Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.813
Cevap
31
Favori
288.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu başlangıçta cevapladigimiz sorular arasında . Ilk olarak Askeriye de kalmak istiyormusunuz tarzı bir soru vardı oradaki seçenekleri hatırlıyor musunuz
  • merhaba arkadaşlar
    Eğitim Birliği

P.OKL.ÖĞR. VE KURSLAR A. ATĞM. ADAYI KURS TB. / İSTANBUL TUZLA / İSTANBUL

Celp Grubu

1

Kuvvet

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Statü

YEDEK SUBAY piyade
    branş 29
    askerliğini burada yapıcak olan varmı yada yapmış olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canergur

Ben de aynı yerdeyim. 2. grup olarak 5 Aralıkta gelicem. Sen peki ?
    Bende aynı.Hatta çoğu kişi b grubu.
  • porca P kullanıcısına yanıt
    Kısa dönem bahriyelilerin çoğu muhafiz olarak tertiplenir. Ancak iskenderunda yeniden tertipleneceksiniz. Yüzde 90 muhafız olacak geri kalan sıhhiyeci ikmalci vs. olacak. Usta birliğiniz orada belli olacak. Ben Karadeniz Ereğlideyim. Gölcük, İstanbul, İzmir genellikle gideceksiniz. İskenderunda herşeyı akışa bırakın. Hepiniz kısa dönem olacaksınız. Arada devre kayıpları olur. Usta birliğinizde İskenderun ortamını özlersiniz.

Siz hemşireyseniz. Kesin revirci olursunuz acemi birliğinde. Askerleri revire götürürsünüz. İlaçlarını günlük dağıtırsınız. İskenderunda akıllı telefon düşünmeyin bile. Askercell almayanlara tuşlu telefonlarını geri vermediler. Ben sivil hattımı donun etiketine diktim geçtim. Sizde öyle geçirebilirsiniz. Deniz görmeden yemin edip bahriyeli olacaksınız. Şimdiden hayırlı teskereler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aliminati kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum mevcut.
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Var usta sen kimsin necisin :D

• İzmir foça jandarma komando komutanlığına yedek subay olarak geliyorum kasımda. Topçu birliğinde olucam. Varsa gelecek, ulaşsın şimdiden tanışalım

• iskenderun 2. celp kısa dönem er
    whatsapp grubu kuralım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senior.Planner

Kısa dönem bahriyelilerin çoğu muhafiz olarak tertiplenir. Ancak iskenderunda yeniden tertipleneceksiniz. Yüzde 90 muhafız olacak geri kalan sıhhiyeci ikmalci vs. olacak. Usta birliğiniz orada belli olacak. Ben Karadeniz Ereğlideyim. Gölcük, İstanbul, İzmir genellikle gideceksiniz. İskenderunda herşeyı akışa bırakın. Hepiniz kısa dönem olacaksınız. Arada devre kayıpları olur. Usta birliğinizde İskenderun ortamını özlersiniz.

Siz hemşireyseniz. Kesin revirci olursunuz acemi birliğinde. Askerleri revire götürürsünüz. İlaçlarını günlük dağıtırsınız. İskenderunda akıllı telefon düşünmeyin bile. Askercell almayanlara tuşlu telefonlarını geri vermediler. Ben sivil hattımı donun etiketine diktim geçtim. Sizde öyle geçirebilirsiniz. Deniz görmeden yemin edip bahriyeli olacaksınız. Şimdiden hayırlı teskereler.
    esas birlikte aynı yer gözüküyor neden başka bir ie dağıtıma göndersinler ki. hem başka bir il'e dağıtıma göndereceklerse neden esas birliği de aynı yer göstersinler ki. çelişkili bir durum ?

• Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı- Y.S - Topçu

aynı yere düşen varsa pm atabilir
  • yabivo kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

acemilik te esas birlikte aynı yerdeyiz istersen telefonlaşalım b mi gidiyosun
  • EĞT. MERKEZİ : ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI ULŞ.OKL.K.LIĞI KURS, EĞİTİM DESTEK
    VE TATBİKAT TB./İZMİR GAZİEMİR
    KUVVETİ : K.K.K.LIGI MUV. ÖZELLİĞİ : ULŞ.TK.K.
    SINIFI : ULAŞTIRMA
    HİZMET ŞEKLİ : YD.SB. ADAYI

gaziemir ulaştırma var mı beyler?
  • Merhaba, ben de meslek kurası ile topçu ve füze okulu Ankara / Polatlı'ya tercüman olarak gidiyorum. Askerlik ile ilgili çok fazla bilgim yok. Çok fazla mesaj olmuş hepsini okuyamıyorum, isteyen ulaşabilir gitmeden tanışmak amacıyla. Herkese bol şanslar.
  • Tekirdağ 8. Mekanize piyade tugayı çıkan varmı arkadaşlar

• Eğitim Birliği
    İL J.K.LIĞI/SAMSUN / SAMSUN / SAMSUN
    Esas Birliği
    İL J.K.LIĞI/SAMSUN / SAMSUN / SAMSUN
    Kuvvet
    JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
    Statü
    KISA_DÖNEM ER

Var mı başka beyler tanışalım
  • Tercüman olarak gittiğiniz bir yerde yazıyor mu yoksa tahmin mi ediyorsunuz hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

merhaba arkadaşlar buraya düşen varsa pm göndersin
  • Tekirdağ 8. Mekanize tugayina gidecekler varsa tanışalım

• TA-Maxi T kullanıcısına yanıt
    Tahmin :D Meslek bölümü mütercim tercümanlık ve meslek kurası olduğu için başka bir açıklama göremedim. Başka bir durum mu oluyor?
  • Konunun ilk mesajına illere göre wp grupları eklenebilirse çok faydalı olur diye düşünüyorum ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.