Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (468. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.048.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format atmadim dunden beri kullaniyorum akıcılık ayni gibi hatta daha iyi bile diyebilirim. pil performansida ayni geldi gozume.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A50 android 10 sonrası antutu puanı
    Cihaza hard reset atmadım

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran süresi artık günlük hesaplanıyor. Şarjdan sonraki ekran süresi öğrenilemiyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Oh oh miss, kendimizi oyalayacak başka birşey buluruz artık, bıkmıştı millet sahtekarlıkları takip etmekten.

Artık daha rahat müdehale edebilecekler pil süresine-yazılıma.

• 2 gün önce güncelleme yaptım sadece güncelleme herhangi bir reset falan yapmadım bütün verileriniz oldugu gibi kalır fotolar uygulamalar falan silinmez merak etmeyin ben en ufak bi yenilik farketmedim telefon ciddi derecede kasıyor güncellemeden sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Oh oh miss, kendimizi oyalayacak başka birşey buluruz artık, bıkmıştı millet sahtekarlıkları takip etmekten.

Artık daha rahat müdehale edebilecekler pil süresine-yazılıma.
    3. Parti Uygulamalarla öğrenilebiliyor mu bilemiyorum ama zaten dijital sağlık uygulamasında günlük ekran süresi öğrenilebiliyor. Biraz saçma olmuş.

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Antutu Android 10+Hard reset (android 9 puani 176.900 idi)

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Doğal çok soluk geldi bana

• my precious M kullanıcısına yanıt
    Bana da

• Bu telefonda nasıl nfc olmaz aklım almıyor. 7-8 yıllık telefonlarda bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoonBoi

hocam dark modu zorlama diye bir ozellik geldi butun uygulamalarda dark mode açıyor olmayan uygulamalarda bile ama hatali biraz.
    Öyle bi ayar var mı otomatik mi yoksa ?

• Kardesim selam bende de vardi ayni sorun google klavye indirerek çözdüm. samsung klavye uygulamasi takılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bu telefonda nasıl nfc olmaz aklım almıyor. 7-8 yıllık telefonlarda bile var.
    Nfc olan modeli var a50nin. Ucuz olsun diye koymuyolar işte...

• Yeni gunc ile ayarlarda yeni veya daha önce farketmediginiz şeyler. Uygulamalı
    Ayarlar》ipuçlari ve kullanım k》Yenilikler ve akilli fikirler

• Smart switch ile hemen her şeyi yedeği micro SD ye alıp çok rahat geri yükleniyor. Yedeklerken istediğiniz foto, ayar, uygulama vb. Tek tek seçebilirsiniz

• bişey B kullanıcısına yanıt
    gelistirici ayarlarini acmaniz gerekiyor.

• Hard reset dediğiniz nedir nasıl atılır yönlendirir misiniz arkadaşlar

• lost.dark L kullanıcısına yanıt
    Telefonun yedegi alinir google sifreni bilmiyorsan ya da unuttuysan hesabini kaldir telden, biliyorsan sikinti yok daha sonra tel kapanir tel acma kapama ve ses acma tusuna acilana kadar basilir ses acma kapama tuslarini kullanarak acilan menude wipe data/factory reset acma kapama tusuyla secilir ve yes secilir daha sonra ilk menuye atar oradan reboot system now secilir kapama tusuyla tel yeniden baslar fakat tel ilk aldiginiz zaman ki gibi acilir her seyiniz silinir telefon rahatlar kendine gelir ve kasma gibi problemler kaybolur ben android 10 u yukledigimde yarin yaparim demistim ama takilmalara dayanamayip yaptim hard reseti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 10 Nisan 2020; 14:32:21 >
  • Ayriyeten hard reset menüsünde wipekeş partişin yaparak ön bellekteki verileri de silmenizi tavsiye ederim

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Android 10 yükleyip hard reset attım ama bu sistem uygulamalarını durdursam bile sürekli açılıyor. Rootsuz bir şekilde kaldırmanın yolu var mı? Bazılarına güncellemeleri kaldır yapıp durdurabildim ama bu olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.