Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.047.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelecek bildirim ledi zaten dediginiz gibi, samsung vermese de daha iyileri gelecek 3. parti.
  • arada aod böyle koyu yeşil oluyo normalde renk ayarlarında beyaz secili ve başka renk seçiminde böyle koyu yeşil yok nedendirki çok nadiren yapıyo 4 5 günde birSamsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
  • tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    uyarlanabilir ekranda sıcaklık dengesine bakın ortada olması iyidir hala sarı gibiyse biraz maviye yaklaştırın ayrıca onun altnda gelişmiş var ordan r g b ayarlarının değerleri en sonda mı bakarsın yani en sağda olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackchen -- 17 Mayıs 2019; 21:59:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Hocam ben de çok kaldım ikisi arasında. Tam Mate 20 de karar kılmışken A50 çıktı piyasaya. Daha da samsung almam derken gittim A50 aldım. Eşim de geçen Mate 20 Lite aldı. İkisini yan yana getirdiğimde A50 daha yakışıklı görünüyor:) Mate 20 de bildirim ışığı var ama eşim de benim telefonda neden AOD yok diyor. Çok da önemli değil ışık olmaması. AOD her türlü iş görüyor. Bixby routins programı ile de telefonu otomatiğe bağlarsın. gece tasarrufa alır, sabah normal ayarlarına getirir.

Alıntıları Göster
    Bixby routines programı bende devredışı gözüküyor, bir türlü devreye alamadım. Nasıl yaptınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hackchen kullanıcısına yanıt
    En sonda hocam ayarlarıyla hiç oynamadım zaten. Başka telefonla kıyaslayıp karşılaştıracam ekranları en kısa zamanda. Bana öyle geliyor da olabilir emin değilim sağolun dönüt için
  • değerli üyeler ACİL yardım ederseniz sevinirim 1 saattir bilgisayardan samsung a50 cihazıma fotoğraf müzik atmak için programını arıyorum ben buna nasıl fotoğraf müzik atacağım? samsungu uzun zamandır kullanmadığım için bilmiyorum itunes türü bir programı var mı bunun?
  • Programa gerek yok, bilgisayara bağlayın, telefonda açılan menüden "dosya aktarımı" tarzı bişey gelir onu seçin. PC telefonu USB disk gibi görecektir. İstediğiniz dosyayı istediğiniz yere ararsınız.

• etkinus kullanıcısına yanıt
    telefona pc bağlantısı seçenekleri geliyor dosya aktarımı dediğimde normal flashdisk gibi bilgisayarıma girip cihazın sürücüsünü açtım fotoğraf atmaya çalıştım aktarma başarısız gibi birşey dedi tam hatırlamıyorum şuan az önce dosya aktarımı yerine usb bağlantısı seçeneğini seçtim telefondan şuan windows update den sürücü güncellemesi yapıyor
    dosya al demem gerekiyormuş onu yapınca oldu, zahmet edip bilgilendirdiğiniz için müteşekkirim efendim sağolun
    efendim peki pc üzerinden bunun yazılım güncellemesini nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamare

Bixby routines programı bende devredışı gözüküyor, bir türlü devreye alamadım. Nasıl yaptınız acaba?

Alıntıları Göster
    Ayarlar > Gelişmiş özellikler kısmında aktif mi

• muratclk kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Ekranın sağlamlığı hakkında yorumunuzu alabilir miyiz? Ekranda cam vs. var mıydı? Nereden, nasıl düştü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Ayarlar > Gelişmiş özellikler kısmında aktif mi

Alıntıları Göster
    Bilmiyordum actim,teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Arkadaşım biz telefonun şarjına kötü demiyoruz. Öyle ahım şahım kullanımın yoksa ben bekleme süresiyle 5 günü de çıkardım. ama gel gelelim güncellemelerle batarya performanstan düştü. Bunu da kabul etmek lazım. aktif kullanımla 4-5 ya da 6 saat ekran süresi alan telefonun ekran süresi düştü. Bu da bir gerçek... Baratya performansı için de güncelleme gerekiyor...
    Ben hiçbir kısıtlama yapmadan 8 veya 9 saat ekran suresi alıyorum bu telefonun bataryasından şikayet etmek Bence hiç doğru değil uygulamalarınızı kontrol edin Bir defalık wipe uygulayın.
    Ben sadece oyun oynamıyorum diğer bütün özellikleri açık Yalnız şunu da söyleyeyim genelde evde olduğum için kablosuz ile internete bağlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabasaakall

Sıfırlamak sadece kişisel dosyaları siliyor hocam.sistem dosyaları aynı kalıyor.buda sistemsel sorunları düzeltmiyo malesef.hatta artı olarak tavsiyem odin üzerinden kurulum yapmadan önce de cihazı komple kapatıp sonra ses açma tuşu ve güç tuşuna aynı anda basarak android sistem menüsüne girip ordan Format secenekleri var iki adet her ikisinide yapıp cihazın içini komple temizlemiş oluyorsunuz.daha sonra odin ile kurucagınız yazılım sıfırdan tertemiz olur.

Tabiki şebeke ile wifi arasında fark oluyor ben bu süreleri %90 nı wifi kullanarak alıyorum şuan hem evde hem dükkanda wifi baglı
    Peki Türkiye romunu mu kullanıyorsunuz ?
  • Biraz önce farkettim, wifi ağının gelişmiş özelliklerinde DHCP ve Proxy ayarlarını değiştirmek istediğimde ayarlar durduruldu diye hata veriyor. Sizde de böyle mi yoksa bende mi sorun var acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nTaG -- 18 Mayıs 2019; 3:15:52 >
  • nTaG kullanıcısına yanıt
    şimdi denedim sıkıntı çıkmadı bende acaba sizin niye öyle olduki

• Arkadaşlar rica etsem ayarlar/cihaz bakımı/ pil burdaki sayfanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz
    Bende google play hizmetleri aşırı şarj yemiş gösteriyor ama pil kullanımına bakınca da listede yok anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin_cepelli -- 18 Mayıs 2019; 10:40:24 >
  • nTaG kullanıcısına yanıt
    bende de hata verdi hocam
  • hackchen kullanıcısına yanıt
    aynısı bendede var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.