Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.840
Cevap
290
Favori
1.815.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakert

bunu yaptiniz mi
    Yaptım oldu çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleaverix

Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde xiaomi bu amoled işine pek önem vermiyor ve bu durumdan hiç hazzetmiyorum.
    Super amoled kullanıyor samsung siyahlar tam siyah gözüküyor pixelleri kapatıyor. mi9t nin amoled ekranı nasıldır ? siyahlar tam siyah samsung gibi kaliteli mi ?
    Siyahlar tam siyah gosteriyor ve ekran hdr10 desteği var ekran kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleaverix

Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde xiaomi bu amoled işine pek önem vermiyor ve bu durumdan hiç hazzetmiyorum.
    Super amoled kullanıyor samsung siyahlar tam siyah gözüküyor pixelleri kapatıyor. mi9t nin amoled ekranı nasıldır ? siyahlar tam siyah samsung gibi kaliteli mi ?
    Keşke biraz araştırsaydınız. Xiaomi amoled işine önem vermiyor derken neye göre söylüyorsunuz acaba?

Cihazda kullanılan panel samsung üretimi zaten. Xiaomi panel üretmiyor..

Hepsini geçtim AMOLED samsung tarafından geliştirilen bir panel türü. Samsung dışında Boe ve Japan display gibi firmalarda üretiyor fakat amoled pazarının %95 i samsung'a ait.

LED ekran geliştirilip OLED oldu, OLED ekran da geliştirilip AMOLED oldu yani hepsinin temeli LED ve LED ekranların hepsi pixelleri kapattığı için siyahı gerçek siyah olarak verir.

Mi 9T ye gelecek olursak cihazda kullanılan AMOLED panel samsung un orta seviye cihazlarında kullandığı bir çok Super AMOLED ekrandan daha kaliteli. Örneğin A50-A70 gibi cihazlarda kullanılan Super AMOLED ekranlar sRGB renk gamına sahipken Mi 9T de kullanılan AMOLED ekranda DCI-P3 renk gamı bulunuyor yani sRGB den çok daha geniş renk alanı kapsıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

Yaptım oldu çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Aktif vowifi kullanabiliyor musunuz şuan. Vodafone da sunucu hatası alıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Keşke biraz araştırsaydınız. Xiaomi amoled işine önem vermiyor derken neye göre söylüyorsunuz acaba?

Cihazda kullanılan panel samsung üretimi zaten. Xiaomi panel üretmiyor..

Hepsini geçtim AMOLED samsung tarafından geliştirilen bir panel türü. Samsung dışında Boe ve Japan display gibi firmalarda üretiyor fakat amoled pazarının %95 i samsung'a ait.

LED ekran geliştirilip OLED oldu, OLED ekran da geliştirilip AMOLED oldu yani hepsinin temeli LED ve LED ekranların hepsi pixelleri kapattığı için siyahı gerçek siyah olarak verir.

Mi 9T ye gelecek olursak cihazda kullanılan AMOLED panel samsung un orta seviye cihazlarında kullandığı bir çok Super AMOLED ekrandan daha kaliteli. Örneğin A50-A70 gibi cihazlarda kullanılan Super AMOLED ekranlar sRGB renk gamına sahipken Mi 9T de kullanılan AMOLED ekranda DCI-P3 renk gamı bulunuyor yani sRGB den çok daha geniş renk alanı kapsıyor.

Alıntıları Göster
    redmi note serisinde amoled kullanmamasından dolayı yazdım önem vermiyor yazısını. ayrıca araştırmak yerine buradan kullanan kişilerden yorulmak için yazdım zaten ufak bir araştırma yaptım aynı renk vermiyordu samsung ile amoled ekranları ondan sordumm.

• Dostlae yazı tipini değiştieirmenşn en kolay yolu nedir, pepsi yazı fontunu çok beğeniyorum

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Bu ayarlarda Vowifi kullanabiliyorsaniz ilk sayfaya ekleyeceğim. Turkcell de bir sorun yok diyebiliriz o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinen fotoğraf ve dosyaların gittiği geri dönüşüm kutusu gibi bir durum var mı acaba telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscan86

Silinen fotoğraf ve dosyaların gittiği geri dönüşüm kutusu gibi bir durum var mı acaba telefonda?
    mi hesabınıza senkronize olmuşsa çöp kutusu var.google fotoğraflarada bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu ayarlarda Vowifi kullanabiliyorsaniz ilk sayfaya ekleyeceğim. Turkcell de bir sorun yok diyebiliriz o zaman.
    Turkcell de Volte sizin cihazınız için desteklenmiyoru hatası alıyorum ben listede xiaomi yok maalesef ben volte kullanamıyorum
  • szrozdmr kullanıcısına yanıt
    Hattınız vokteye açık olması gerekiyor. Xiaomi cihazlar desteklemiyor gözüküyor o yuzden Samsung - iPhone LG vb volte destekleyen bir cihaza sim kartınızı takip aktiflestirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da satılan (Satıcısı yine Hepsiburada olan) Mi 9t 64 gb modelinin garantisini Evofone mu veriyor? Oradan almış olanlar bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: szrozdmr

Turkcell de Volte sizin cihazınız için desteklenmiyoru hatası alıyorum ben listede xiaomi yok maalesef ben volte kullanamıyorum

Alıntıları Göster
    hattım vodafone hem volte hem vowifi kullanabiliyorum
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam , mi8 için volte vardı ama vowifi yoktu iyi oldu açıldı. Bakalım akşam deneyeceğim nasıl verimli olacak mı.

• Kamera çıkıntısını koruyan tavsiye ettiğiniz bir kılıf var mıdır? Mümkünse spigen tarzında
  • Quentin86 Q kullanıcısına yanıt
    Ben oradan aldım. Evet evofone olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 2 Eylül 2019; 15:31:39 >
  • Quentin86 Q kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar bile evofone garantili satıyor hocam. Mi Türkiye hologram logolu garanti kartıda çıkıyor içinde. Benim merak ettiğim, İstanbuldaki Mi Store'larda da bu şekilde mi satılıyor? Resmi distürbitörü bu firma mı yani?
  • Arkadaşlar 1 2 gündür pil grafiğinde Xiaomi Hizmet Çerçevesi diye bir şey peyzah etti. Sizde böyle bir sorun var mı ?

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Güvenlik uygulamasını kullanıp onar vs denemeyin bir de ilk sayfadaki ayarları yapın düzelir büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.