Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.827.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

Hocam bu işlemin nasıl yapıldığını birisi detaylı anlatabilir mi acaba senkronizasyon olayını?
    Anlatıyorum açık ve seçik sekilde :)

denilene göre önce parmak izi tanıtımlarını siliyoruz
    sonra
    1. ayarlar
    2.telefon hakkında
    3.tüm özellikler
    4.çekirdek sürümü ardından 5 kere tıklıyoruz
    5.donanım testleri başlıyor diyecek ve dos ekranı gibi beyaz bir ekrana düşeceksiniz
    6. üst sağda 3 noktaya basın ' Additional tools ' tıklıyoruz
    7.13 nolu sekmeye ' fod fingerprint calibration ' tıklıyoruz
    8.siyah ekran ve start next ve parmak izi bölümü olan boş bir ekrana düşüyoruz
    9.start diyoruz sonra next diyoruz ekran beyaz parlıyor parmak izi bölümüne basıyoruz parmak izimizle
    10 sonra siyah ekrana basın yazısı çıkınca siyah bir malzeme ile elastik yada kumaş siyah zemine basıyoruz ekran kapanıp açılacak ve çıkın diyecek menüden

olay bu geri kalanı sizde arkadaşlar

Eksik yer varsa tamamlayalım arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camouflage-dm -- 15 Ocak 2020; 10:48:0 >

• camouflage-dm C kullanıcısına yanıt
    Hocam en son aşamada performans failed yazıyor bu nedir?
  • Selam arkadaşlar. Malum sizlerin yardımıyla imei attığım bir mi 9t kullanıcısıyım. Daha önce soru cevap şeklinde yardımlarınızı almıştım yine. Özellikle @Espa @theVerge arkadaşlar bu konuda çok yardımcı oldular. Telefonu çok güncelleme, rom vs, denemesi yapan birisi değilim. O yüzden bu gelen güncellemeyi de yeni gördüm. Şimdi sorum şu.
    Bu güncellemeyi direkt indirip telefon açıkken mi kurmam gerekiyor "imei uçmaması için" yoksa twrp üzerinden mi, yapacağım?bir de gerekli bir güncelleme mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses64_79 -- 15 Ocak 2020; 11:25:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar global sürüme neden Android 10 güncellemesi gelmedi ?

Bilgisi olan var mı ?
  • ramses64_79 kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncelleme ile imei gitmez.
    Telefon üzerinden sıfırlama yaparsanız gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Arkadaşlar IMEI konusunda her iki sim'in de aktif olacağı bir yöntemin yakında geleceğini duydum, bilginiz olsun...
    hala gelmedi mi acaba bu yöntem
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz link kaldırılmış sitede şuan MIUI 10 var. Ona downgrade yapsam olurmu yoksa illa bi önceki sürümemi düşürmemiz lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

Hocam en son aşamada performans failed yazıyor bu nedir?
    dün akşam yaptığım işlem şu an bendede olmuyor video çekerek atacaktım ama maalesef olmadı
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz miui 10 da geçebilirsiniz sonuçta sifirlanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut kullandığım ekran koruyucusu ve görünü mü
    Ekran kavisli olduğu için tam oturmuyor ve kenarlar net yapışmamış şekilde
    Ve aldığım blitzpower marka yada içinden çıkan öyle değildir belkide onuda mevcut üstüne koyduğumda oda ekrani tam kaplamiyor
    Bu ekran koruyucular biraz kalın daha ince esnek olmalı benim amacım sadece ekran çizilmesin ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camouflage-dm -- 17 Ocak 2020; 20:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

hala gelmedi mi acaba bu yöntem

Alıntıları Göster
    Şu an için öyle bir duyum yok hocam

• FoxHound kullanıcısına yanıt
    bırakmışlardır heralde artık
    aslında telefon tam bana göre, tam ekran amoled, nfc, band20, widevine l1, imei yazması kolay. iki hattın birden çalıştığını duyarsam alacağım.

• Xda sitesinde paylaşılan pixel rom'u kullanıyorum bir kaç eksik haricinde çok güzel. Fakat güncelleme geliyor geliştirici paylaşmış. Şimdi ben verileri kaybetmeden yeni rom'u kurabilir miyim uygulamalar gitmeden yani wipe yapmadan?

• Telefona samsung galeri kurma şansım var mı ?

• Bende en çok bunu istiyorum valla kaç senedir, herkes benzerlerini öneriyor ama samsung gallery istiyorum 😤

Hocam son olan zaten herkeste olduğu gibi sorun ne anlamadım?Ful kaplamadan kasıt bu şekilde oluyor zaten birde komple kapatan türler var 5d 9d gibi vb. isterseniz onları deneyin ben hiç denemedim ama bu tür olanlar bende blitzpower kullanıyorum bu şekilde kapatıyor.Bende birde tel ısındığında yada güneş ışığı altında cam kendi kendine hava alıp kalkıyor soğukken böyle bir durum yok sebebi nedir çözemedim başka böyle bir şey yaşayan varmı onuda bilmiyorum.
  • birerbir samsung galeriyi cihazınıza kuramazsınız fakat uygulama geliştiricilerinin apk larını yükleyebilirsiniz xda ya bir bakın.

Hocam kendime çok kaliteli olmayan ucuz bir ekran koruyucu aldım, ekranı tam kapatmadı ama hava kalmadı düzgün bir şekilde oldu. Sonra eşimin teline burda önerdikleri blitzpowerdan aldım 2 adet, ekranı tam kaplamasada kenarlarında hep hava kaldı. Bi türlü o havadan kurtulamadım gitti. Başka ucuz olanlardan aldım onları da denedim ama yine o kenardaki hava kabarcıklarından kurtulamadım. Sizin 1. resimdeki aynı şekilde kaldı bende de :(
  • crespo467 kullanıcısına yanıt
    Bunun için araştırmalarım sonucunda bulduğum görünmez ekran koruyucu denen bir malzeme var Google amcadan bulunabilir alır denersem burayada yazarım sonucu mutlaka
    Kalınlık olarak bu şu an kullandiklarimizdan ince ve sarıcı bir malzeme

Alıp kullanırsan tecrübelerinden bizi haberdar et
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.