Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakkimizda hayirlisi, zoru istiyoruz insallah olur kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Benim gözlemlediğim kadarıyla not ortalaması mühendislerde meslekci ve takım komutanı sınıflandırmasında etkili. Ortalama 2.55 diye umutsuzluğa kapılma yani. meslekci çıkma ihtimalin çok çok düşük ama takım komutanı olma ihtimalinde tam bir şey söyleyemem aynı sene içerisinde insaatcilarda 3 ortalamaya gelmeyip 2.30 a gelen var. Sen yedek subay olma isteğine evet işaretle gerisi şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 2 Ocak 2019; 22:32:42 >
  • miroglee M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, inşaAllah olurda komando andıyla ıspartayı inletiriz

• Rick grimes08 R kullanıcısına yanıt
    Insallah 😂 ezbere biliyorum zaten zorluk cekmeyiz 😂

• Merhaba. Şubat celbinde gidiyorum ben de. Namık Kemal Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bitirdim. 2.64 ortalama. Yedek subaylık şansım nedir ? Mebs çıkar mı ?
  • aliruveycan A kullanıcısına yanıt
    Kura ile seciolar

• Arkadaşlar şubat celbini ocak sonlarında alabilirler mi.

• blkn1 B kullanıcısına yanıt
    Şubat celbi için başvurular kasımda bitti şimdi başvursanız mayıs celbine bırakırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • miroglee M kullanıcısına yanıt
    Tabii ayıpsın

• Onu demek istemesin sulus çıktıktan sonra katılım ne zaman olur şubattan önce olma ihtimali varmı

• Şu yerler bi açıklansaydı artık iyi olurdu
  • Kesinlikle öyle. Neresi çıkacak bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Şu yerler bi açıklansaydı artık iyi olurdu
    Yaklaştıkça daha düşünüyor insan neresi çıkacak diye. Bu kadar heyecanlanacağımı düşünmezdim . Kaldı 14 gün
  • e devlette
    31 ocak 2019 tarihine kadar askerlik sorunu yoktur yazıyorsa bu şubat celbi demektir değilmi?

Benim arkadaş benimle birlikte tecilini bozdurmuştu,günleri sayıyorduk ki yüksek lisansı oldugu için otomatik olarak 2021 e kadar tecilli olmuş.Çocuk şok oldu resmen
  • Bu 9 ay muhabeti şubata vurmayacak herhalde vurursa saçma olur herkes kendini ona göre hazırladı bence

• Rem0te kullanıcısına yanıt
    İşlemi şayet askerlik şubesinden yapıp, şubeden verilen kağıtta celp dönemi şubat 2019 yazıyorsa bir problem yok. Bizim de 31.01.2019 tarihine tecil yazıyor. Arkadaşın durumu şaşırtıcı gerçekten.

• mfy34 M kullanıcısına yanıt
    İnşallah dostum yoksa çok mağduriyet yaşarız. 9 aya çıkıyor olması sorun. Dediğin gibi herkes planını ona göre yapıp, şubat celbine başvurdu.

• Rem0te kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de sömestırda alım yapacak yüksek lisans programlarına başvuruyorum kaydımı yaptırıp dondurup eylülde asker sonrası başlamak için, kazanır kayıt olursam gidemeyecek miyim yani askere?
  • enTURK_Baho E kullanıcısına yanıt
    Her ihtimale rağmen işinizi garanti altına alın.Askerlik şubesinin merdivenlerini aşındırın.

Dondurup bozdurduysanız sorun olacagını düşünmüyorum

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.