Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19727. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 128 Misafir (9 Mobil) - 128 Masaüstü11 Mobil2 iOS
5 sn
399.173
Cevap
8.880
Favori
85.855.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1706 oy
Öne Çıkar
Giriş

Geçmiş sayfalarda da açıklamış olduğum gibi, ben "indirimli ürün" paylaşımı yapıyorum hocam. Yani yine belirtmiş olduğum gibi 150-200 tane ürünün tek tek satıcısına, içerdiği bileşenlere vs. bakmam mümkün değil. Fiyat, diğer e-ticaret sitelerine göre uygun mu ve son 6 ayda daha düşük fiyat görmüş mü, ona bakıp paylaşım yapıyorum sadece. Sizler bu şekilde gerekli kontrolleri ve piyasa araştırmanızı yaparak değerlendirebilirsiniz.

• realgs kullanıcısına yanıt

Hocam bu üründe kesin wi-fi var mı? Bilgilerde opsiyonel wi-fi özelliği yazınca tam anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt

hocam nasıl olurda size duyurmadan bir kargo firması açarlar anlam veremiyorum :s kaldıki ekol baya eski ve büyük bir firmadır. ticaret sicil gazetesi başvurusundan önce size gelmemeleri saçma olmuş. tüm lojistik dünyası adına sizden özür diliyoruz.

• YESIDO 60W Pamuk Örgülü Type-C to Type-C PD Hızlı Şarj Kablosu 1M:111TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    YESIDO 60W Pamuk Örgülü Type-C to Type-C PD Hızlı Şarj Kablosu 1M
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSBYSKC1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• linkorn31 kullanıcısına yanıt

her şey bu yönetim düzenlerinin değişmesi ve mng belasıyla anlaşmasıyla başladı. bana hem kargoda hasarlı hem açılmış hem de yanlış ürün gönderdiler geçen, perşembe değişim talebi oluşturduk, dün almak için geleceklerdi ürünü gelmediler, bugün görüştüm yine ses seda yok.

• adepex kullanıcısına yanıt

Kaça almıştınız hocam?

• adepex kullanıcısına yanıt

Aldığınız model prize takılıyken de kullanılabiliyor mu?

• klima yakalayabilen var mı? 12000 lik klima bakıyorum.

• İçinde çinko ve arginine içeren diş macunu arıyorum ama bulamadım var mı böyle bir ürün kullanan?

• Kedi mama ve kumlarinda indirim var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TWiST_oF_FaCe T kullanıcısına yanıt

çok doğru. geçen gün hb'den 11:30'da lego aldım akşam 19:00'da teslim edildi. Hb'nin hem kargoyu düzeltmesi hem premium ayrıcalıkları hem de diğer yönlerini geliştirmesi bence çok iyi oldu.

Burada da amazon'un hakkını teslim etmek gerekir, rekabet edilecek ortamı amazon oluşturdu.

• Cem095 kullanıcısına yanıt

3 kişi 1 tane alamadıysanız sorunu kendinizde arayın. Sonuçta alanlar var.

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    Bizlik birşey yok siteleri çöktü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu DHL ile calisacaklarsa hiç amazondan sipariş vermeye gerek yok. Amazonun en büyük avantajı prime ile iadeleri kapından almalarıydı. Simdi Bu DHL ye vermişler dogru duzgun subeside yok iade etmek icin okadar yol gidicekmisim. Birde DHL Ecommerce ye vermek zorundayım diğerleri almıyor.

• Rx3004 kullanıcısına yanıt

MNG Kargo DHL eCommerce olmuş hocam. Gitmene gerek yok, sitelerinden eve kurye çağırabilirsin. Yalnız çağırdıktan sonra o gün içinde mutlaka şubeyi telefonla ara, açmazlar bilirim ama inatla ara, evde bekliyorum gelsinler de. Ben evden çalıştığım için nasıl bir zulüme çevirdiklerini bildiğimden şubeyi arayıp darlarım illa, biraz da maalesef bağırıp çağırmam gerekir ve ardından gelip alıyorlar kargoyu. Bağırıp çağırmayı istediğimden değil, başka türlü beyefendiler gelmedikleri için, kimse yanlış anlamasın.

• hikmettufekci kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bakıyorum, var mı aklından geçen alternatif ürünler?

• hikmettufekci kullanıcısına yanıt

bulursanız bize de lazm 12 veya 18bt

• turkelvis kullanıcısına yanıt

• metinnitem1 kullanıcısına yanıt

İyi fiyatmış hocam hem de 2 tanesi bu fiyata ihtiyaç vardı aldım teşekkürler belkin de fena bir marka değil diye biliyorum ufak tefek şarj işleri için kullanılır

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.