Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benimde celp 2 .. biz şimdi mart 1 e kadar hiçbirşey yapmayacak mıyız ? Asal da yapılan duyuruda birşeyler yazıyor ama tam anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balpm

Beyler sorulduysa özür dilerim, branş 133 ne demek yedek subaylikta, meslekci mi oluyoruz ne iş bu? Hiç kimse tam yanit vermiyor. Valla bir daha sormayacağım ayni soruyu. Yoksa meslekcilerde direk yazıyor mu meslekci diye?
    Yok mu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek subay nerede kalir? Orduevleri fiyat tarifesini falan bilen birisi varsa bizimle paylaşabilir mi? Orduevi ve misafirhanelerde konaklama ve yemek ücretleri hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bizide bilgilendirirse seviniriz. Herkese şimdiden hayırlı tezkereler.

• mamizrnc M kullanıcısına yanıt
    ben de pazartesi şubeye gidip soracağım
  • Izmır deniz er eğitim taburu
    Yedek subay
    Brans 133 buraya çıkanlar meslekci mi oluyor var mı buraya gelecek?

• 007captiva kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım şuan. Askerlik şubesine daha önce danışmıştım. Yerler açıklandıktan sonra herhangi bir askerlik şubesine sevk tarihinden 1 gün öncesine kadar gidip tecil ettirebilirsin dediler. Ben pazartesi gidip tecil için başvuracağım. Umarım sorunsuz hallederiz.
  • 3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL

Yok mu hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ictk İ kullanıcısına yanıt
    Hocam h.o yedek subay nasıl çıkıyor. Bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ensar Cevdet

Yedek subay nerede kalir? Orduevleri fiyat tarifesini falan bilen birisi varsa bizimle paylaşabilir mi? Orduevi ve misafirhanelerde konaklama ve yemek ücretleri hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bizide bilgilendirirse seviniriz. Herkese şimdiden hayırlı tezkereler.
    güzel sorular sormuşsun. cevaplayan olursa seviniriz. bu arada çok fazla yedek subay alımı olmuş gerçekten. forumun neredeyse yarısı yedek subay çıkmış. hayırlı teskereler şimdiden
  • ictk İ kullanıcısına yanıt
    Ben de bu soruya yanıt arıyorum hocam

Neyse uplamiş olduk

• Bayburt jandarma var mı? Sabahtan beri geziniyorum, benden başkasını göremedim
  • bqr19o7 B kullanıcısına yanıt
    Herkes 2.kez gidip sevk işlemi yaptı mı ki forumda kimileri gerekli kimileri de gerekli değil diyordu...

• Arkadaşlar 3.’ye yazıyorum İstanbul Maltepe İkmal ve Maliye Yedek Subay varmı??

• Beyler selam,

askerlik başvurusu yapıldığı halde neden edevlette çıkmaz? aşağıda belirttiklerim yazıyor fakat açıklanmamış ne yedeksubay nede er olan iki kısımdada sonuç yok.

31/01/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR
    SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR
  • Yedek subaysanız gittiğiniz yere göre değişir ama ev kiralayabilirsiniz. Benim abim 372. dönem yedek subayı ve önceki dönemdeki yedek subayların kiraladıkları eve yerleşmişti. Onlar gitti abimin dönemi geçmişti onların evine. Batıda bu şekilde diye biliyorum. Doğuyu bilmiyorum. Bir de evli değilseniz lojmanda kalamıyorsunuz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FktMzyynBDBT

Ben de aynı yer kardeşim
    Gaziemir çok az var kaç saattir forumlarda adam arıyorum sen ikinci adamsın :)
  • krach55 kullanıcısına yanıt
    "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve ASAL Sevk Başvurusu" na bak. Bide mobilden bakamıyorsun herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL

Yok mu hiç?
    zaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Var ama er olarak. B grubuyum. Yani martta gidiyorum.
  • cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Var ama er olarak. B grubuyum. Yani martta gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.