Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.297
Cevap
235
Favori
306.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende çalışmadı kaydediyo gözüküyor ama galeride yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halidesad

Bende çalışmadı kaydediyo gözüküyor ama galeride yok
    Bende de aynı şekilde kaydedildi diye bildirim geliyor ama kaydetmiyor. Hatta hiç safariyi açmadan kestirmeyi çalştırdığımda normalde hata vermesi gerekirken sanki yine bir şey kaydetmiş gibi bildirim veriyor.
  • iyi akşamlar kestirme ekliyorum ancak gözükmüyor kısayollarda çözümü bilen var mı

• Superonline kota kosayolu paylaşılmış fakat vodafone evde internet için kota kestirmesi varmıdır yada hazırlamanız mümkünmü acaba ?

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Kestirme ayarlarındaki Araç takımında göster seçeneğini aktif edin.

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 26 Kasım 2018; 12:47:50 >
  • youtube downloader çalışmıyor hocam çalışan başka bir kestirme varsa paylaşabilir misiniz?

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar bende işte anımsat diye bir uygulama hazırladım konum bilgisini al sokak adresi ekle ve anımsatıcıda anımsat belli bir km yaklaştığımda ne yazikki olmuyor olsa bile kafasına göre 1 saat yada 2 saat sonra anımsatıyor kestirmeyi uygulamada çalıştırda yaptım ama olmadı bilen bir arkadaş yani farklı bir yöntem ile bana yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alpacin00 A kullanıcısına yanıt
    yaptığınızı burda paylaşın, ona göre bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

hocam linki gosteriyor indirme yapmami istiyorum indiriyorum ama hicbir yere kaydetmiyor icloud driver filan yok sadece cohaza kaydetmesi icin ne yapmam gerek?

• ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    teşekkür hocam :)

• rhaxd R kullanıcısına yanıt
    İndirdikten sonra soruyor ya ne yapmak istediğinizi, “Save to camera roll” seçeceksiniz. Tabi bu sadece resim ve video için geçerli, başka tür dosyalar mecbur sadece iClouda kaydedilebilir.

tesekkurler hocam sayenizde cozdum 👍

bir türlü ustat vardığım zaman hatırlatmıyor ya 1 gün sonra ya 1 -2 saat sonra ama ben vardığında anımsatmasını istiyorum saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir sorum olacaktı döviz.com api leri çalışmıyor haliyle kur ve altın bilgileri çekilemiyor haliyle kestirme çalışamıyor çöxüm nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: elci2003

bir sorum olacaktı döviz.com api leri çalışmıyor haliyle kur ve altın bilgileri çekilemiyor haliyle kestirme çalışamıyor çöxüm nedir?
    Haliyle yeni bir apisi çalışan sistem bulup haliyle yeni bir kestirme yapmak

• alpacin00 A kullanıcısına yanıt
    Yapısında bir hata görmüyorum. Adres bloğunda bilgileri bir sefer doğru girdiğinizde çalışması lazım (yani her açılışta size farklı bir adres sormayacaktır).

Burda genel anlamda iki sıkıntı olabilir, telefonunuzda GPS hizmetleri kapalıysa veya geç algılıyorsa siz hedef bölgesine girip çıktığınızda bildirimler gecikiyor olabilir. Bunu kontrol etmek kolaydır - elle bölgesel bir anımsatıcı oluşturup deneyin.

İkincisi adres bilgileri eksik veya yanlış algılanıyor, bunu da kontrol etmek kolay - anımsatıcı oluşturduktan sonra içindeki harita verileri kontrol edin.

hocam instagramda hikaye bolumunde indirmeni kopyalamak olmuyor bunun icin kestirme link varmi?

• Aikido_oreo kullanıcısına yanıt
    peki nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yani çalışan api nasıl bulacağız?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.