Power tuşuna 3 sn basmanız cihazı kapatacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (731. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: coucc
4600 fiyat gördüm beklentimin yükseğinde kaldı açıkcası 4 bini görürüz sanmıştımGeçtiğimiz hafta bir çok kullanıcı 4.200-4.300 tl gibi fiyatlardan satın aldılar ama...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın
Şu cümlenizden çıkardım: Süpürme işinde çok başarılı olması elbette önemli ama mopping konusunda beni tatmin etmezse robot süpürge tercihim olmayabilir
Yani mop özelliği iyi değilse sadece süpürme özelliğinden de vazgeçmeye hazırsınız, ki bu da doğrudan bu özelliği çok da önemsemediğiniz anlamına geliyor.
Eleştirmek haddim değil, görüşünüze saygı duyarım.
Güzel günler diliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam fiyatından çok satıcısına bakınız bence.
Araştıracağım efendim, şimdilik yabancı forumlarda bir bilgi dolaşmıyor.
Teşekkürler
Dün gece tekrar mi home kaldırıp roborock uygulamasını kurdum ve bağlandı. Sanırım geçici bir sorundu.
S5 maxx sahibiyim . Acaba şarj istasyonunda bekletyor musunuz sizde? Yoksa kullanmadığın zaman kapat tuşuna basıp şarj istasyonun fişini çekiyor musunuz?
Şarjda kalması lazım düzgün batarya kontrolü için.
Sadece çok uzun süre kullanmayacaksanız çıkartın yuvasından.
Roborock ana sunucularını değiştirmiş, çok daha hızlı cevap vermeye başlamış dünden beri. Belki bu değişiklik sırasında bazı sorunlar olmuştur, size denk gelmiş.
Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: mali_bu16Geçtiğimiz hafta bir çok kullanıcı 4.200-4.300 tl gibi fiyatlardan satın aldılar ama...
Alıntıları GösterBu fiyatlarda satıcılar kimdi bilindik güvenilir tavsiye edilen firmalar mıydı ?
-
Arkadaşlar bu robot süpürgelerin batarya ömürleri hakkında bilgisi olan var mıdır ne kadar süre gider bitine ne yapılıyor?
-
18-24 ay, kolaylıkla değiştirilebiliyor kullanıcı tarafından.
Evet Ali hocam ben de farkettim mı home a göre uygulama çok hızlı açılıyor. Çok teşekkürler bilgi için.
Roborock kalitesini yazlım alanında da yükseltiyor
-
Bu fiyatlardan aldığınızda şansınıza güvenmek durumundasınız.
Satış sonrası servis vermenin ciddi yatırım maliyeti var ve bu fiyatlardan satan bir işletmenin bu yatırıma kaynak ayırabilmesi mümkün görünmüyor.
-
ali bey s5 max 5200 mah buna 3200 mah takılabilirmi
kenarları süpür seçeneği seçerek çalıştırın. Yeni harita buldum der o zaman
-
S5te kenarları süpür seçeneği yok maalesef.
Roborock S5 için birşey soracağım; cihazı yazlık eve getirdim ve 1-2 hafta burada kullanacağım. Wifi bağlantısını yaptım ve çalıştırdım, tam 3 defa şarjı bitene kadar anlamsız hareketlerle dolaştı durdu, dolaşırken de kayıtlı olan haritada ilerliyormuş gibi davrandı. Haritalar kısmına girdiğimde de yeni harita yarat diye bir seçenek yok. Diğer evin haritasında pek çok girilmez alan vs ayarlama yaptığım için o haritayı da silmek istemiyorum ama bu defa bu ev için de harifa oluşturmuyor. Neredeyse gün boyu gezdi durdu 3 kez şarj bitene kadar. Yeni harita buldum vs de demedi. Ne yapmak lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-TP -- 13 Ekim 2020; 12:2:41 >
kısaca mop işlemi çok fazla leke çıkarma üzerine kurulmuş bir sistem değil. 2-3 defa üzerinden geçer, çıkarsa ne ala... Cihazın ağırlığının yerçekimi ile birleşerek uyguladığı kuvvetin elinden geldiğince.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X