Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
20.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Londra 2018 'i hatırlarsanız şampiyon bağıra bağıra gelmişti.
    CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

Yine benzeri bir durum var bence ortada. Umarım büyük bir sürpriz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Londra 2018 'i hatırlarsanız şampiyon bağıra bağıra gelmişti.

Yine benzeri bir durum var bence ortada. Umarım büyük bir sürpriz olmaz.
    Aynen favoriler kazandı genelde. Çoğu kişide altın var zaten londra. O değilde hocam bu izlenme işini nasıl yapabiliriz. 4-12 vardiyalı çalışıyorum bu hafta. Twitch'ten Esl kanalı açıp bırakayım mı öyle. Steam hesabım twitche bağlı. Evde olamayacağım izlenme açısından. Bugün ve yarın çeyrek final maçları var.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Bende kardeşime yaptırmıştım. Tarayıcı ile steam tvden girip çıktı diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    sadece steam tv den izleyince oluyor sanırım. steam tv yi açık bırakıp git. ayrıca TeamViewer ı açık bırak. androidden bağlanabilirsin bilgisayarın ekranına kontrol edersin. yayın donmuşsa sayfayı yenilersin felan
  • Beyler bu kutu düşürme olayında değişiklik mi var Twitch'ten Türk birisi sezon bileti falan alman lazım diyor onu yükseltenler düşürebilir diyor kafamı karıştırdı. Nedir aslı?

" The only way to obtain Souvenir Packages is by leveling up your Katowice 2019 Event Coin, which comes with every Viewer Pass."

Aşağıdaki linkte bu cümle geçiyor:
    https://www.intelextrememasters.com/season-13/katowice/2019/02/katowice-2019-souvenir-packages-what-they-are-and-how-to-get-them/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Şubat 2019; 18:39:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Beyler bu kutu düşürme olayında değişiklik mi var Twitch'ten Türk birisi sezon bileti falan alman lazım diyor onu yükseltenler düşürebilir diyor kafamı karıştırdı. Nedir aslı?

" The only way to obtain Souvenir Packages is by leveling up your Katowice 2019 Event Coin, which comes with every Viewer Pass."

Aşağıdaki linkte bu cümle geçiyor:
    https://www.intelextrememasters.com/season-13/katowice/2019/02/katowice-2019-souvenir-packages-what-they-are-and-how-to-get-them/
    Artık izleyerek düşmüyor. Bilet alman gerekli. Görev yaptıkça kutuyu kendin seçiyorsun. Tüm görevleri doğru yaparsan maksimum 3 kutu hakkın var sanırım. Görevlerde pick emler ve maç izlemeden oluşuyor

• Esl TR Facebook sayfasında da benzeri bir şey yazıyor. Olabilir.

• FAZE'yi kendi seçtiği mapta en iyi olduğu yer BANANA'da paramparça etmek nedir NAVI. Soran arkadaşlara o zamanda söylemiştik, yaşarak test etmiş oldular

NAVI'deki tek kötü oynayan adam Zeus'tu onun ölüsü bile yetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 28 Şubat 2019; 19:38:37 >
  • Navi - Faze (BO3) karşılaşmasının ilk haritasını Navi aldı. Üstelik Faze'in seçtiği haritada... Sürpriz olmazsa bu maçı doğru bildik diyeceğim ama Faze'in böyle çok sürprizi var.
  • bu saatten sonra bileti almak mantıklı mı sizce arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Navi - Faze (BO3) karşılaşmasının ilk haritasını Navi aldı. Üstelik Faze'in seçtiği haritada... Sürpriz olmazsa bu maçı doğru bildik diyeceğim ama Faze'in böyle çok sürprizi var.
    naci alir bence
  • Navi alırsa Bende artık bütün herşey Astralis'e kalıyor. Astralis 3'te 3 yaparsa Elmas yoksa Altın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21guns

bu saatten sonra bileti almak mantıklı mı sizce arkadaşlar?
    Çeyrek final tahminleri kapandı. Bence bu saatten sonra pek mantıklı değil ama siz bilirsiniz. Fiyat yarıya düştüyse yarı finalde de alınabilir sonuçta.
  • Benim de seçimler istemeyerek de olsa Astralis üzerine kurulu, gönül ister ki NIP yensin Astralis'i :)
  • sku kullanıcısına yanıt
    Tüm tahminler kapandı hocam.
  • FAZE'yi nerden tutsan tel tel dökülüyor, elinde kalıyor, OLOFMEISTER eline AWP almamış adam hayatınaa 20. kez turnuvalara katılan adam, AWP oynamaya çalışıyor GUARDIAN yerine allah için bu nedir ya. NAVI rahat alacak CT de zaten Mirage de

NAVI'ye bakıyorsun ne kadar compact bir takım herkes ne yapacağını biliyor. FAZE'ye bakıyosun NiKO birşey yaparsa işte yeneriz kafasına göre herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 28 Şubat 2019; 20:31:11 >
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Olof eline awp almamiş adam mi 2015 fnatic i hayatinda izlemedin sanirim

• takımdaki rol den bahsettim ben orayı anlamamışsın bile yazmaya bile gerek yok sanıyorum birdaha oku. neyden nahsettiğimi anlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

takımdaki rol den bahsettim ben orayı anlamamışsın bile yazmaya bile gerek yok sanıyorum birdaha oku. neyden nahsettiğimi anlayacaksın.
    "Elime awp almamiş adam" hala gülüyorum. Olof awp aldiginda jw almazdi mesela o zamanlar,bir düşün bakalim bu durumu

• Navi maçı aldı beklenildiği gibi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.