Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz uygulamayı kurdum ne ses göstergesini dikey yapabildim nede ses birimini 20 yapabildim. Daha doğrusu öyle bir ayar göremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ekranın köşesinden kaydırmalı açılan google asistanı kapatabilir miyiz? Veya farklı bir tuşa aktarılabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Bende kapatmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: my precious

Bende kapatmak istiyorum.
    Ekran hareketlerini engelliyor ya hocam.

• baser kullanıcısına yanıt
    Hayir guncellemeyi tek olarak yukluyor direkt ayni yazilimi yuklet

• Dikey yapmak icin srs paneli temasi yaziyor onu aktif edin uzerine tiklayarakta ayarlamalari yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 12 Nisan 2020; 15:2:52 >
  • Arkadaşlar bilgisi olanlar bir söyleyebilir mi, A50 ve A51 arasında 400 tl fark var, A51 almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Arkadaşlar ekranın köşesinden kaydırmalı açılan google asistanı kapatabilir miyiz? Veya farklı bir tuşa aktarılabilir mi?
    Uygulamalardan googleı devre dışı bırakınca oluyor hocam. Zaten tarayıcıdan giriyoruz google uygulaması niye var anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    Google i devre disi birakinca da sesli yazma gidiyor

• Telefon güncelleme aldı arkadaşlar ve yavaşladı maalesef. Uygulama geçişlerindeki animasyonlar 30hz hızındaymış gibi titriyor.
  • Arkadaşlar ekran görüntüsü alamıyorum. Yan tuş ayarları bozuldu sanırım.

• uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    Hard reset yaptin mi su an daha akici 9 dan benimki

• sanırım 10 güncellemesi geldi kuranlar varmı nasıldır s9 lara pek yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Hard reset yaptin mi su an daha akici 9 dan benimki
    hard reset nedir hocam ?
    Telefonu fabrika ayarlsrina sifirlama islemidir boyle android 10 gibi buyuk guncelleme geldiginde yapmak gerekir ama zorunlu degil tabi bir hafta icerisinde kendine geir tel ama en etkili yontemdir teldrki her sey silinir eski yazilimdan kalan tortular fln yapmak icin tel kapanir ses acma fugmesinr ve tel kapama dugmesine basilir amsung yazisindan sonra bir ekran gelir ondan sonra tuslari birakabilirsiniz . ya aslinda youtubede aciklayici videolar var oradan izlerseniz daha iyi yapabilirsiniz yanliz google hesabinizin sifresini unuttuysaniz ayarlardan kaldirin hesabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 12 Nisan 2020; 21:4:36 >
  • quote:

Telefonu fabrika ayarlsrina sifirlama islemidir boyle android 10 gibi buyuk guncelleme geldiginde yapmak gerekir ama zorunlu degil tabi bir hafta icerisinde kendine geir tel ama en etkili yontemdir teldrki her sey silinir eski yazilimdan kalan tortular fln yapmak icin tel kapanir ses acma fugmesinr ve tel kapama dugmesine basilir amsung yazisindan sonra bir ekran gelir ondan sonra tuslari birakabilirsiniz . ya aslinda youtubede aciklayici videolar var oradan izlerseniz daha iyi yapabilirsiniz yanliz google hesabinizin sifresini unuttuysaniz ayarlardan kaldirin hesabi
    tamam hocam, cevabınız için teşekkür ederim. Riskli bir işlem gibi, netten bir araştırayım. Rehber filan silinmeden halletmeye çalışayım.
    Hocam bu islemin aynisi var ayarlardan fabrika ozelliklerine sifirla diyerek te yapabilirsiniz yanliz yedeklemeyi unutmayin verileri

• quote:

Hocam bu islemin aynisi var ayarlardan fabrika ozelliklerine sifirla diyerek te yapabilirsiniz yanliz yedeklemeyi unutmayin verileri
    tamam hocam sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Arkadaşlar ekran görüntüsü alamıyorum. Yan tuş ayarları bozuldu sanırım.
    Hocam ses ve güç tuşuna çok uzun süre basıyosunuz sanırım basıp çekin öyle alıyo artık.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Tuşlara bastıktan sonra elini hemen çek; elini tuşlarda bekletme.

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.