Bildirim
[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (96. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Veremezler Hocam çünkü öyle bir bölge yok :D Pansuman cümleleri. -
-
bu akşam normal hızlar ve ping -
ne gibi sıkıntı var ?quote:
Orijinalden alıntı: serkante
bende yapadayım aboneliğimin başlagıncından beri sorunlar yaşamaktayım ama çözüm bulamıyorlar aslında çözümü varda cogentco firmasına yönlendirme olmasa çok güzel olur
Alıntıları Göster -
Modem'den 5ms alıyorsunuz, o ne öyle ya. -
-
bende yine aynı ping sorunu devam ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
bu akşam normal hızlar ve ping
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 18 Mart 2020; 21:46:57 > -
TT 50 mb 95 lira olan ücrete 130 lira istedi diye bi halt yedim türknete geçtim geçmez olaydım.Deli gibi oyun oynuyan ben bu değerleri gördükçe uykum geliyo daha haftam dolmadan hemen tez elden kaçıcam bu tırtnetten sizede tavsiyem ha çözdük ha çözücez diyen bu tarz firmalara itibar etmeyin boşa zamanınızı çaldırmayın.Az biraz ucuz olucak diye geçelim dedik böyle sorunlar olup sinir krizleri geçirceğime biraz daha bütçe arttırırım kafam rahat olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 18 Mart 2020; 21:55:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende 1 ay süre verdim kendimce. İşlerim gereği bu aralar evde olamıyorum. Evde olduğum sürede yine sorun yaşarsam millenicom ardından olmadı Türk Telekom a geri dönüş olacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen aynen bende yarın hazır tahahüt yokken bi millenicomu denemek istiyorum.Milenicom evrakları gönderene kadar türknet halletti halletti yoksa direk milenicoma geçicem.Ondada benzer sıkıntılar varsa valla TT senin kıymetini bilememişim 130 sana feda olsun diyerekten gülerek imza atıcam o tahahüte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka çare bırakmadılar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Millenicom'u denerseniz vie.valve.net ve gamelift.eu-central-1.amazonaws.com servis noktalarına traceroute yapabilir misiniz? Daha sonrasında TT'a geçerseniz bir de TT hattınızdan yaparsınız ve herşey aynı diye iddia ettikleri iki sonucu karşılaştırmış oluruz.quote:
Orijinalden alıntı: Bestt Riven TR
Aynen aynen bende yarın hazır tahahüt yokken bi millenicomu denemek istiyorum.Milenicom evrakları gönderene kadar türknet halletti halletti yoksa direk milenicoma geçicem.Ondada benzer sıkıntılar varsa valla TT senin kıymetini bilememişim 130 sana feda olsun diyerekten gülerek imza atıcam o tahahüte. -
Kesinlikle yaparım yarın direk başvurucam millenicoma sabahtan direk.Önümüzdeki hafta sonuna kadar 3 ISS sonuçlarını buraya eklerim.
Cod warzone da sorun giderildi. Stabil 90 ms oyun
Anlamadığım birşey var Ankarada yaşıyorum TT de speedtest yaparken Ankara Göknetdiye hep aynı yere bağlanırdı.Şimdi türknette speedtest yaparken eskişehir-düzce-aksaray geziniyor test yaptığı yerler neden böyle ve pingler iyice arttı 90 dolaylarında geziyor.Çok can sıkıcı bi durum.
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 13:47:6 > -
komşunun wifisinden oluyor diğer kendi bağlantım dan çıkan sonuçquote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.
Modem'den 5ms alıyorsunuz, o ne öyle ya. -
telefondan başvurursan taşıcam dersen 109 tl ye 50mb paketi kullanırsın bana 35 lik paketi 94 tl ye dedilerquote:
Orijinalden alıntı: Bestt Riven TR
Aynen aynen bende yarın hazır tahahüt yokken bi millenicomu denemek istiyorum.Milenicom evrakları gönderene kadar türknet halletti halletti yoksa direk milenicoma geçicem.Ondada benzer sıkıntılar varsa valla TT senin kıymetini bilememişim 130 sana feda olsun diyerekten gülerek imza atıcam o tahahüte. -
Dediğiniz gibi 50yi 109a vericekse çok iyiymiş aslında millenicomlada uğraşmaya, fantazi aramaya hiç gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X