|
@Burak_Keskin06 'e teşekkürlerimi iletiyorum. LG OLED 65'' G5 ve Samsung q990f siparişlerim için yardımcı oldu. Ürünler elime ulaşıp kurulduktan sonra tekrar paylaşım yapacağım. |
|

3 Mobil
|
@Burak_Keskin06 'e teşekkürlerimi iletiyorum. LG OLED 65'' G5 ve Samsung q990f siparişlerim için yardımcı oldu. Ürünler elime ulaşıp kurulduktan sonra tekrar paylaşım yapacağım. |
|
Bugün nihayet fırsat bulup Burak Bey'i dükkanında ziyaret ettim. Televizyon konusunda ben zaten kararı vermiştim, Samsung 77 S95F siparişini verdim. Soundbar konusunda biraz gidip geliyordum, uyduları olmayan Q800F modelini tercih ettim. Ama hala Q990F mi alsam diye bir tereddüt var kafamda. Burak Bey sağolsun çok yardımcı oldu. Hem TV'nin hem soundbar'ın garantilerini 5 yıla uzattık. Umarım ihtiyaç olmaz ama kafamız rahat olsun. Kuracak servis ile de konuştu. Ölü pixel vb. hatalara karşı hassas bir inceleme yapacağız kısmetse. Kendisine teşekkür ediyorum. Kısmetse Perşembe günü kurulum yapılacak. İzlenimlerimi paylaşırım kurulum sonrasında. |
|
|
Hocam doğru söylüyorsunuz da tünel kalıp bir apartmanda oturuyoruz. Üst kat komşum telefonda sesini biraz yükseltse biz duyuyoruz. Onun için sesi zaten çok açma şansımız olmayacak. Bir de salonda kalabalık sevmiyorum ben. Uydu hoparlörleri koyacağım, salonda yer kaplayacak. Prize kablosu gidecek falan. Benim derdim nitelikli bir subwoofer olsun yeter. İzlediğimiz Netflix, Bein maçları vs., öyle surround olmazsa olmaz bir düşüncem yok. Ama hala bir git gel yaşamıyorum da değil. Salona girip çıkıp tartıyorum kafamda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selamlar özelden de yazdım , mesajım burda da bulunsun :) |
|
Burak_Keskin06 Burak beyden bu hafta sonu oğluma 1 adet 55QN70F kendime 1 adet 65QN70F Samsung Tv. aldım. İstanbul a sevkini bekliyorum. İlgisine ve alakasına teşekkür ederim. |
|
Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 17 Haziran 2025; 2:43:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Burak Hocam selamlar, Samsung 75qn90d mi 75qn90f mi? d serisi önde gibi. fiyatları nelerdir? |
|
|
|
s90f modeli verdiler o bile 2025 tv olmasına rağmen hafif kavisli ince oled tvler sorunlu kesinlikle ve ben bu hizmetten memnun ayrılmadım mesela. tavsiye de etmiyorum s90 görünce kaçının s95 bulabiliyorsanız onu tercih edin aynı ve daha kalın panel. yerinde görüp deneyimleyin. yamuk beni bozmaz diyen tabiki alabiir :) |
|
Bugun bu modeli LG 55b46la 55 almayı dusunuyorum ama her gün 5-6 saat ulusal kanal izlersen logo yanığı olur diyorlar dogrumu kararsiz kaldim bilgisi olan yazarsa sevinirim oled butun modeller icin gecerli diyorlar bu sorun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|