Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.834.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baya düzelme var ne yaptın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Belki hakli olabilirsiniz. Ama bunu edep şeklinde söylemek lazım. Terbiyesiz herif çıkmış ileri geri konuşuyor. %100 şarj edip kullanacağım bu defa. ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinasil -- 19 Eylül 2019; 19:21:36 >

• Bunlarda telefonda yüklü olan uygulamalar.

• Ersinasil E kullanıcısına yanıt
    Hocam arayüzünüz çok kötü olmuş be gözlerim acıdı güzelim arayüzü ne yapmışsınız öyle

• Hocamlar pil sağlığım accubatteryde %89 gösteriyor sizde bir sıkıntı olur mu moralimi bozdu baya gidip değiştirmem gerekir mi?

• Emre.Sefer kullanıcısına yanıt
    😁😁 Sade kullanmayı seviyorum. Nova launcher prime kullanıyorum

• Adam defalarca sarj etmis hala sarj yok diyor

%84 sarj da ekran suresi sifirlaniyor saniyor

Yazik %100 yapip ekran suresi sifirlaninca kullansa 5-6 saati gorup cihazi saticak

Basindan beri dedim sarja takmistir diye ki hakli da ciktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam sade anlarimda uygulamalari sermisiniz oldugu gibi neyse sevk meselesi ama amolede uygun secerseniz pilinize etkili olur

verdiginiz sot dedim noluyor xda alan yok 3 defa sarja takmisiniz ustelik uslubu belki yanlistir ama sizde herife bilmislik yapma diye yalanlamisiniz full dolmadan o sayac sifirlanmaz simdi tak cikar yaparak 30 saat alinabilir bende dahil atiginiz veriye kaniyoruz

• israrla yok demesi dedim ne ince ayar cekeniljr baska diye bilip bilmeden de konusmasa bari grafigi farkinda olmadan ati zaten anlasa atmazdi kendini ifsaladi

su laflara bak yok bilmislik taslama diyene bak guzelce aciklamis anlamiyip birde yalanliyip sacma vs diye cevap vermis neyse

her turlu ispat ederim puhahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brgst -- 19 Eylül 2019; 19:44:44 >
  • Brgst B kullanıcısına yanıt
    Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinasil -- 19 Eylül 2019; 19:59:36 >

• 😊

• Genç tekrar merhaba, arayuz tema olarak ne kullaniyorsunuz? Ben sunu buldum, sizce nasıl? ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• silveraction kullanıcısına yanıt
    Ben de meego tarzı simgeleri seviyorum. Oval simgeler güzel duruyor. Benimki ile neredeyse aynı

Uygulamari sermissin derken neyi kasteddin anlamadım ama. O gördüğün ana ekran değil. Uygulama çekmecesi.

oyle mi dikkat etmemisim uzun zamandir kullanmadigim icin suan eu betada var uygulama cekmesi kendi launcherinda ama actim mi tum klasorlememi bozuyor o yuzden acmadim

Ana ekranda genelde hiç birşey bırakmıyorum. Yani duvar kağıdı filan olduğu zaman hepsi görünsün istiyorum.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinasil -- 19 Eylül 2019; 20:1:32 >
    gayet guzel temiz en sevdigimden masaustu vs dolu oldu mu da rahat edemiyorum

bu da benimki biraz bogucu bulanilirsiniz her sey simsiyah pil icin oyle kullaniyorum karanlikta vs goz
    almasin diye gerci tum uygulamalar klavye de oyle telegram wp vs. ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brgst -- 19 Eylül 2019; 20:3:58 >

• Bu telefonun arayüzü hiç hoşuma gitmedi Ben de o yüzden Android marketten Samsung S9 launcher indirdim yıllarca iPhone kullandıktan sonra ilk kez android biraz zor oldu ama başardım 😀 ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silveraction -- 19 Eylül 2019; 20:8:29 >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.