Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.861
Cevap
134
Favori
235.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12v veren powerbank mi varmış ? Ben 12v ta çeviren USB kablosu aldım. Düz bir kablo kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-pm-HB00000B8GOQ
    bunun gibi olucak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• notropil kullanıcısına yanıt
    Alma derim.Eğer oyun için alacaksan alma derim Ben bu sorunu ilk günden beri yaşıyorum

• Arkadaşlar bu cihazı farklı baz istasyonu ile deneyen oldu köye götürmeyi düşünüyorum Turkcell 3g çekiyor ama belli başlı noktalarda vodafone ise 4.5g olarak hizmet verebiliyor geçenlerde bir videoda kullanan birine denk gelmiştim ama o bir kaç ayar yapıyordu cihaza o videoyu bulamıyorum. manuel olarak vodafonu seçtiğimde bağlanmıyor cihaz yöntemini bilen var mı?

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Sakın almayın aldırmayın!
    (Kullandığım paket şu an olmayan 4.5G tam sınırsız paket.) Evimi taşımak zorunda kaldım. E haliyle superboxta yanımda geldi. Hız farkı yoktu ilk aylarda. Orda ne alıyorsam yeni evde de aynısını alıyordum. Zaten en fazla arada 500m var evler arası. Her neyse günden güne hız iyice düşmeye başladı. Öyle böyle değil ama 4mbps hızlardan söz ediyorum. Aradım ben de doğal olarak böyle böyle sorun var düzelmiyor ne yaparsam yapayım dedim. Ne yaptın derseniz gittim anten aldım çatıya çıktım her köşede hız testi yaptım baya uğraştım yani. Neyse o da düzeltemedi sorumu güncelleme yapıp durdu ve sonunda teknik ekip yollayabiliriz dedi. Tamam dedim ve başvuruyu yaptığım adreste mi ikamet ettiğimi sordu ben de taşındığımı izah ettim. Bundan sonra olaylar kızıştı. Dakikalarca süren tartışmalı konuşmadan sonra sonuç:
    -Teknik ekip sadece sistemdeki eve geliyormuş.
    -Superbox’ı nakil yapmak gibi bir seçenek yokmuş.
    -Sadece 2mbps altında alınan hızda teknik destek vermek gibi bir durum söz konusuymuş.
    -Hız düştüğü zaman illa arayıp kavga etmen gerekiyormuş ki hız artsın. (Bu madde benim tecrübem. Son telefon konuşmasından sonra hız bir anda 50mbps oldu.)
    Karar sizin benim ağzım yandı bu işten.

• Nasıl bir şeymiş arkadaş. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Her gün bir problem ,her bir bağlantı sorunu , internetin gitmesi. İnternet olsa bile 120 üzeri Ping problemi. Önceden alın diyordum fakat artık çok kötü. Almayın , aldırmayın

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Herkese merhabalar ben de ikamet ettiğim konumda internet altyapısı olmamasından dolayı superbox 10mbit sınırsız (159 tl) paketini aldım. yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım. Yalnız şöyle bi durum var ben arada cihazı çalıştığım işyerine götürüyorum. Oradaki arkadaşlarla beraber kullanıyoruz( 7-8 kişi). Bu durum sıkıntı olur mu ya da başka bi adreste kullandığım için faturaya ek bir ücret yansıtabilirler mi?

