Bildirim
CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (26. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bende kardeşime yaptırmıştım. Tarayıcı ile steam tvden girip çıktı diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece steam tv den izleyince oluyor sanırım. steam tv yi açık bırakıp git. ayrıca TeamViewer ı açık bırak. androidden bağlanabilirsin bilgisayarın ekranına kontrol edersin. yayın donmuşsa sayfayı yenilersin felan -
Beyler bu kutu düşürme olayında değişiklik mi var Twitch'ten Türk birisi sezon bileti falan alman lazım diyor onu yükseltenler düşürebilir diyor kafamı karıştırdı. Nedir aslı?
" The only way to obtain Souvenir Packages is by leveling up your Katowice 2019 Event Coin, which comes with every Viewer Pass."
Aşağıdaki linkte bu cümle geçiyor:
https://www.intelextrememasters.com/season-13/katowice/2019/02/katowice-2019-souvenir-packages-what-they-are-and-how-to-get-them/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Şubat 2019; 18:39:18 >
-
Artık izleyerek düşmüyor. Bilet alman gerekli. Görev yaptıkça kutuyu kendin seçiyorsun. Tüm görevleri doğru yaparsan maksimum 3 kutu hakkın var sanırım. Görevlerde pick emler ve maç izlemeden oluşuyorquote:
Orijinalden alıntı: Fulton
Beyler bu kutu düşürme olayında değişiklik mi var Twitch'ten Türk birisi sezon bileti falan alman lazım diyor onu yükseltenler düşürebilir diyor kafamı karıştırdı. Nedir aslı?
" The only way to obtain Souvenir Packages is by leveling up your Katowice 2019 Event Coin, which comes with every Viewer Pass."
Aşağıdaki linkte bu cümle geçiyor:
https://www.intelextrememasters.com/season-13/katowice/2019/02/katowice-2019-souvenir-packages-what-they-are-and-how-to-get-them/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Esl TR Facebook sayfasında da benzeri bir şey yazıyor. Olabilir.
FAZE'yi kendi seçtiği mapta en iyi olduğu yer BANANA'da paramparça etmek nedir NAVI. Soran arkadaşlara o zamanda söylemiştik, yaşarak test etmiş oldular
NAVI'deki tek kötü oynayan adam Zeus'tu onun ölüsü bile yetti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 28 Şubat 2019; 19:38:37 > -
Navi - Faze (BO3) karşılaşmasının ilk haritasını Navi aldı. Üstelik Faze'in seçtiği haritada... Sürpriz olmazsa bu maçı doğru bildik diyeceğim ama Faze'in böyle çok sürprizi var. -
bu saatten sonra bileti almak mantıklı mı sizce arkadaşlar? -
naci alir bencequote:
Orijinalden alıntı: sku
Navi - Faze (BO3) karşılaşmasının ilk haritasını Navi aldı. Üstelik Faze'in seçtiği haritada... Sürpriz olmazsa bu maçı doğru bildik diyeceğim ama Faze'in böyle çok sürprizi var. -
Navi alırsa Bende artık bütün herşey Astralis'e kalıyor. Astralis 3'te 3 yaparsa Elmas yoksa Altın
-
Çeyrek final tahminleri kapandı. Bence bu saatten sonra pek mantıklı değil ama siz bilirsiniz. Fiyat yarıya düştüyse yarı finalde de alınabilir sonuçta.quote:
Orijinalden alıntı: 21guns
bu saatten sonra bileti almak mantıklı mı sizce arkadaşlar? -
Benim de seçimler istemeyerek de olsa Astralis üzerine kurulu, gönül ister ki NIP yensin Astralis'i :) -
Tüm tahminler kapandı hocam. -
FAZE'yi nerden tutsan tel tel dökülüyor, elinde kalıyor, OLOFMEISTER eline AWP almamış adam hayatınaa 20. kez turnuvalara katılan adam, AWP oynamaya çalışıyor GUARDIAN yerine allah için bu nedir ya. NAVI rahat alacak CT de zaten Mirage de
NAVI'ye bakıyorsun ne kadar compact bir takım herkes ne yapacağını biliyor. FAZE'ye bakıyosun NiKO birşey yaparsa işte yeneriz kafasına göre herkes.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 28 Şubat 2019; 20:31:11 > -
Olof eline awp almamiş adam mi 2015 fnatic i hayatinda izlemedin sanirim
takımdaki rol den bahsettim ben orayı anlamamışsın bile yazmaya bile gerek yok sanıyorum birdaha oku. neyden nahsettiğimi anlayacaksın. -
"Elime awp almamiş adam"quote:
Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy
takımdaki rol den bahsettim ben orayı anlamamışsın bile yazmaya bile gerek yok sanıyorum birdaha oku. neyden nahsettiğimi anlayacaksın.hala gülüyorum. Olof awp aldiginda jw almazdi mesela o zamanlar,bir düşün bakalim bu durumu
Navi maçı aldı beklenildiği gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X