Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mrb. Benim telefon miuİ global 11.0.1 güncellemesini otomatik yaptı ve durdu. Note 8prolarda 0.2 ve 0.3 ler vardı. Sizin güncelleme durumunuz nasıldır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unal89 -- 15 Haziran 2020; 11:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barslan1 B kullanıcısına yanıt
    elinizde hala redmi note 8 varsa gcam kurup deneyin. gcam 12 mp çekmesine rağmen, telefonun kendi kamerasındaki 48 mp'den çok çok daha detaylı çekiyor. 7.0.0.9 v13 veya 7.3.0.18 v1 sürümlerini deneyin. benim telefonumda en net bunlar çekiyor. uygulamayı ilk kurduğunuzda hdr ortada 2.seviyede oluyor onu 3. seviye çıkarıp deneyin.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Google kamera çok Yavaş çekiyor hocam fotoğrafları hdr falan mı kapatmak gerek?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    hdr'yi işlemesi için, kendi kamera uygulamasından biraz daha yavaş çekiyor da öyle çok sorun yaşatacak kadar değil. bir de sürümden sürüme değişiyor. özellikle gcam'in yeni sürümleri daha hızlı çekiyor. eski sürümler daha çok bekletiyor. ben 7.0.0.9 v13'ü kullanıyorum. yeni sürümlerden biraz daha fazla bekletiyor ama daha iyi çekiyor, yani değiyor. galaxy s9 ile kıyasladım. s9 daha hızlı çekse de fotolara zoom yaptığımızda gördük ki redmi note 8 açık ara daha detaylı çekmişti. ayrıca bu sürüm tonlama da yaptığı için renkler de s9'un kine oldukça yakındı. telefonun kendi uygulaması daha soluk renklerde çekiyor. gcam'in 7.2 sürümlerinden birini denedim. telefonun kendi uygulamasından hiçbir farkı yoktu, beğenmedim. 7.3'ler de martta çıkan 97 mb civarı olanlar iyi. hem hızlı hem detaylı çekiyor. yeni çıkan 47 mb olanlar ise daha az detay içeriyor. farklı sürümleri deneyip en çok hoşunuza gideni kullanabilirsiniz.

    hdr'yi kapatırsanız telefonun kendi uygulamasından pek farkı kalmıyor. detayları veren hdr. bu yüzden full'e ayarlamak gerekiyor. hdr'yi kapatırsanız hızlı çeker ama detaylar kaybolur. biraz zoom yapsanız bile görüntü hemen bozulmaya başlar, aynı kendi uygulaması gibi. hdr açık olduğunda ise daha yavaş ama daha detaylı çeker.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 16 Haziran 2020; 1:42:36 >




  • Merhabalar.miui global 11.0.1 sürümündeyim. Geçtiğimiz günlerde bir sorun ortaya çıktı. Son uygulamalara bakmak istediğimde üstteki uygulamalar görünmüyor. Yaşayan ya da çözümü bilen var mıdır?
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dursunyusuf77 D kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde. Üst kısımda hangi uygulamalar oluyordu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skydiver737 S kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulama olup olduğu farketmiyor. Arkaplanda açık uygulamalar rastgele görünmüyor bir kısmı. Hepsini temizle ile gidiyorlar ancak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi.eu sonunda dediğime gelmiş

    Cihaz modelini Mi 9 Lite yapmışlar.

    MiRoom daha kullanışlı gibi olsa da banka uygulamasında nokta yerine virgül koyması 999 liradan fazla havale yapmayı engelliyor. Kumanda uygulaması konumu sadece Rusya olarak seçebiliyor vs çok can sıkıcı. Araba alacağım için havale sırasında sorun olmasın diye dün sabaha karşı yükledim. Şimdilik iyi, hayırlısı bakalım.


    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam , orjinal olarak mi güncelleme gelmişti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonu alalı 8-9 ay oldum başlarda güzeldi ama sapıtmaya başladı. Son 3 aydır uygulamaları kullanıp ana ekrana döndüğümde hiçbir uygulama gözükmüyor yani ekran bomboş. Tuş kilidi yapıp açtığımda telefondaki uygulamaların olduğu ekran geliyor. Başlarda günde 1 2 defa yapıyordu çok rahatsız etmiyordu. Şimdi artık can sıkmaya başladı. Bu sorunu romla çözebilir miyim yada fikri olan arkadaşlar var mı ? Ekran fotoğrafını paylaşayım daha iyi anlarsınız.Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi




  • imgkhn İ kullanıcısına yanıt
    Bendede ara sıra oluyor reset atmayı denedinmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imgkhn İ kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinde MIUI optimizasyonu açın, en altta.
  • Zonguldak1997 Z kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben kararlı veya orjinal rom kullanmıyorum. haftalık beta romları kullanıyorum sadece. bu da son haftalık rom. 11 haziran tarihi ve xiaomi.eu yazıyor zaten sol üst köşede.
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam maalesef yine devam ediyor sıkıntı. Yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım. Genpa garantisi devam ediyor , 20 iş günü telefonu onlara bağlayacak kadar büyük sorun mu bilmiyorum. Çözemezsem garantiye göndermek en sağlıklısı olacak.
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Reset attım , format attım , sosyal medya uygulamaları hariç telefonu zorlayacak oyun vs her şeyi sildim. Yine aynı yine aynı
  • imgkhn İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni sorun bende de var fakat sadece telefon konusmam bittiginde yapıyor bu sorunu. Ben yazilimsal olduğunu düşünüyorum o yüzden güncelleştirmeyi bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Orjinalin ne zaman geleceği hakkinda bi bilginiz var miydi peki hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zonguldak1997 Z kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam, onu xiaomi kendisi açıklamadıktan sonra kimse bilemez zaten. belli olmuyor, beta çıktıktan sonra 2-3 ay içinde stabil geliyor genelde. beta da nisanda çıkmıştı. yani önümüzdeki birkaç hafta veya 1-2 ay içinde gelebilir stabil miui 12.
  • imgkhn İ kullanıcısına yanıt
    Ben poco launcher kullanıyorum tavsiye ederim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deniyorum abi teşekkürler tavsiye için
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.