Ne demek istediğinizi anlamadım ama mopu halıları yıkatmaya verdikçe kullanırım. Yılda 2-3 ü geçmez kullandığım. Belki ilk zamanlar hevesle halıları kaldırıp moplatırım ama ilerde sanmıyom. Ayrıca bu delik uzatma işi ne için oluyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1004. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tiemann
S5max - s6pure - xiaomi mijia 1T(vacuum mop pro 2+3d) modelleri arasinda kaldim. Hangisini onerirsiniz? Fiyatlari ayni. Ozellikleri arasinda net bi karsilastirma bulamadim. Tesekkur ederim.bu mesaji yazmamla su an arasinda neredeyse 400-500 tl zamlandi be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyarınız için teşekkürler. Onu nasıl uzatırım bilmiyorum ama denerim. Ayrıca su kalsa nasıl zarar vericek ya da ne olabilir?
Su bu haznede birikmiyor hocam robotun hazne boşluğuna akıyor direk benim başıma geldi. Hazneyi çıkardığımda altı baya bir ıslaktı. Sonuçta bu su girip çıkamayacağı yer yok işlemciye sensöre falan gidebilir. Fıs fıs şişeleri oluyor ya onların içindeki saydam çubukla uzatmıştım sizde öyle yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sağolasın hocam. Geçmiş mesajları kolayca bulamıyorum daha acemiyim
Merhabalar.
Ufak ve eşyasız, hatta halısız ve de ufak bir evde iki farklı robotun verdiği performansı yorumlamak istiyorum. Robotlar 1C ve S6 pure.
1-S6 Pure daha harita oluşturmadığı ilk temizliğinde bile 1C'den evi neredeyse 10 dk daha hızlı temizledi. Ayrıca 1C son zamanlarında -son güncellemesinden sonra- evi tamamen neredeyse 90 dk'de temizlemeye başlamıştı, s6 pure ilk temizliğini 67 dk'de tamamladı.
2-S6 pure Mija 1C'nin aksine önce kenarları süpürüyor, ardından da kalan yerleri süpürüyor. 1C kenarlara tıklata tıklata yaptığı temizliğin ardından kenarları süpürmeye geçiyordu, bence çok mantıksızdı zaten kenarlara tıklatıp sonra u dönüşü yapıyordu, yani bir nevi o köşeyi neredeyse temizlemiş oluyordu. S6 pure ise önce kenarları süpürdüğü için daha sonra kenarlara dokundurmadan temizlik yapıyor ve böylece çok daha hızlı ve iyi yol içebiliyor.
3-S6 pure evi temizlerken şarjının %25'ini harcıyor. 1C ise güncelleme öncesine kadar şarjının neredeyse %80'ini harcayıp ucu ucuna tek şarj ile evi temizlerdi, güncellemeden sonra tek şarj da yetmemeye başlamıştı :)
4-S6 pure dönüşlerini 1'ye göre çok daha hızlı yapıyor. 1C özellikle u dönüşü yapmadan önce 1-2 saniye duraklıyordu, S6 pure nefessiz dönüp duruyor.
5-1C temizliği bir şekilde sekteye uğradığı zaman kurtarıp devam ettirdiğim zaman çoğunlukla haritayı unutuyordu, hatta bazen nerede olduğunu bile çözemeyip deli dana gibi gezinip sonra docka götürmemi bekliyordu. S6 pure bir defa tekerler boşta kaldı dedi, aldım hemen yere koydum, etrafında döndü konumlanıyor dedi, 5 sn sonra olduğu yeri nokta atışı bulup kaldığı yerden devam etti.
Roborock'un sahip olduğu ek özellikleri saymıyorum bile, özellikle uygulama tarafındakileri.
Ben iade sonrası s6 pure'ı almak için üste 1070 lira ekledim. Sizlere önerim odur ki robot almaya niyetliyseniz gerekiyorsa 1-2 ay daha bekleyip ridarlı, uygulaması daha stabil çalışan robotlara şans verin.
Benim yaptığım gibi evde az eşya var, ev ufak, derli toplu demeyin, kesinlikle lidarsız cihazlara şans vermeyin, hadi verdiniz benim yaptığım gibi düşük pil kapasiteli de almayın, ev ne kadar ufak olursa olsun o pili verimli kullanamıyorlar.
-
Anladım Teşekkürler hocam fakat Bendeki haznede Dıştaki delikler su delikleri içte kalan delikler sanırım merkezleme için olabilir Ben de kör delik muhtemelen tekrar dikkatlice bakıp dönerim Cevap için
Bu görselde ki 550 ml su deposu olan hocam 2in1 haznede sadece su çıkışlarının yeri farklı. Çıkışlar nedense hepsinde de kısa. Yardımım olduysa rica ederim hocam.
Tamam hocam teşekkürler
merhaba
Evim 2+1 90 metre kare. robot süpürge alacağım ancak karar veremiyorum
s6 pure mi, s5 max mı, mop pro mu, mop pro 2+ 3D mi , v3 mü
robottan beklentim belirlediğim saatlerde otomatik olarak çalışsın sonra yerine gitsin manuel olarak çalıştırmak zorunda kalmayayım, çekişi iyi olsun, silme konusunda bi beklentim yok deneme amaçlı bikaç kere sildiririm belki ama belli de olmaz bu özelliği de kullanabilirim
-
Merhaba
MopPro veya S6Pure yeterli o metrekare için. -
-
Merhaba,
Bir kere yollukta çok fazla siyah bölge var, oralarda mutalak sağa sola oynuyordur harita. Ön tarafa doğru tekerleklerin hemzemin kalamamasından dolayı da hafif bozulmalar olabilir. Halıları kaldırmadan daha düzgün bir harita çıkmaz diye düşünüyorum, robot elinden geleni yapmış.
-
olabilir hocam. peki halıları kaldırdık diyelim. harita çıkardım tekrar halıları serdim. bu durumda aynı şeyleri tekrarlar mı? harita çıktı diye daha mı düzgün çalışır
-
En azından elinizde düzgün bir harita olur. Bozulma olmayacaktır. -
bir teker halıda bir teker laminantta olması sorun olur mu sizce? yani halısız harita çıkardık ve kaydettik. docka gelmeden dockta sanıyor kendini böyle birşey yaşarmıyım sizce?
-
Ben olsam Ali abinin dediği gibi halıları kaldırıp bölgesel temizlikle harita çıkarmaya zorlardım robotu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X