Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte guncelleme istemememin bir numaralı sebebi bu saçma sapan sorunlar cikiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify d yaptığım ayarlar uygulanmıyor saçmalık

• ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Root oldu çift imei atıldı. Magisk diye bir program vardı imei için kurulmuş sanırım imei atan arkadaş onu kaldır düzelir dedi.İmei sonrası Bankacılık Programları çalışmıyor ayrıca normal hiçbir şekilde internete girmiyor.Aradan 2 3 saat sonra hepsi normal çalışıyor.Sonra yine gidiyor.Orjinal romu atsam imeiler gidermi birde böyle denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

Root oldu çift imei atıldı. Magisk diye bir program vardı imei için kurulmuş sanırım imei atan arkadaş onu kaldır düzelir dedi.İmei sonrası Bankacılık Programları çalışmıyor ayrıca normal hiçbir şekilde internete girmiyor.Aradan 2 3 saat sonra hepsi normal çalışıyor.Sonra yine gidiyor.Orjinal romu atsam imeiler gidermi birde böyle denemek istiyorum.
    İmei öncesi süper hızlı olan telefon her konuda imei sonrası çok yavaş internet sorunları program sorunları vs...çözümü yokmu bunun
  • eski miui 10 rom kursam imeiler gidermi ?
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    hocam kaç sayfadır yazıyorum eski roma eski android sürümüne dönmek hep sıkıntılı işler.

twrp kurulu ise bugün yeni rom çıkacak onu kur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

hocam kaç sayfadır yazıyorum eski roma eski android sürümüne dönmek hep sıkıntılı işler.

twrp kurulu ise bugün yeni rom çıkacak onu kur bence.
    link veririmisniz ?
  • duzguner42 kullanıcısına yanıt
    Birinci sayfada geçen Hafta çıkan en son beta ve stabil olan rom linki mevcut.
    Sizde muhtemelen çift sim sonrası band 20 gitmiş ve birşeyler daha karışmış bence.
    Orjinal yedekle telefon ilk haline getirilip ondan sonra İMEİ işlemi tekrar yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademdemiryas -- 8 Kasım 2019; 10:1:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugünkü rom henüz yayınlanmadı, öğlen veya öğle sonu yayınlanıyor genelde. geçen haftaki rom da güzel bir haftadır kullanıyorum. ilk sayfada link var arkadaşın dediği gibi, onu da indirip kurabilirsiniz acele ise, v11 9.10.31 yazan link.
  • sonunda mi 9 lite aldım arkadaşıma. ancak kilitli ekranda resmi değiştirmeyi bulamadık. bunu nasıl yapabiliriz?
  • Arkadaşlar lg v30+ mi mi9lite mi sizce ikiside hemen hemen ayni fiyatta lg de islemci ve ekran iyi mi 9lite batarya ve ram

• oguz58 kullanıcısına yanıt
    hocam galeride resmi açın alt sağdaki üç nokta ile arka plan resmi olarak ayarla deyin orada kilit ekranı - arka plan veya ikisi birden seçeneği var. kilit ekranını seçince oraya yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acolaq

Arkadaşlar lg v30+ mi mi9lite mi sizce ikiside hemen hemen ayni fiyatta lg de islemci ve ekran iyi mi 9lite batarya ve ram
    V30+ alacaktım ben de 2017 model olması ön kameranın vasat olması ve en son mi 9 lite'ın piyasaya girrmesi ile kararım değişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 4k 30 fps çekimlerinde eis destekliyor mu? Yani eis devreye giriyor mu?

• cokoy kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Yani bu çekim modunda stabilizasyon yok mu?

• cokoy kullanıcısına yanıt
    1080p 30 fps ve altında var hocam.
  • 1080p 30 fps nedir abi, hiç yapmasalarmış daha iyi

• wéndigo kullanıcısına yanıt
    Peki memnunmusunuz telefondan

• hocam güncelleme menüsünden indirdiğim dosyayı gösteremiyorum anlam veremedim dosya seç seçeneği yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.