Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acemi aynı usta lefkoşa hocam
  • Rem0te kullanıcısına yanıt
    Acemi aynı usta lefkoşa hocam
  • atakan0670 A kullanıcısına yanıt
    Şubeye gidip öğrenicem pazartesi kardeşim bende bilmiyorum.
  • atakan0670 A kullanıcısına yanıt
    Şubeye gidip öğrenicem pazartesi kardeşim bende bilmiyorum.
  • Baturalp91 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım burdur acemi olan usta kıbrıs lefkoşe girne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MbayeDiagne M kullanıcısına yanıt
    ben varım ama 2. grup birde acemi hava usta kbrn
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Konyada kalmazsam siz gelene kadar ben giderim kbrn nedir?
  • Arkadaşlar Kütahya Hava Er Tugay Komutanlığı meslekçi asteğmen çıkan yok mu? (elektrikçi olursa daha bir güzel olur :D)
    Polatlıya baya bir kişi çıkmış anladığım kadarıyla da bizde göremedim hiç o kadar kişi arasından.
  • Diyarbakırlıyım. Tarih mezunuyum (83.98) Okul bitince yedek subay/komando başvurusu yapmaya gittiğimde şubede askerliğini devam ettirmeye gelen uzun dönem erlerden biri benimle muhabbete başladı. Sonra Doğululardan subay yapmazlar hele ki Diyarbakırlı vs. gibi atıp tutmaya başlamıştı. Ben yine de başvurumu yaptım ve sizler gibi sonucu sabırsızlık ile bekledim. Bütün yazılarınızı dikkatle okudum. İZMİR/FOÇA YEDEK SUBAY çıktı bana. (Komando olamadım tabi.) Demem o ki, memleketime uzun veya kısa dönem gelecek olan arkadaşlarıma boş yere endişe etmemesini ve insanlarla kaynaşmasını öneriyorum. Genel olarak Anadolu insanı misafire hürmet etmesini bilir. Daha önce çalıştığım diğer hizmet sektöründe ben ve diğer çalışanlar da göreve gelen veya dışarıdan gezmeye gelen insanlara güler yüzlü olmaktan çekinmedik. Bu karşılıklı saygı ile ilgili. Kimseyi hor görecek davranışta bulunmadığınız ve siyasete bulaşmadığınız sürece çok özleyerek ayrılacaksınız memleketimden. Herkese sevgiler ve saygılar.

• Onur34. O kullanıcısına yanıt
    Acemi burdur antalya olan usta kıbrısa vermişler bende dikkat ettim
  • Onur34. O kullanıcısına yanıt
    Acemi burdur antalya olan usta kıbrısa vermişler bende dikkat ettim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 16:57:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    dostum bnimde orası usta lefkoşa
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    dostum bnimde orası usta lefkoşa
  • MbayeDiagne M kullanıcısına yanıt
    açılımı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer, aynı kışlanın içindeler hava savunma ve kbrn savunma
  • Acemi Alaşehir ustabirliği Lefkoşa olan
    Bu arada bende Eskişehirliyim
    374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.akinn26 -- 19 Ocak 2019; 18:15:45 >
  • Bayburt jandarma var mı arkadaşlar?
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Oraya gittigimizde neler bekliyor bizi acaba belirsizlik varya kafamda tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz? Giderken neler almamíz lazım yanımíza nelere dikkat etmek gerekir vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbu12345 C kullanıcısına yanıt
    Acemi Usta beraberiz:)
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.