Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V11.0.3.0 güncellemesi gelmiş. Yükleyen, tecrübe eden oldu mu? Problemler var ise lütfen paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chanlee8988 C kullanıcısına yanıt
    Bana ulaşmamış henüz, indirip test eden de yok sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bana güncelleme geldi, yükledim. Bir fark yok, sadece güvenlik güncellemesi gibi. Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alizeo -- 19 Haziran 2020; 12:6:52 >
  • alizeo kullanıcısına yanıt
    Vowifi da kopma yaşıyor musunuz hocam ?
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Sabit internette Turknet ve mobilde Vodafone kullanıyorum.

bende turknet kullanıyorum ama wowifi aktif görmedim hiç siz nasıl çalıştırdınız
  • rambo2590 kullanıcısına yanıt
    VMG3312-B10B model modemi kullanıyorum. Sürüm düşürdüm ve NAT ayarlarından Port Tetiklemeyi aktif hale getirdim.

aynı modemi kullanıyorum eve gidince bakayım NAT ayarlarına hangi sürümü kullanıyorsunuz acaba
  • rambo2590 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

Yükledim ama çok test etmedim. Yalnız ön kameradaki efekt geri gelmiş.

teşekkür ederim eski yazılımı bulamadım ama port tetikleme ile aktif oldu
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

• Mrb. Bu mi 9lite aldıktan sonra beni çileden cikariyor. 1.si Şebeke sorunu yaşayan var mı ? Eşimde Huawei p20lite var gezintiye çıkıyoruz bazı yerlerde o sosyal medyaya fotoğraf yüklüyor benim telefonda hiç şebeke olmuyor.
    2. Araç sarji kullanıyordum. Sürekli şarjı kesiyor şarj ediyor . Eşimin telefon şarj oluyor bir sıkıntı yaşamıyor

• imgkhn İ kullanıcısına yanıt
    Yazılımsaldır hocam, ben poco launcher kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

Ben android 10 a geçtikten sonra telefona reset atmıştım o günden beri vowifi kullanamıyorum, siz reset atmışmıydınız?

• Unal89 U kullanıcısına yanıt
    yurt dışı cihaz aldıysanız imei tamiri yapan çift imei yazdıysa şebeke sorunu oluyor özellikle kırsalda.

araçta şarj konusunda ben sıkıntı yaşamadım. kontağı kapattıktan bir süre sonra durdu ama araç kesmiştir diye düşündüm.
  • bu haftaki güncellemede sağlık ıvır zıvır fasa fiso şeyler var hep. haftalık kullananlar için güncellemeye gerek yok.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    olurmu? 1 yıldır nerdeyse stabil beta farketmeksizin türkçe dilinde çöken sağlık uygulaması artık çökmüyor.Ben dahil birçok kullanan insan var uygulamayı :)
  • ilter88 kullanıcısına yanıt
    Çöken uygulamalar için genelde telefon dilini ingilizce yapıp uygulamayı bir kere açtıktan sonra dili tekrar Türkçe yaparsanız çalışıyor galiba. Sağlık uygulaması için denemedim ama siz denemiş miydiniz hocam?

SMS doğrulama için de ilk mesajda yazmıştım bunu, dili ingilizce yapıp deneyin oluyor diye ama ben bir önceki haftalık eu romda denedim ingilizce olarak da SMS doğrulama çalışmadı maalesef.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Mrb. cihaz yurt dışı doğru kırsalda sorun yaşıyorum. Ama tek IMEI görünüyor ne yapabilirim. Eski telefonumun imeisini attirsam olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.