• LD.50 kullanıcısına yanıt
    Telefonda kullanirken 10 mbps oluyordu modeme taktim 5 e dustu artik lanet geldi bundan bana 3 .5 kisiye kizdim ama turkcell inde karakteristik durumunu gormus bulunuyorum dahada turkcell kullanmam yazik yahuu turkcell hatlarimi 120 civari vodafone ye gecirdim dahada turkcrll kullanmam cevremdeki esnaflarida tt yada vidafineye referansla gecircem onlarda 3 de 1 fiyatina kullansinlar yazikti gunahtir bu halka kan emici turkcell halkin kanini emiyor 3 tane insanlarin vicdanina oynayan reklam koyarak musteri kazanmaya calisiyor yemezler artik gecti o devir rezilsin turkcell uste para versen dahada kullanmam hep pahali veriyorsun hem rezil ediyorsun insanlari ayiptur gunahtir ahlaksiz turkcell

Söylediklerime ek olarak olayın sabahında yani bugün gece yaşadıklarımı kardeşime anlattım. Yakın bir arkadaşının turkcell’de yazılımcı olarak çalıştığını ve turkcellin baz istasyonunda mı ya da merkezde mi bilmiyorum ama hız olaylarını kontrol ettiği yerde superbox kullanıcılarının internetini uzun kullanım sürelerinden sonra BİLEREK VE İSTEYEREK düşürten bir yazılım kullandığını söylemiş. Ne kadar inanırsınız o size kalmış ama durum budur arkadaşlar. Böyle firmalar adında Türk kullanmasa keşke yazık günah.

Orijinalden alıntı: LD.50

Söylediklerime ek olarak olayın sabahında yani bugün gece yaşadıklarımı kardeşime anlattım. Yakın bir arkadaşının turkcell’de yazılımcı olarak çalıştığını ve turkcellin baz istasyonunda mı ya da merkezde mi bilmiyorum ama hız olaylarını kontrol ettiği yerde superbox kullanıcılarının internetini uzun kullanım sürelerinden sonra BİLEREK VE İSTEYEREK düşürten bir yazılım kullandığını söylemiş. Ne kadar inanırsınız o size kalmış ama durum budur arkadaşlar. Böyle firmalar adında Türk kullanmasa keşke yazık günah.
    Zaten superbox kullanıcıları baz istasyonlarında düşük öncelikte. Telefonumdan hız testi yapıyorum (Turkcell hat) 30-40 mb. Aynı konumdan superbox ile hız tesli yapıyorum 5 mb civarı çıkıyor :) İlk aldığım zamanlar memnundum ancak 3-4 aydır akşam saatlerinde kullanılmaz oluyor. Çevremde alacak olanlara da bu durumları anlatıp aldırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 25 Mart 2020; 14:34:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırdır birader mızmızsın ağlıyorsun filan?! Turkcell babanın şirketi herhalde. Bilip bilmeden sorup soruşturmadan hakkımda yorum yapmayı nerden getirdin aklına çözemedim. Ben bulunduğum adresi de sorgulattım farklı bir numaradan arayarak. Onay verildi, destekleneniyor dendi. Aynı hizmeti alabildiğim söylendi. Aynı mahallede farklı 3-4 konumda daha baz istasyonuna çok yakın mesafelerde de denedim. Aynı muhabbet. Şimdi modeme bok atarsın kullanmayı bilmiyorsun diye yorumlar yaparsın üstün zekan ile ben onu da açıklayayım sen demeden; günün belli belirsiz saatlerinde hız yükseliyor iniyor. Yani olunca oluyor. Ayrıca içerden bilgi veren tanıdık var diyorum, tabii inanmak okuyanın takdirine kalmış, ama sen savunuyorsun. Doğrudur sorun yaşamamışsındır ne güzel keşke herkes senin yaşadığın deneyimi yaşayıp hizmeti alsa. Daha fazla uzatmadan saygılar herkese.

kesin sorgulatmissindir senin gibilerin yaptigi nankorlukten baska birsey degil kullan kullan evini kafana gore degistir ondan sonra suclusu turkcell cekmiyorsa burda aglamayi birakip iptal ettir biz kullaniyoruz memnunuz

• 20 mbit Süperbox 30 kasımdan buyuna kullanıyorum

akşam saatleri hız 20 ile 22mbit civarı

Ping 20 ile 30 arası

Zte modem 7/24 çalışıyor elektrik kesilmediği sürece hiç kapanmıyor

modeme hiç rest atmadım modem çok stabil çalışıyor

zte modem tek beğenmediğim zayıf yönü gigabayt Router olmaması

Bu kadar olumlu bir tablo çizmeme rağmen Türkcell dahil hiçbir internet hizmeti veren şirketlere zerre kadar güvenmiyorum ve savunmuyorum
    nihayetinde anma hizmeti vermiyorlar verdikleri hizmetin karşılığında para alıyorlar abartmaya gerek yok.

