Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara Mebs e çıkan yok mu ???

Bu arada asaldaki açıklama şu şekilde :

2.Sınıflandırılan vatandaşlarımızdan;
    a. Yedek subay adayı statüsünde sevk edilecek olanlar sevk belgelerini 18 Ocak 2019 tarihinden,
    b. Birinci grupta kısa dönem er statüsünde sevk edilecek olanlar sevk belgelerini 18 Ocak 2019 tarihinden,
    c. İkinci grupta kısa dönem er statüsünde sevk edilecek olanlar sevk belgelerini 01 Mart 2019 tarihinden itibaren e-Devlet’ten veya askerlik şubelerine müracaat ederek alabileceklerdir.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum da yün çorap falan götür :D
  • onurkizildag O kullanıcısına yanıt
    hocam sen bana özelden bir yazsana ya .. ben yazıyorum ama iletilmiyor heralde mesajım
  • Hocam biz ikimiziz şuanlık heralde forumda :D
  • 2.celp grubu.

Acemi

Alaşehir/Manisa. (Kuşadası'nda oturuyorum, 1.5/2 saat mesafede)

Usta Birlik

Çatalca/İstanbul (20 yıl yaşadığım eski evime 20 dakika mesafe)

Evrak Teslim 13/14 Mart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ephialtes -- 18 Ocak 2019; 19:57:39 >
  • Amiralases kullanıcısına yanıt
    deniz mi? benim de orası
    ben ıspartalıyım bazen çok soğuk bazen iyi oluyor garip bir havası var ama genelde soğuk yazın da çok sıcak olmuyor yalnız genel olarak 40. piyade için çok kötü diyorlar moralini bozmak gibi olmasın
  • 374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
    Bana da kısa dönem çıkmış. Makine Mh. olup da Kütahya'ya yedek subay çıkan birisi var mı? Veya yedek subaylık istemediği halde yedek subaylık çıkan ?
  • Eğitim Birliği
    3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
    Celp Grubu
    2
    Esas Birliği
    3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A. 2 NCİ P.EĞT.TB. 1 İNCİ P.EĞT.BL / BURDUR MERKEZ / BURDUR
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    PIYADE
    Evrak Alma Başlangıç
    13/03/2019

herkese şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

valla bilmiyorum da yün çorap falan götür :D
    Yün çorap ve içlikler kesin götürülecekler arasında.
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar kuradan sonra artık tecil hakkın kalmıyor bakaya kalırsın demişler ama emin olamadım. Teşekkürler cevabın için
  • Acemilik Amasya

Usta Çanakkale/Gelibolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemilik Amasya

Usta Çanakkale/Gelibolu

• quote:

Orijinalden alıntı: cppjava

Bana da kısa dönem çıkmış. Makine Mh. olup da Kütahya'ya yedek subay çıkan birisi var mı? Veya yedek subaylık istemediği halde yedek subaylık çıkan ?
    gümüşhaneye çıkan var mı kd veya gümüşhaneli.denizlide oturuyorum otobüs yok uçakta aktarmalı var. nasıl bi şans arkadaş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

ben ıspartalıyım bazen çok soğuk bazen iyi oluyor garip bir havası var ama genelde soğuk yazın da çok sıcak olmuyor yalnız genel olarak 40. piyade için çok kötü diyorlar moralini bozmak gibi olmasın
    Bu hayatta zaten ne zaman düzgün bir yer yüzü gördüm ki
    En kötüsüne hazırlamıştım kendimi zaten. Sağ salim döneyim de. :)
  • Selamlar arkadaşlar 10 gündür takip ediyorum neredeyse sayfayı artık belli oldu hepimiz için hayırlı olsun.

Benim de b grubu acemilik ankara etimesgut usta kayseri melikgazi komando hava indirme.

Acemilik aynı olan arkadaşların usta birliklerini görünce üzülmedim değil. Özellikle askerlik işlemlerimi yaptığım k.çekmece şubesine düşen arkadaşı görünce bastım kahkahayı. Komando'da seçmemiştim halbuki ama bakalım neler olacak neyse acemilikte buradan bol kişi var gitmeden bir grupta toplanırız herhalde şimdiden hepimize hayırlı tezkereler.
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Kotu degil egitimleri yorucu sadece koguslar 10 kisilik fistik gibi yer. Acemi birliklerinin icinde en temiz yerlerdendir.

• Adı
    HÜSEYİN SERCAN
    Evrak Alma Bitiş
    01/02/2019
    Soyadı
    GÜMÜŞ
    Celp Dönemi
    ŞUBAT 2019
    Eğitim Birliği
    ZH.BRL.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA
    Celp Grubu
    1
    Esas Birliği
    KHO K.LIĞI DES.HİZ.K.LIĞI / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA
    Kuvvet
    KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER
    Sınıf
    PIYADE
    Evrak Alma Başlangıç
    30/01/2019

Beyler bu usta birliğine başka çıkan varmı kafayı yicem ne biçim yer burası ne bilgi var ne başka bişe :D
    ben ıspartada 7 yıl okudum. kışın en sert zamanları bu aylar nisana kadar sert olur.
  • Emirhan33Yuce E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende bilgisayar mühensiliği mezunu izmir foça çıktı :D Senin üniversite neydi ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.