Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle kardeşim.. Hatta direkt şöyle yapabiliriz.. Hem uzun dönem Erler hem de KD ler.. direkt askerlik şubesini arayabilirsiniz.. Ben şahsen cuma günü öyle yapmayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evrak Alma Başlangıç Tarihi

30/01/2019

Sevk Tarihi

01/02/2019

Evrak Alma Bitiş Tarihi

01/02/2019

Arkadaşlar ayın 30 unda , iş yerimde 1 senem doluyor , tazminatimi alip cikmak istiyorum , yukaridaki tarihler yazıyor , celp dönemi 1 diye geçiyor ayın kacinda teslim olmam lazim ? şubat 1 den ileriki bir tarihte gitsem.sorun olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu son kısa dönem askerlik olabilir.

• 15 İNCİ P.EĞT.TUG. 22 NCİ P.EĞT.A./AMASYA MERKEZ

EMN.MHF (AS.D.ÇVŞ)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cetinkan

Adrese gelen ptt kartların kullanım amacı nedir, sadece devlet tarafından iaşe ve yol bedeli mi yatırılacak içerisine ?

Askeriyeye götürmeye gerek var mı ?

Aktivasyon vs işlemleri PTT'ye gitmeden halledebiliyor muyuz.
    Arkadaşlar ne yapmamız gerek bunun hakkında bilen biri cevaplarsa seviniriz. Herkese şimdiden hayırlı askerlikler.

Edit: Okuduğum yorumlara göre ptt kartı kullanmaya gerek yok denmiş. Zarfı açmama bile gerek yok o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 15 Ocak 2019; 14:41:50 >
  • Ismael Turan I kullanıcısına yanıt
    Kim diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ismael Turan I kullanıcısına yanıt
    sebep?
  • HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/KONYA KONYA MERKEZ

Arkadaşlar gidecek olan buraya pm atabilir

Bide konyadan nereye gidilir usta birligine bilen varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerel seçimde iktidar bunu kullanacak diye kulis bilgisi aldım ama uygular mi bilmiyorum. Uzun dönemlerin mart ayına çıkması bu şüphelerimı arttırdı.

• Amasya, Konya, Sivas, Manisa. Kötü yerler çıkmamış uzun dönem arkadaşlar için, hayırlı olsun herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 15 Ocak 2019; 14:22:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Komando eğitim tug. K.lığı Manisa/Merkez hepimiz için hayırlısı olsun

• burayı yeni buldum. askerlik yerleri bugün açıklanmış ama bende Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır diyor mayıs celbine mi kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azazil İnzar

burayı yeni buldum. askerlik yerleri bugün açıklanmış ama bende Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır diyor mayıs celbine mi kaldım.
    Bendede aynısı yazıyor uzun dönem misin sende ?
  • Arkadaşlar ben askerlik şubesini aramıştım bana 29 ocakta gideceğimi söylemişti askerlik sorgulaması yapıyorum sınıf ve tertibat bekleniyor diyor aradım telefonda bugünde mayısı takip ediceksin diyor nasıl iş bu muayenemi filan olmuştum 1999 doğumluyum

• Uzun dönem askerlik yeri belli olan ya da belli olucak olan uzun dönem kardeşlerimizin hayırlı tezkereler olsun şimdiden. Bizimki de cuma belli olucak hayırlısıyla.

• MilliyetciTürk M kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum hala sınıf ve tertibat bekleniyor diyor. işlemleri ekim ayının ilk haftası bitirmiştim.
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    kusuruma bakma cuma günü ne açıklanacak.
  • Azazil İnzar A kullanıcısına yanıt
    Kardesim bana 29 ocakta gidiceksin demistibende bakıyorum sınıf ve tertibat bekleniyor diyor

• Azazil İnzar A kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı sınıf ve tertibat bekleniyor diyor uzun dönemim.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.