Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Accept07 , BurakBilgin , BurakBilgin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
27.032
Cevap
681
Favori
998.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak bey merhaba.. LG 86SM9000PLA 86" 218 Ekran NanoCell UHD Smart TV elinizde mevcut mudur.. N11 de 1 tane gözüküyor 23 400 bugünkü 2000 liralık kuponla 21 400 e düşüyor..
    Bu fiyata verirseniz mağazanızdan da almayı düşünebilirim..

ve LG86UK6500 ile ilgili düşüncenizi paylaşır mısınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • grkmg G kullanıcısına yanıt
    Hocam biz ANKARA da yaklaşık 60 yıllık firmağız ANKARA da yaşayan bizim firmamızı bilir. KOÇ PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET LTD ŞTİ
    Mağazalarımız
    LG PREMIUMSHOP
    SONY CENTER
    SİEMENS
    MİELE
    mağzalarımız var.
    Baktığınız beğendiğiniz ürünlerimiz varsa seve seve yardımcı olurum hepsi hakkında bilgim var.
    Benim bu şirketler grubu içerisinde 10 yılım bitti.
    Konumuzun başlığı LG TV TAVSİYE 2019 LG ile sormak istediğiniz bir konu bilgi varsa buradan yazın LG dışındakileri özelden mesaj atın konuşalım yanlış anlamayın konu dışında kirlilik olsun istemiyorum o yüzden dedim
    İyi günler.

• hulusi kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle Oled alacakmışız gibi

• Burak bey,
    Oled var iken LCD almam. 55C9 yurt dışında çok ucuzladı, ama hala ülkemizde pahalı. N11'de en pahalı siz satıyorsunuz, fiyatını aşağıya çekecekmisiniz?

• Covannii kullanıcısına yanıt
    Hocam LG 49SM8600 çok özel fiyatımız var iletişime gecerseniz yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Msavaşusa

merhaba lg sm8200 düşünüyorsanız hepsiburadanın dört dörtlük kampanyasında var o tv 6 kasım saat 12 ile 15 arası ve çok iyi fiyatlara düşüyor bilginiz olsun
    teşekkürler hocam...

Orijinalden alıntı: evil2302

Burak bey,
    Oled var iken LCD almam. 55C9 yurt dışında çok ucuzladı, ama hala ülkemizde pahalı. N11'de en pahalı siz satıyorsunuz, fiyatını aşağıya çekecekmisiniz?
    Hocam n11 üzerinden özel iskonta yapamıyoruz sonuc olarak sadece biz satmıyoruz oraya son fiyat cıkarsak diğer firmalar veremıyor LG şikayet edebilıyor.
    Şöyle özetleğim size OLED TV de şuan bizim depomuzda 30 adet var 100 adet bugün gelıyor 130 adet stok var bu ürünlerden nekadar cok alırsanız okadar cok avantajınız oluyor diğer firmalar 3 5 adet alıyor ve fiyat olarak yüksekte kalıyor bundan dolayı fiyat farkları oluşuyor mağaza da özel fiyatlarımız çoğu zaman internet üzerine yansıtmıyoruz. Benimle ilteşime gecen veya mağzamıza gelen müşterilere özel fiyatlarda yardımcı oluyoruz.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Mysonyshop bizim mağzamız 11.11 günü acılacak özel iskontolu ürünler
    55xf9005 de indirim yapacak mısınız 11 kasımda .

Hatırlayanlar vardır belki, can abinin (albani) kipaya gidip de "bu televizyonu sevdim sarın bunu" demesinden sonra bu konuda pek bir şeye gülememiştik bu başlıkta iyi oldu bu 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 6 Kasım 2019; 11:23:2 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba LG TV TAVSİYE 2019 konusu olduğu için konu dışında bilgi veremıyorum yanlış anlamayın özel den mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışıyım size.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

"Yanık oled seviyorum ben", bu iyiydi😁

Hatırlayanlar vardır belki, can abinin (albani) kipaya gidip de "bu televizyonu sevdim sarın bunu" demesinden sonra bu konuda pek bir şeye gülememiştik bu başlıkta iyi oldu bu 😁
    C9 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Malum tv nin görüntü cam gibi, siyahlar kara deliğin ışığı emmesi gibi sıfır ışık. Aynı zamanda panel de cam gibi ve yansıma konusu beni düşündürüyor. Öncelik bu olsa da her zaman karanlık ortamda izleme şansımız olmuyor. Tecrübesi olan bu yansıma görüşlerini aktarabilir mı?

• arkadaşlar 49SM8000 serisi Vatan Bilgisayardan alınırsa sihirli kumandayı hediye ediyor sepete ekledikten sonra kumanda 0,01 diye faturalandırılıyor alacak olan kişiler buna dikkat etsin diğer bir çok sitede ayrı olarak satılır ibaresi var ayrıca 8000 serisinin tarama hızı 8200 den 100hz daha düşük buna dikkat edilsin arada 300-400 TL gibi bir fark var.

Orijinalden alıntı: beatles33

arkadaşlar 49SM8000 serisi Vatan Bilgisayardan alınırsa sihirli kumandayı hediye ediyor sepete ekledikten sonra kumanda 0,01 diye faturalandırılıyor alacak olan kişiler buna dikkat etsin diğer bir çok sitede ayrı olarak satılır ibaresi var ayrıca 8000 serisinin tarama hızı 8200 den 100hz daha düşük buna dikkat edilsin arada 300-400 TL gibi bir fark var.
    Hocam sadece 49 inç mi verıyor? yanında
  • Ben Sony XF9005 ile LG SM8600 yan yana aynı video da yarım saat izledim. Çok aman aman bir fark görmedim. Acaba SM8600 mu alsam XF9005 mü alsam kararsızım.??? Biraz daha çıkıp SM9010 mu alsam kararsızım.????

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.