< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (199. sayfa)

-
-
Bir nebzede olsa faydası olur sanırım bot için bakıyorum.47 numara için link alabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işinizi görecektir 19 aralıktan sonra kampanya dahıl oluca ürün dilerseniz o zamanıda bekleyebılırsınız acelenız yok ise
amazon
Sanus M900 Visco Memory Foam Anatomik Unisex Tabanlık (41-42, SİYAH)https://www.amazon.com.tr/Sanus-Memory-Anatomik-Unisex-Tabanl%C4%B1k/dp/B0B56VG7G2/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=azFR3&content-id=amzn1.sym.45d85f8f-843b-43ac-b556-acf5c2f6cb62&pf_rd_p=45d85f8f-843b-43ac-b556-acf5c2f6cb62&pf_rd_r=4AM0M1P275TKEFZJVSPQ&pd_rd_wg=R3d32&pd_rd_r=713c51c8-d25f-4a4e-95bd-4b07b39b8be3&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m
-
45-48 var seçeneklerde uyacak mı ayakkabıya küçük gelmesin.n11 de şu an 45 tl
N11 kampanyaya almış kusura bakmayın farketmedım , 48 numaradan başlar makas ile 47-46-45 numaraya kadar küçültebilirsiniz , ürünü almadan önce cm cinsinden ürüne bakıp karsılastırabılırsınız :)
-
Büyük numara çoraplar ne zaman gelecek, öğrenebilir miyiz.
-
Çorap Satışlarına ara verdik yeni üretim yok şu an için tekrar alım yaptıgımızda bilgilendirmiş oluruz ancak mevcut stok harici şu an düşünmüyoruz , fiyatlar oldukça yüksek olmasından dolayı
-
42-43 için yine taban kampanyası olacak mıdır? 3 4 tane almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayee -- 14 Aralık 2022; 16:39:12 > -
Merhabalar, 19-26 aralıkta Amazonda kampanya olucak
-
Beklemedeyiz
Amazonda beklemedeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya saat kaçta başlayacak acaba
-
siyah bambu çorap da satılacak mı?
-
siyah bambu çorabın özelliği nedir tavsiye ediyormusunuz
-
lacivertini kullanıyorum 1 senedir. çok memnunum
-
Teşekkürler bulabilirsem bende alayım
-
Kampanya başladı mı
Takipteyim ama indirim göremedim
Tabanlıklar skechers ayakkabılar gibi rahat mı
M900 mü almak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X