|
|

|
|
Dota 1, zamanın testinden başarıyla geçen ve dünya çapında sadık bir oyuncu kitlesine sahip efsanevi bir MOBA oyunudur. Eskiden olduğu gibi günümüzde de Dota 1 oynamaya devam etmek isteyenler için uluslararası Dota 1 serverları mevcuttur.
Dota 1 serverları, oyuncuların birbirleriyle çevrimiçi olarak bağlantı kurmalarına ve rekabetçi maçlar oynamalarına olanak tanır. Bu serverlar, oyunculara çeşitli seçenekler sunar:
Uluslararası Dota 1 serverlarına erişmek için bir oyun istemcisine ihtiyacın vardır. Resmi Dota 1 istemcisini Valve'ın web sitesinden indirebilirsin. İstemciyi yükledikten sonra, server listesindeki uluslararası serverlara bağlanabilirsin.
Dota 1 oynamaya kararlıysanız, uluslararası Dota 1 serverları sana mükemmel bir platform sunar. Düşük gecikme süresi, geniş oyuncu havuzu, rekabetçi maçlar ve özel haritalarla, unutulmaz bir Dota 1 deneyimi yaşayabilirsin.
|
|
S.A HERKESE gençlik discord sunucusuda açtım.Oyun içi ses önemli,yazmakla uğraşmaktansa.. hemde bir araya gelmek adınada önemli o yüzden erinmeden alttaki link tıklayın yada kopyala yapıştır yapın hepinizi bekliyorum atılan mesajlara er yada geç her türlü dönüş sağlıyorum discorddan |
|
Merhabalar herkese, Konu belirli zaman aralıkları ile hortlamış bu sebepten yazıyorum çekinmeden. Şu anda DOTA 1 için güzel server neresi var? Biri bir yardımcı olup tavsiye verirse çok sevinirim. Özledim oynayasım geldi. |
|
|
iccup aktif ama pek sevemedim ben, ülke bayrağı değiştirmek için para vermek lazım sanırım (ben hatalı da olabilirim ama öyle gördüm) millet de ırkçı, herhangi bir moderasyon yok, afklar ve adam kickleme bol |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Dota 1'i ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz bazı platformlar var, bunlardan biri de dotaeurope.com. Bu server bana ait. Ancak dürüst olmak gerekirse, şu an bu serverin aktif oyuncusu bulunmuyor, fakat komutlar oldukça kullanıcı dostu ve arkadaşlarınızı getirirseniz dilediğiniz gibi oynayabileceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz. Bunun dışında benim admin olduğum Eurobattle.net (lagabuse.com) gibi bir platform daha var. Burada aktif oyuncular bulunuyor ve tamamen ücretsiz. Eğer orada da yardıma ihtiyacınız olursa, size elimden geldiğince destek olabilirim. Her iki platformda da sizleri görmekten memnuniyet duyarım. İyi oyunlar dilerim, TheJOkerBOY |
|