Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
446.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yol parası ne zaman yatıyor ey b grubu tertiplerim
  • Erdalee E kullanıcısına yanıt
    martın 1 inden itibaren alabiliyorsun.
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    sülüs aldığın zaman diye biliyorum ama 1 ile 13 arasında alırsın.
  • Azazil İnzar A kullanıcısına yanıt
    eyvallah tertip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardıma ihtiyacım var durum biraz karışık.
    Şubaat dönemi yedek subay olarak askerliğe gitmem gerekirken tecilim olduğu düşüncesiyle birliğe katılmadım. Şuan yedek subay bakayası olarak görünüyorum ama hali hazırda yüksek lisans öğrencisiyim bakaya durumu onların hatası anlayacağınız. Şuan yedek subay olarak askere gitmek istiyorum. sorum şu mayıs ayında nasıl yedek subay olarak giderim.
    Diğer soru ise yedek subaylık hakkımı bakaya kaldığım için kaybeder miyim ?
  • Metalurji ve Malzeme mühendisi olup yedek subay çıkan var mı acaba ?
  • acemiye BİLECİK 9.J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK / BİLECİK / BİLECİK giden var mı ?
  • Fatih.S.M F kullanıcısına yanıt
    ACEMİ AYNI SENİNLE.
    USTAN BENİM ŞEHRİMDE İSTANBUL'DA ASKERLİK SORUN OLMAZ KARDEŞ. HELE BEYOĞLU KRALSIN Bİ NEVİ374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
  • Ismael Turan I kullanıcısına yanıt
    374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

TESLİM OLMAMIZ GEREKEN TARİH 13 VE 14'ü mü ARKADAŞLAR ?
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    Kardes baya bi zaman gecmis ama yeni gordum bayburt il jandarma benmde paslasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fedai544 F kullanıcısına yanıt
    abdenşekura kullanıcısına yanıt
    Normalde lisansüstü kaydını yaptırdıktan 2-3 ay içinde askerlik tecilinizin hallolması lazım. Yeni kayıt olduysanız (ocak-şubat gibi) yetişmemiş olabilir. Lisansüstü öğrencilikte 3 yılı doldurduysanız tecil uzatma (tecil uzatma için enstitü öğrenci işlerine dilekçe ile başvurmanız lazım ben 35E2 maddesiyle yaptırmıştım) artık yapılmıyor diye biliyorum (lisansüstüne süre sınırı geldi yüksek lisansı 3 yılda bitiremezseniz ilişiğiniz kesiliyor).
    Bakaya durumuna düşmeniz yedek subaylık için engel değil. Benim de bakaya durumum vardı, yedek subaylık çıktı. Ama hala tebligatı gelmedi.

@abdenşekura
    Sevk çıktısını alınız, orada Katılış tarihi olarak geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 25 Şubat 2019; 21:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    SEVK ÇIKTISI ALINAMIYOR HENÜZ KATILIŞ TARİHİ DİYE BİR ŞEY YAZMIYOR HOCAM. GÖRÜNTÜ ŞU ŞEKİLDE ; 374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
  • GörevAdamı kullanıcısına yanıt
    BENDE DE BÖYLE YAZIYOR, TESLİM TARİHİMİZ KESİN OLARAK 13-14 MART DEĞİL Mİ HOCAM ?374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
  • batinkoray B kullanıcısına yanıt

acemi ve usta seninle aynı mı kardeş ?
  • smartboy.34 S kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ ETİMESGUT'TA MISIN ? VAZİYET NASIL ORADA _? BENDE 2.GRUPLA GELECEĞİM İNŞALLAH. BİRAZ BİLGİLENDİRİR MİSİN
  • Alpaslan2509 A kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ YENİ CELP İLE GELECEĞİM ORADA VAZİYET NASIL ? BİRAZ BİLGİ VERİR MİSİN ZH.BRL.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA ETİMESGUT HAKKINDA
  • emresarigoz E kullanıcısına yanıt
  • furkansariii F kullanıcısına yanıt
  • Mhtn71 M kullanıcısına yanıt
    ACEMİ AYNI. USTA DA BENİM SEMTİME DÜŞMÜŞSÜN BANA 5DK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan Akın

acemiye BİLECİK 9.J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK / BİLECİK / BİLECİK giden var mı ?
    4 sene üniversite okudum orda. birlik şehirin içinde sayılır. Çarşılarınız sıkıntı. Kahvehaneler, çay bahçeleri, internet kafeler her yer dolup taşıyor hafta sonu. 4-5 bin öğrencinin de sırf merkez de okuduğunu düşünün. Kısacası zor. Bir keresinde bir asker görmüştüm tezkere olmuş yanımdan geçiyordu otobüs terminaline gidiyordu. Adam bağıra bağırda türkü okuyordu doğaçlama. Türkünün konusu da bilecikten kurtulmasıyıdı
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.