Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.828.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu guncelleme nedir arkadaşlar. Yapayımmı. Cihaza daha imei atmadım ama kilit açık ve root yuklu ve eu rom mu ne, ilk sayfada yazan roma kadar geldim, direk burdan yuklesem sıkıntı olurmu?
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    İndirip yükleyin, yukledikten sonra root kalkar, tekrar magisk (root) yüklemeniz lazım....

• krmtrylcn kullanıcısına yanıt
    Hocam var uygulama çekmecesi aslında. Yeni güncelleme ile geldi. Bende çok aradım ama şuan kullanmıyorum bu daha rahat geliyor

• Ben bulamadım ya. Nereden bulacağım tarif eder misin🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    CN yani çin rom'u bu sizin cihazınıza fastboot ile EU rom kurun direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Şubat 2020; 20:4:5 >
    Android sürümünü güncelleyin, sistem uygulamalarını güncelleyin. Ana ekranda uzun basıp ayarlarına girin.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi BL yi vs kapatacak ayıkla pirincin taşını, daha yasal süresi çok var kullansın custom rom...
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Nasıl olmuşta CN sürümü kurmuş anlamadım :) herkes aynı şeyleri soruyor artık öğrenmişlerdir ne oldu ne olacak. Yada yaşayarak öğrensinler, cihazları brick etsinler, edl mod nedir nasıl yaptırılır öğrensinler :)
    Arabanın/evin taksidi/masarafı var sanırım
    Hayat zor, şimdi bizlerin maaşa ek olarak xiaomi den aldığı para var, dh den aldığımız para var bide bu yazılım işlerinden alınan para var.. Yetmiyor, yetmiyor.. Ay sonunu zor getiriyoruz yinede
    Haklısın...Allah affetsin bizi :)
    Uygulama çekmecesi ile ilgili bir bölüm göremedim burda
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Tam nokta atışı tarif etmezsen böyle uğraştırır seni işte
    c.mi.com
    MIUI 11'de Uygulama Çekmecesini Etkinleştirme - MIUI Genel - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2682785-1-0.html

Google'ladım, bunu yaparken çok zorlandım
    Sizde zaten eu Custom rom varmış, onun güncellemesi bu. Ben de kullanıyorum global romdan her konuda güzel, gayet stabil ve batarya yönünden iyi.

Imei işlemi yaparsanız da bu romdan devam etmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Demek YouTube yapmış. Android 10 için konuşuyorum ; pil tüketimine ne zaman baksam hep Android sistem en üst sırada. Başka uygulama bunu geçiyorsa ciddi tüketim yapmış demektir.

Vallahi yetmiyor, üstüne Xiaomi konu sahiplerine 1-2 ayda bir cihaz gönderiyor onu satıyorum ama yine de ay sonu zor geliyor

• Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam peki eu rom kullanıyorum dediniz cihazımın üstünde ki rom global olan sanırım eu daha mı iyi? Veya denediğiniz daha iyi başka romlar var mı?

• 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.