme.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.