Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zor bi durumdan bahsediyosunuz. Benim makine mühendisliğini bitirmiş ve ortalamaları yüksek arkadaslarıma çıkmazken istememiş birine çıkma ihtimali zor gibi geldi bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Esatsahinn E kullanıcısına yanıt
    Zoru kolayı bilmem bildiğim şey makina müh. Arkadasım hayır demesine ragmen şuan yedek subay. Belki şans belki ordunun ihtiyacı bilemem.

• cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Askeriye de her şey olabilir dediklerini bir kez daha anlamış olduk 😁 Arkadaşın nasıl memnun mu şuan yedek subay olmaktan kardeşim ?

Tuzlada eğitimini tamamladıktan sonra görüştük meslekçi olduğu için memnundu bayadır konuşamadık şimdi nasıldır bilemiyorum.

• cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Meslekçide askerlik nasıl işliyor bilginiz var mı? Eğitimden sonra nerde görev yapıyosunuz ? Sadece mesleğinle ilgili mi çalısıyorsun bir nevi mühendislik mi ?

Takım komutanı vs. Olan asteklere göre meslekçiler biraz daha rahatmış, süreç ne şekilde işliyor tam bir bilgim yok yanlış bir bilgi verip yanıltmak istemem. Arkadasımla görüşürşem buraya yazarım.

• İşletme mezunlarına yedek subay çıkma şansı ne kadar arkadaşlar bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sitede yeniyim askerlik süresi kısalırsa olan bize oluyor zaten asgari ucret karşılıginda 6 ayin bedelini odeyip 3 ayda bitiyor tamam da peki devam etmek isteyene kalan 6 ay boyunca asgari ucret odeniyor mu bi duyum aldım dogrusu yanlişi nedir acaba . 6 ay er kim devam etmek ister ki? Dışarida bi firma zaten deneme süresi diyip 6 ay asgari ucret veriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26Ahmet42 -- 20 Aralık 2018; 8:56:46 >
  • Şubatta askere gitmek için tecil bozdurmuştum ama şuan yurtdışından bi iş için haber bekliyorum. Tekrar tecil ettirmem için son tarih nedir sizce bilgisi olan var mı?

• mstfzdl46 M kullanıcısına yanıt
    Tecil hakkın varsa açıklandıktan sonrası tecil ettirebilirsiniz

• Arkadaşlar merhaba, şubat celbi için tecilimi bozmuş durumdayım. Aklıma takılan bir konu var. Şimdi şubat ayında kışlaya girdikten sonra, tek tip yürürlüğe girdiğinde bizim askerlik 9 aya çıkar mı kısa dönem için konuşuyorum. Ayrıca belirlenen bedeli ödeyip, 3 ayın sonunda terhis olma durumu nedir? Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartboy.34 S kullanıcısına yanıt
    Bence yeni sistem olur sen 6 ay kal diye 1sey olmaz

• 007captiva kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı gerçekten. Bu belirsizlik ne zaman sona erecek? Ortaya atıldı yeni sistem. Ama ne zaman çıkacak henüz netlik yok.

• smartboy.34 S kullanıcısına yanıt
    Bizden sonra kesin vurur

• Arkadaşlar bir duyuru yayınlanmış ama anlamadım pek. Neyle ilgili bu.

www.asal.msb.gov.tr
    Askeralma Genel Müdürlüğü • Anasayfa
    http://www.asal.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/2019_yoklama.pdf

• ub.ys2018 U kullanıcısına yanıt
    Yoklama meselesi bu , askerlik sistemi ile bi alakası Yok

Oyna devam ...

• mrt107107 M kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım bir yer var aydınlatırsanız sevinirim. Şimdi atılan linkte 4. maddede 31 Aralık 2018 tarihine kadar Askeri Şubeye müracaat etmeyenler bakaya tabi tutulacaktır diyor.Şahsen ben Kasımın ortasında gidip şubeden kağıdımı almıştım şubat ayı için fakat 31 aralık tarihine kadar bir daha mı askerlik şubeye gitmemiz gerekiyor işlemi onaylamak için arkadaşlar?
  • 007captiva kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle gözüküyor kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.