Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (182. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
Cihazı kutudan çıkan şarj aleti ile mi şarj ediyorsun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok farketmez eğer şarja taktıktan sonra cihazı kullanmadıysan. Normal bir ekran süresi almışsın. Cihazın kapasitesi bu zaten. Birkaç ufak ayarla herkes bu süreleri almalı zaten.
Yok kardeş 5V 2A redmi note 7 adaptörü ilequote:
Orijinalden alıntı: sirulas
Cihazı kutudan çıkan şarj aleti ile mi şarj ediyorsun?
-
46 saatlik kullanımda 9 saat 10 dakika ekran süresi aldım ve yüzde 5 şarjı var daha cihazın. Normal kullandım cihazı ve ek olarak yaklaşık 2gb üzeri 4.5g ile dosya indirdim ve yarım saat üzeri oyun oynadım. Video izlemedim hiç telefonun hafızasından hatta uygulama ve browser üzerinden de çok az izledim. AOD hep açıktı ve bunların üstüne cihazda 2. alan da açık ve arka planda batarya tüketimine etkisi oluyor bir miktar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Çok çok iyi maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mevzu bende de var sadece ahize de değil. Tüm kenarları neredeyse toz tutmuş telefonun kılıfı çıkarınca farkettim. -
Arkadaşlar merhaba,
Telefonunuzda Xiaomi'nin e posta uygulaması var mıydı? Benimkinde yoktu APK olarak indirmek zorunda kaldım. IMEI attılar, rom da bir problem olmasın?
imei atmak için eu rom yüklüyorlar ondada bir çok uygulama silinmiş oluyor. bir şey olmaz bende bazı romlarda e postayı apk olarak yüklüyorum. -
Bende ki eu değil global hocam
İşin sırrı ne acaba ? Global rom mu yüklü ?quote:
46 saatlik kullanımda 9 saat 10 dakika ekran süresi aldım ve yüzde 5 şarjı var daha cihazın. Normal kullandım cihazı ve ek olarak yaklaşık 2gb üzeri 4.5g ile dosya indirdim ve yarım saat üzeri oyun oynadım. Video izlemedim hiç telefonun hafızasından hatta uygulama ve browser üzerinden de çok az izledim. AOD hep açıktı ve bunların üstüne cihazda 2. alan da açık ve arka planda batarya tüketimine etkisi oluyor bir miktar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen global rom yüklü ve sadece ilk sayfadaki ayarları yaptım. Şebeke turkcell ve İstanbuldayım
Xiaomi mail uygulamasını rafa kaldırıldı, zaten yok yani.quote:
Orijinalden alıntı: Cüneyt K.
Arkadaşlar merhaba,
Telefonunuzda Xiaomi'nin e posta uygulaması var mıydı? Benimkinde yoktu APK olarak indirmek zorunda kaldım. IMEI attılar, rom da bir problem olmasın?
Gmail outlook yetiyor mail İçin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon bulunduğunuz yerde çekim problemi mevcut, normalde buranın yemyeşil olması gerekir.quote:
Kullanım süresi paylaşan birçok kişide bu problem var acaba neden?
Ama ilginçtir sizin süre normal gibi, bilemiyorum belki telefon düzgün çekse 12 saat ekran süresi alacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 24 Eylül 2019; 8:9:45 >
-
Merhaba. 1850 çok güzel fiyat, ben almak isterim. Nerede satılıyor yardımcı olur musunuz
aynen hocam bende merak ettimquote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Sırrı
Merhaba. 1850 çok güzel fiyat, ben almak isterim. Nerede satılıyor yardımcı olur musunuz -
-
Ben poco launcher kullanıyorum sorunsuz çalışıyor çift tık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X