Şimdi Ara

AKP NE YAPMALI? - EKONOMiNiN ÇÖKÜŞÜNDEN ÖNCE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AKP NE YAPMALI? - EKONOMiNiN ÇÖKÜŞÜNDEN ÖNCE

sputnik türkiye
    Kılıçdaroğlu: TÜSİAD Başkanı ile konuştum, herkesin konuşması gerektiğini söyledim
    https://tr.sputniknews.com/20211217/kilicdaroglu-tusiad-baskani-ile-konustum-herkesin-konusmasi-gerektigini-soyledim-1051874545.html

Kılıçdaroğlu, "Gerçekten çok zor günler yaşıyoruz. TÜSİAD Başkanı ile konuştum herkesin konuşması gerektiğini söyledim. Ülke tam bir yangın yeri. Akli melekelerini kaybetmiş bir adamın, ülkeyi intihara sürüklemesini kim daha ne kadar sürükleyecek" dedi.
    'Susma zamanı değil herkes konuşmalı'
    "Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır. Bu akşam desinler bunu yarın toparlanırız. Erdoğan ve Bahçeli'nin tek yapması gereken kendilerinin olasılığı millete göstermeleridir" diye devam Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
    "Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Bu çoklu organ yetmezliği içindeki bu saray hükümeti kangrenli bir bacaktır. Seçimle kesersek hayatta kalırız. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Her vatandaşın her üreticinin her alın teri dökenin böyle bir sorumluluğu var.
    Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Bu Saray ve şürekâsı kalbi yoktur. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gün geçmiyor ki anasını babasını kesen öldüren haberi gelmesin. Eski emeklilik sistemi ekonomideki bozulmayı gençlerin üzerine yıktı buda feci haberleri devamlı görmemize neden olmakta

AKP NE YAPMALI? - EKONOMiNiN ÇÖKÜŞÜNDEN ÖNCE

tarafsız ve bağımsız son dakika haberler
    İzmir'de dehşet anları: Annesini bıçakladı, intihar girişiminde bulundu
    https://www.bagimsizhaber.com.tr/haber/izmirde-dehset-anlari-annesini-bicakladi-intihar-girisiminde-bulundu-75145.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Kasım 2022; 17:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.