Şimdi Ara

Boks Dünyası - Maçlar Haberler ve Tartışma Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
4
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Boks Dünyası - Maçlar Haberler ve Tartışma Konusu

WBA Hafif Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu Dmitry Bivol (15-0, 11 KOs), IBF Hafif Ağır sıklet Şampiyonu Artur Beterbiev’le (13-0, 13 KO) kemer birleştirme maçıyla ilgilendiğini belirtti. Asıl süpriz açıklaması ise Saul ‘Canelo’ Alvarez ve Callum Smith’le büyük maçlar yapabilmek için Süper Orta Sıklete 76.2 kg (168 lbs) düşebileceğini belirtti.

Bivol, WBA Hafif Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk Kemerini 9 Mart’ta Joe Smith Jr.’a (24-2, 20 KO) karşı savunacak.

Bivol yaptığı açıklamada ““Eddie Hearn ile harika bir ilişkim var” dedi. Yakın gelecekte IBF Hafif Ağır sıklet Şampiyonu Artur Beterbiev’le bir kemer birleştirme mücadelesiyle ilgilenip ilgilenmediği sorulduğunda ise “Tabii ki, Hafif Ağır ve Süper Orta sıkletlerinde kemeri olan herkese karşı maç yapmak istiyorum. Başka bir kemer için savaşmaya hazırım. Kontratımı imzaladığımda iki farklı sıklette de dövüşmeyi düşünüyorum” dedi.

• Daniel Jacobs’tan Canelo Maçı İle İlgili Açıklamalar

4 Mayısta Saul ‘Canelo’ Alvarez (51-1-2, 35 KO) ile karşılaşacak olan Daniel ‘Miracle Man’ Jacobs’tan (35-2, 29 KO) maç ile ilgili açıklamalar geldi.

Jacobs:”Hakemlerin adil olmasını umalım. Kesinlikle Canelo’nun karşılaştığı en güçlü rakiplerden biriyim.” GGG “Benim kadar hızlı değil. Uzunum, daha fazla uzanma mesafesine sahibim ve sanırım kazanacağım, En iyi olduğum özelliklerimi kullanacağım hatta nakavtla kazanacağım. “dedi.

“Tamamen farklı bir sporcuyum, çok yönlüyüm, Golovkin’in Canelo’ya karşı yaptığı şeyi çalışmak zorunda değilim,ben daha farklıyım, imkansızı başarmak benim için yeni bir olay değil, bu fırsatı kendim kazandım ve gurur duyuyorum.” dedi.

• WBC Rövanş Yapılmasını Emretti!

World Boxing Council (WBC) federasyonu üç aylık raporunda Tony Harrison (28-2, 21 KO) ile eski WBC Yarı Ortasiklet şampiyonu Jermell Charlo (31-1, 15 KO) arasında acil bir rövanş emri verdi. Bu raporda Saul ‘Canelo Alvarez (51-1-2, 35 KO) ile Gennady Golovkin (38-1-1, 34 KO) rövanşına dair bir bilgi yoktu.

2018 Aralık ayında gerçekleşen maçta Jermell Charlo kemerini üç hakemin ortak kararı ile 115-113, 115-113, 116-112 Tonny Harrison’a kaptırmıştı. Maç sonrası kararın doğruluğu epey fazla tartışılmıştı. Sizce rövanş gerekli miydi?

• Boks Dünyası - Maçlar Haberler ve Tartışma Konusu

Artık resmi! IBF / IBO / WBA / WBO şampiyonu Anthony Joshua’nın (22-0, 21 KO) bir sonraki maçını Haziran ayında New York’taki Madison Square Garden’da, Jarrell ‘Big Baby’ Miller’a karşı (23-0-1, 20 KO) yapacağı resmileşti.

İngiltere dışında ilk defa Amerika’da ilk maçına çıkacak olan Joshua, “Atlantik’in karşısına geçme ve Ağır Sıklet unvanlarımı ABD’de koruma zamanı geldi” dedi.

1 Haziranda yapılacak karşılaşma için önümüzdeki hafta New York’da basın toplantısı düzenlenecek.

Joshua’nın Wilder veya Fury ile karşılaşmasını isteyen boks severler bu maçın beklenildiği kadar çok ilgi çekmeyeceğini düşünüyor. Miller’a karşı da unvanlarını korursa o zaman 2019’un sonlarına doğru tartışmasız ağır sıklet şampiyonunun kim olduğunu belki görebiliriz. Joshua, Wilder, Fury, Whyte yoksa Miller mı olacak? Bu sorunun cevabını boks dünyası 2019 bitmeden görmek istiyor.

İkilinin yüzleşmesi ilk olarak 2018’de Joshua, Povetkin ile yüzleşirken Miller’ın araya girmesiyle başlamıştı.

• joshua alır rahat.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.