Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
24
Favori
61.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mini'yi alamadan King mi geliyor üstad 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet king geliyor hem de beelink , netflix 4k vardır artık diye düşünüyorum
  • miki kullanıcısına yanıt
    Mini ile uçuk fark yoksa bunu alırım o zamana. Nasılsa vergi geldi 😂😂

• WICARDO kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş geçmiş olsun mu desem ,hayırlı olsun mu desem bilemedim.Ben ürünü 530,42TL. aldım ,bugün telgıraf geldi email gönderdim.bir kaç sorum olacak.Vergiyi ptt çalışanı geldiği zaman elden mi ödüyoruz.Birde kart çekliyor mu yoksa nakit bulundurayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Vay arkadaş geçmiş olsun mu desem ,hayırlı olsun mu desem bilemedim.Ben ürünü 530,42TL. aldım ,bugün telgıraf geldi email gönderdim.bir kaç sorum olacak.Vergiyi ptt çalışanı geldiği zaman elden mi ödüyoruz.Birde kart çekliyor mu yoksa nakit bulundurayım.
    Teşekkürler hocam. Evet elden ödeniyor kart işini bilmiyorum. Ama bence ürün şubeye geldiği gibi sen git al. Nasılsa makbuz için illaki gideceksin. Hem ürünü hemde makbuzunu alırsın. Belki orada kredi kartı ile ödemede olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam mantıklı ben gidip direk elden alayım.

• Zamaninda eken h9r kamera almıştım aliexpress ten ukime takildi 300 tl civarında bende ukime yakin bir yerde oturuyorum pcden kredi karti ekstredi ve aliexpress satis sayfasının resmini çektim fiyatida pc den 170 tl olarak. Düzenledim götürdüm ona gore vergi kestiler ( boyle yapmamim sebebi askesuarlarla beraber 300 tl idi normalde 170 tl ben hepsini bir aldim tek saticidan ama boyle yapmasaydim hepsine vergi alicakalrdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

Evet hocam mantıklı ben gidip direk elden alayım.
    Hocam benim iade 1 iş gününden gümrük vergisinin tamamını iade ettiler. Bilginize
    Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

Merhaba Banggod la son durum nedir paranızı iade ettiler mi? derken aynı anlarda cevaplaışsınız sorumu . Bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sphenks_ -- 3 Nisan 2019; 13:51:50 >
  • up
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    cihaz da sorun sıkıntı olmayınca , buralar boş kalıyor
  • miki kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi iyi ve yazılım desteği de yeterli olunca sorun yaşanmıyor.
    Şuana kadar karşılaştığımız ensorunsuz uzakdoğu cihazı .
  • youtube ugulamasında video izlerken bazı videolara görüntü üzerinde titreyen yeşil bir görüntü daha oluşuyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Çözümü bilen varmı. Şimdiden teşekkürler
  • Netflix için bu cihazı alacaklar almasın.
    İnteraktif dizileri göstermiyor.
    Orjinal Netflix sertifikalı cihazlara yönelin.
    Onun dışında sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer5

youtube ugulamasında video izlerken bazı videolara görüntü üzerinde titreyen yeşil bir görüntü daha oluşuyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Çözümü bilen varmı. Şimdiden teşekkürler
    Yüklü değilse Mobil YouTube ı yükleyin ayrıca Puffin ya da Opera üzerinden Youtube açıp aynı sorunun olup olmadığına bakın.
    Sorun devam ederse önce YouTube ın sonra mini nin çözünürlük ayarlarına bakın.
  • lazer5 L kullanıcısına yanıt
    Reklamsız Youtube'de (YouTube Vanced) yapıyor, ilk açıldığında. Videoyu kapatıp açtığında bir daha yapmıyor.
    Bende iki youtube yüklü diğerinde hiç yapmıyor.

• Merhaba

Air mouseli yeni kumanda aldim. Cihaz kapaliyken kumandadan acamiyorum. Cihazin arka fisini cikartip takinca o zaman kumanda calisiyor. Cozum yolunu bilen varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    air mouselar genelde kapatır ama açmaz
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    G10 aldıysanız eski kumandayı ona tanıtacaksınız.
    Grupta resim ve anlatım var.

• Merhaba

Dun iki kumandayi birbirine tutup bir kac saniye power tusuna basinca tanitmayi basardim. Simdi calisiyor.

Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.