Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
286
Favori
1.835.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar reboot-recovery deyin,PC farklı usb port deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Tekrar reboot-recovery deyin,PC farklı usb port deneyin
    ilk dediğinizi yaptım oldu..sorun laptop da sanırım..çok teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naftalin34 -- 11 Temmuz 2020; 8:51:46 >
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Arkadaşlar Trendyola ne zaman giriş yapmak istesem bir sürü mail adresi çıkıyor. Bu adresler nerede kayıtlı nasıl silerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekmez B kullanıcısına yanıt
    Otomatik veriler telefonunuzdaki Google sistemi üzerinden yüklenir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bekmez B kullanıcısına yanıt
    Google smart-lock a girip temizleyebilirsiniz

• Google smarta girince Trendyol çıkmıyor ama hepsini silmem lazım o zaman

• Arkadaşlar ben alışmışım telefonlarımı hep sessizde kullanmaya.Mi9t yi de sessizde kullanıyorum ama ne bir mesaj ne bir arama duyamıyorum. Titreşimi değiştirmenin yolu var mı??

• selamlar, faturasız hat kullanıyorum iphonedayken her smsten aramadan sonra kalan kullanımların ekrana bildirim şeklinde düşüyodu, mi9t'de bu ayarı bilen kullanan var mı?
  • XMorZ diye bir rom gelmiş kullanan var mı?

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Diğer forumda konusu ve ekran görüntüsü mevcut ordan bilgi alabilirsiniz hatta yükleyip kurulum aşamalarını,rom izlenimlerinizi bize aktarabilir,elinizi taşın altına koyabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Temmuz 2020; 20:53:19 >
  • Beyler chrome ve operada arada bir donmalar oluyor önbellek falan yüzünden mi acaba nasıl halledebilirim bunu ?
  • Miui 12 gelse artık gına geldi mi 9t

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Twitter sayfasında bile tüm dünyadaki kullanıcılar isyanda. Sözde haziran sonu dediler sonra net tarih bile vermediler. Açıkçası bu umursamazligi yakıştıramadım Xiaomiye

• Mi 9t cihazıma taktığım kablolu kulaklıklar çalışmıyor, telefon algılamıyor hoparlörden ses vermeye devam ediyor. Sadece belirli kulaklıklar çalışıyor. Orjinal iphone kulaklığı denedim çalıştı, ama xiaomi piston basic kulaklığım çalışmıyor. Jak girişi mi bozuk diye düşündüm ama bazı kulaklıkların çalışması garibime gitti. Buna benzer sorun yaşayan ya da bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

• Cagtay13 kullanıcısına yanıt
    Titreşim yönünden mi 9t biraz zatıf. Samsung dan geçtim bende ilk etaplarda çok zorladı hissettirmiyor. Herhangi bir ayarda bulamadım. Bu şekilde kullanmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

Twitter sayfasında bile tüm dünyadaki kullanıcılar isyanda. Sözde haziran sonu dediler sonra net tarih bile vermediler. Açıkçası bu umursamazligi yakıştıramadım Xiaomiye
    Şok oldum bende, normalde bu kadar bekletmiyor dediler ama tüm Türkiye şokta 😄

• MayonezliMenemen M kullanıcısına yanıt
    tahmini olarak yazıyorum O yüzden çalışmazsa şimdiden kusura bakmayın ayarlardan Sese giriyorsunuz, seste en aşağıda ses efektleri var, burada kulaklık ayarları var ve pekçok kulaklık çeşidi var ,buradan denemenizi tavsiye ederim ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silveraction -- 11 Temmuz 2020; 23:17:20 >
  • Tarayıcıda takılmalar sürüm yüzünden mi beyler ?
  • silveraction kullanıcısına yanıt
    kulaklığı algılamadığı için ordaki seçenekleri de değiştiremiyorum. iphone kulaklığı da arkadaşımındı bu ara ulaşmam da mümkün değil :/

• 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.