Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.779
Cevap
152
Favori
373.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

192.168.1.1

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

192.168.1.1

Arayüze giriyorum hocam o şekilde de, kurulumu nasıl yapacam onu beceremedim bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldık böyle hocam, gündüz bahsettiğim gibi modem yok bende, sitede atlantisnet var binaya bir yerden kablo çektiler direkt bu cihaza. Bilgileri biliyorum ama kurulumu nereden yapacam bulamadım

• tb_fb T kullanıcısına yanıt

Daha sonra gerekeceği için arayüzü biraz incelemenizi ve ne nerede bulunuyor bakmanızı öneririm.

192.168.1.1/cgi-bin/luci/admin/network/network

linkine girin ve wan arayüzünün edit kısmına tıklayıp, Protokol: PPPoE seçip kul. adı ve şifre girmelisiniz.

Kablasoz ayarları da buradan yapabilirsiniz. 192.168.1.1/cgi-bin/luci/admin/network/wireless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 27 Ekim 2020; 23:25:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrotek

Daha sonra gerekeceği için arayüzü biraz incelemenizi ve ne nerede bulunuyor bakmanızı öneririm.

192.168.1.1/cgi-bin/luci/admin/network/network

linkine girin ve wan arayüzünün edit kısmına tıklayıp, Protokol: PPPoE seçip kul. adı ve şifre girmelisiniz.

Kablasoz ayarları da buradan yapabilirsiniz. 192.168.1.1/cgi-bin/luci/admin/network/wireless

Network kısmı yok hocam

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

interfaces kısmı. link network olarak görünüyor.

• Elektrotek kullanıcısına yanıt

3 seçenğin 3 üdede kullanıcı adı ve şifremi girdim ama bişey değişmedi hocam.

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

• Kaç saattir uğraşıyorum olmuyor, modemsiz bağlantı yaptığım için olabilir.
    Orijinal roma nasıl geçebilirim. Pişmanlık yaşıyorum. Yarın nette çalışmam vardı . Halletmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

modemi sıfırlayın. bu bölümdeki sadece wan bölümündeki yere kullanıcı adı ve şifrenizi girin tamam dedikten sonra. görseli gönderdiğiniz ekrana döneceksiniz. alttaki save & apply e basınca işlemler uygulanmış oluyor. Save&apply yapmazsanız yaptıgınız işlemler geçerli olmuyor. Aynı şeyi wifi içinde yapacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

Sizin tek yapacağınız şey WAN portunu pppoe yapıp kullanıcı şifre vs yazmaktı.

WAN6 ile zaten işiniz yok çünkü Türkiye'de ipv6 yok. Ayrıca LAN'ı pppoe yapmak ne alaka hocam? Az sakinXiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! 

Cihazı arkasındaki düğmeye basılı tutup sıfırlayın. En baştan üstteki ekran görüntüsündeki gibi ayar yapın. Sorun yaşamayacaksınız.

Eğer ille de geri döneceğim ben diyorsanız eğer;

https://forum.openwrt.org/t/xiaomi-mi-router-4a-gigabit-edition-r4ag-r4a-gigabit-fully-supported-and-flashable-with-openwrtinvasion/36685/678

Üstteki mesajdaki tinypxe.zip dosyası içerisindeki test.bin çin firmware dosyası var. Ama bu alttaki firmware global, globali indirip adını test.bin yapın, tinypxe içindeki test.bin ile değiştirin. Sonrası aynı.

http://cdn.awsde0-fusion.fds.api.mi-img.com/xiaoqiang/rom/r4a/miwifi_r4a_all_03233_3.0.24_INT.bin

04:27'den itibaren izleyin

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım oldu. Bilmemek ne kadar kötü bişey, halbuki kendimi anlıyor gibi hissediyordum

• 0ldskool kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam üstteki mesajı yazan arkadaşın dediği şekilde yaptım oldu zaten sizde aynı şeyi söylemiştiniz.

Kablosuz ayarları yaparken anten gücü kanal-genişlik-iletim gücü kısınlarını maximum yaparsam bi sıkıntı yaşar mıyım.

Çözüldü mü hocam? Şimdi bir problem var mı? Siz internette işim vardı ama yapamayacağım vs diye mesajınızı görünce inanılmaz üzülmüştüm. Geçmiş olsun.

Yok bir problem olmaz. Zaten bu ürünler üretirilirken yasal sınırlamalara uygun üretiliyor. Onun üstüne çıkmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Çözüldü mü hocam? Şimdi bir problem var mı? Siz internette işim vardı ama yapamayacağım vs diye mesajınızı görünce inanılmaz üzülmüştüm. Geçmiş olsun.

Yok bir problem olmaz. Zaten bu ürünler üretirilirken yasal sınırlamalara uygun üretiliyor. Onun üstüne çıkmıyoruz.

çözüldü hocam çok şükür. Yalnız kabosuz ayarlarını yapamıyorum bir türlü. bu adımları nasıl yapıcam.

MODE kısmı ne yapmam lazım, modem olmadığından direk dışarıdan gelen kabloya ile bağlandığından mı ne yapamadım bir türlü, buluyor wifi yi bağlanıyor internet yok diyor, veya şifre kısmına şifreyi giriyorum wifi bağlanıyor diyor öyle bekliyor

Siz daha wifi açmamışsınız zaten. Ayarları ekran görüntülerindeki gibi yapıp kaydedip, en sonunda da enable düğmesine basmanız gerekiyor.

En son wifi aktif hale getirmek için enable düğmesine basın.

sayın hocam işaretlediğiniz iki yeri de aynı şekilde mi yapayım.

Bu arada 2.4 ghz veya 5 ghz otomatik mi algılıyor.

aslında bunca sıkıntıya sırf çekim alanı genişlesin diye girdim. Fayda edecek mi bilmiyorum

2.4 GHz ve 5 GHz tamamen iki ayrı ap olduğu için ayarları birbirinden bağımsız. İkisiniz de kullanmak istiyorsanız ikisini de ayarlamalısınız.

Ben o şekilde kullanmıyorum. İki ayrı ağım var, kendim istediğime bağlanıyorum. Otomatik geçiş vs problemli olabilir hiç denemedim doğrusu.

kablosuzlardan biri aktif hale gelmiyor hocam. aynı ayarları girdim ikisine de ama bu aktifleşmiyor

Sorun görünmüyor.

Çünkü artık "enable" düğmesi yerine "disable" düğmesi görünüyor yani aktif olmuş ama cihaz bağlı değil.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.