Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam, tam dolunca da sönüyor ışık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Meizu gibi Çin malı telefonlar daha çok rom root custom rom ince ayar falan uğraşmayı sevenler için iyi oluyor.

Garanti ve servisler büyük sıkıntı ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: dde5

Komple hocam ne kenar yapışması. Tam kırılmaz
    Bugün dediginiz koruyucu geldi cihaza uyguladım gayet fit oturdu beğendim fakat aod ekranında parmak izini okumuyor. Çok denedim ama ekran kapalıyken okumuyor öyle bekliyor okuyormuş gibi. Normal ekranı açıp parmak izi okutunca da 10 denemenin 5inde başarılı oluyor. Bir sorun olmadıgını yazdığınız için sipariş vermiştim, üzdü böyle olması açıkçası.

Edit: parmak izlerinin hepsini kaldırıp sıfırdan ekledim ekranda cam varken. Sanki şuan eskisi gibi sıkıntısız açıyor gibi bakalım denemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCankat -- 19 Kasım 2019; 23:31:41 >
  • Merhaba arkadaşlar bana çok normal gelmedi bu tuketimler :( çok fazla
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutu içinden çıkan silikon kılıf kamerayı tam kapatmıyor. Kamerayı korumak için ne kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de kilif arıyorum, birkaç günlük kullanımınızdan sonra tekrar yorumlarsaniz cok yardımcı olmuş olursunuz. Özellikle parmak izi konusunda. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: joegoldberg

Merhaba ben de kilif arıyorum, birkaç günlük kullanımınızdan sonra tekrar yorumlarsaniz cok yardımcı olmuş olursunuz. Özellikle parmak izi konusunda. Şimdiden teşekkürler.
    Kılıf olarak kutu içerisinden çıkanı kullanıyorum genel olarak hep ince silikon şeffaf kullandığım için tüm telefonlarımda bu kılıftan da memnunum açıkçası. Ekran koruyucu olarak burdan bi arkadaşın tavsiyeleriyle aşağıdaki ürünü satın aldım. Ekrana birebir yapışıyor gayet güzel ve uyumlu. Başta parmak izi için sıkıntı yaratıyordu ben de tüm parmakları silip ekranda koruyucu varken tekrar ekleme yaptım şimdi canavar gibi çalışıyor. Farkettigim tek eksi yönü ekran koruyucu baya kolay çiziliyor dün akşamüstü taktım aman gece 2 tane koca çizik farkettim bile. Yine de öneririm.

m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/bca/xiaomi-mi-9-lite-3d-komple-kaplayan-kapatan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-p-32436915

• O kadar ovdum nazar degdi ;)
    Yuzde 5e dusmusken sarja taktim birkac dk.da yuzde 15e cikti ki hizli sarjla degildi guya vakit var yavas olsun istemistim.
    Sonra orijinal adaptore taktim bikac dk daha gecince yuzde 22ye.
    Yani toplamda 5dkda yuzde 17 civari yukselmesi bana normal gelmedi.
    Umarim kalici bir sorun olusturmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcp.y

Gmail uygulamasina 2 gun ancak sabredebildim.Outlook tavsiye ederim.Gmailin tum verilerini silin ve senkronizasyonunuda kapatin.

Alıntıları Göster
    Outlook ta hesap kurulumu yaptım fakat sorun devam ediyor. Sürekli Microsoft tan uyarı maili geliyor.

• Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi
    Sürekli bu mail geliyor, çözümünü bulamadım.

• General. kullanıcısına yanıt
    mailini bilgisayardan aç ve Junk isimli klasörün ismini değiştir diyor. garip, ilk defa gördüm böyle bir uyarıyı.
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    hocam tam oturan nano ekran cam mı ? nerden aldınız ? ben n11 den aldım ama kenardaki ekran olmayan yerler açıkta kaldı bide kenarları oval kesilmemiş sağa sola armak hareketlerinde takılıyor...tam oturan ( ekran olmayan kenardaki boşluklar dahil ) ve sağa sola hareketleri kullanırken elimin takılmayacağı nano ekran tavsiyesi varmıdır ?
  • Telefon kurdu olanlara soruyorum...mi 9 se modeli lite mi cc9 la mi ayni ? ve mi 9 se yada redmi note 8 mi onerirsiniz...kullanim sadece mail ve not programlari ve kamera.sarjin uzun gitmesi en onemli kriter

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    mi 9 lite cc9 ile aynı.
    mi 9 se hiçbiri ile aynı değil, bataryası düşük 3000 lik. note 8 4000 batarya var, önemli olan batarya ise 9 se den uzak durun.

note 8 kaç liraya alcaksınız yazarsanız ona göre de tavsiye verebiliriz.
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Se bence mi 9 litenin küçük versiyonu. Boyuttan kaynaklı olarak da pil boyutu küçük. Pil süresi önemli ise ve çok da oyun vs. oynamıyorsanız, sizin için mi 9 lite ya da note 8 daha uygun olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

mi 9 lite cc9 ile aynı.
    mi 9 se hiçbiri ile aynı değil, bataryası düşük 3000 lik. note 8 4000 batarya var, önemli olan batarya ise 9 se den uzak durun.

note 8 kaç liraya alcaksınız yazarsanız ona göre de tavsiye verebiliriz.
    cuma gunu 1500 e duser diyorlar...bide imei atilaninda tek sim calisiyomus r.not 8 in ..oda dogrumu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Herkese selamlar. Birkaç sorum olacak.

Mevcut cihazım casper via f1'den mi9 lite'a geçiş yapmayı düşünüyorum.

Ekran kalitesi nasıl memnunmusunuz parlaklık yeterli mi ?

Video çeken biri değilim ama fotoğraf çok çekerim hem ön hem de arka kamera performansı nasıl ? Ön kamera inşallah fondötenli gibi çekmiyordur :)

Son olarak da pil durumu nasıl yoğun kullanımda ortalama ne kadar gidiyor ?

Şimdiden teşekkürler.
    Beyler bir el atın onca kullanan var telefonu hiç kimse cevaplamamış :)
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bana da böyle bir mail geldi, kendi oluşturduğum klasör için, sallamadım maili :D

• ylönen kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi bence başarılı, önceki telefonumun ekranı IPS LCD isi, AMOLED e geçince farkı hissettim. Kamera performansı profesyonel çekim yapmayacaksanız yeterli bir kamerası var.
    Yoğun kullanımda 1 gün, az kullanımda 1.5 günlğk bir batarya performansı olur.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.