Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.243
Cevap
650
Favori
910.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg c5'in 55"lik modeli yok mu? Sadece 65" ve üstü mü geldi Tr'ye?

• Arkadaşlar iyi günler . Bu sorunun yeri belki burası değil ama yardım edebilirseniz çok sevinirim .

Burak Beyden SAMSUNG 55QN70F model tv aldım. Kendisine sorunsuz hizmet ve desteği için tekrardan teşekkür ederim. Sorum şu ; Bu modelde GameHub sekmesi yok. Bu Türkiye'ye özelinde bir durum mu , yoksa bu model mi desteklemiyor ( Çok sanmıyorum ama) . Bazı yerlerde ülke değiştirince geldiği yazıyor. Bu konu ile alakalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Evet 55c5 gelmedi 65c5 ve üzeri geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, Burak Bey aracılığıyla 65QN90F aldım. Desteği, ilgi ve alakası için kendisine teşekkür ederim. Kurulumdan sonra görüşlerimi buradan paylaşıyor olacağım. İyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GuerillaUnit G kullanıcısına yanıt
    Burak hocam SAMSUNG QE65QN90FATXTK ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    24.07.2025 kargo çıkışınız yapılacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Vatan'dan aldığım LG G4 65 inç kusurlu çıktı ve LG'den değişim onayı aldım. G4 serisi Vatan stoklarında görünmüyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu, süreç nasıl ilerliyor? Para iadesi alsam yerine denk ürün alamıyorum

• Arkadaşlar merhaba 100 bin civarı 75 inç ve üzeri ps5 , uydu yayını , dijital platformlar , ip tv vs. için ne önerirsiniz?

• codename.47 C kullanıcısına yanıt
    Hocam vatan değil mağazadan alsaydınız LG G5 ile değişim olacaktı, Vatandan ücret iadesi dışında işlem yapmaz size iadesi alıp G5 bakabilirsiniz hocam.
  • disstortion55 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    LG 75QNED86A6
    SAMSUNG 75QN70F
    SAMSUNG 75QN90F
    Bu modellere bakabilirsiniz hocam.

• Burak hocam selamlar yeni evleneceğim çok bir bütçem yok ama 65” Oled bir tv almak istiyorum uzun yıllar kullanacağım genel olarak film ve maç izlemek amaçlı olacak bana hangi marka model önerirsiniz şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Merhaba hocam,
    LG 75QNED86A6
    SAMSUNG 75QN70F
    SAMSUNG 75QN90F
    Bu modellere bakabilirsiniz hocam.
    Teşekkürler

• disstortion55 D kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • ssaideski S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bütçe aralığınız nedir sizin?
  • Kolay gelsin,Burak hocam LG oled C5 televizyon nasıl televizyon ? 89 bin fiyat nasıl?

• ahmet383438 A kullanıcısına yanıt
    Hocam direk alın iyi fiyat.

• Samsung QE100QN80FUXTK 15 adet yeni stok geldi piyasanın altında fiyat var düşünen varsa yardımcı olurum.

GARANTİ 7 TAKSİT

YAPIKREDİ ve VAKIFBANK 7 TAKSİT

İŞBANKASI 6 TAKSİT

Bu kartlar varsa eğer bu taksit sayısından yararlanabilir.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Burak hocamdan 2021 yılında 55C1 OLED satın almıştım. Bu hafta arkadaşıma Samsung 55QN70F modelini aldık, her iki süreçte de ilgisi ve alakası için teşekkürler

• harunakyildiz kullanıcısına yanıt
    Harun hocam SAMSUNG QE55QN70FAUXTK ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    18.07.2025 kargo çıkışınız bugün yapıldı bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Bu fiyat aralığında nasıl hocam tavsiye edermisiniz?

LG & SAMSUNG 2024-2025 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.