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Bu mesaj silindi.
    Sen şahit olmadın o halde kimse sorun yaşamıyor öyle mi? Güzel kafa yapısı valla. Benim adresimde sorun düzelmediği için VDSL gelince iptal ettim hizmeti. Sorunu onlar da kabul etti ki taahhüt cezası ödemedim.

Sen kullanmaya devam et memnun da olursun umarım uzun yıllar ama senin sorunsuz kullanman başkalarının sorununu egale etmiyor sevgili troll kardeşim. Kim sorun yaşasa aynı geyiği yapıyorsun bu konuyu okuyan herkes ne yaptığını biliyor.

Sen bilmiyorsan ben söyleyeyim.

Boş yapıyorsun.
    asıl trol sizsiniz oglum guluyorum valla hallerinize ben orda adama diyorum sorun kendisinden kaynaklaniyor valla cok memnunuz cevremdeki herkezde kullaniyor bi sıkınti yok iyiki superbox var sizim gibi nankor degiliz verilen kaliteli hizmet herzaman ortada ben aldigim iyi hizmeti savunuyorum sizin gibi burda evi tasidim aa cekmiyor oraya gittim aa cekmiyor diye aglamiyorum biraz az aglayin kardesim

• quote:

asıl trol sizsiniz oglum guluyorum valla hallerinize ben orda adama diyorum sorun kendisinden kaynaklaniyor valla cok memnunuz cevremdeki herkezde kullaniyor bi sıkınti yok iyiki superbox var sizim gibi nankor degiliz verilen kaliteli hizmet herzaman ortada ben aldigim iyi hizmeti savunuyorum sizin gibi burda evi tasidim aa cekmiyor oraya gittim aa cekmiyor diye aglamiyorum biraz az aglayin kardesim
    Seviyene bakılırsa Steam hesabım bile senden daha yaşlıdır o yüzden hiç muhattap olmayacağım. Ayda 300 TL parayı geciktirmeden verip 1 yıl boyunca akşam insanlar evine geldiğinde ağır SIÇAN bir hizmeti kullanıp sorunumuzu iletince nankör diye damgalanmak güzelmiş.

Çocuk parkına git de akranlarınla oyna biraz ne diyeyim.
    Sen kendini boylemi avutuyorsun trol senin 2005 te acilmis hesabin benim 1 aylik aktifligim kadar aktif olmamis bu forumda sorun hesapsa :) Konuya gelip gelip biseyleri surekli kotulemekten vazgecin begenmiyorsaniz iptal ettirin kardesim burasi yardim alma konusu aglama duvari degil gelip gelip konuyu saptiriyorsunuz yine kimseye bi faydasi bile olmayan birisi geldi benimle laf cekistircek oglum ben varken burda superboxu bos yere kotuleyemezsiniz benim kadar kimse tecrube etmemistir emin ol gunde ozelden rahat bi 10 kisiye yardim sagliyorum ama sizin gibi boş yapip aglayanlara bu konuda yer yok yardimda yok

• quote:

Sen kendini boylemi avutuyorsun trol senin 2005 te acilmis hesabin benim 1 aylik aktifligim kadar aktif olmamis bu forumda sorun hesapsa :) Konuya gelip gelip biseyleri surekli kotulemekten vazgecin begenmiyorsaniz iptal ettirin kardesim burasi yardim alma konusu aglama duvari degil gelip gelip konuyu saptiriyorsunuz yine kimseye bi faydasi bile olmayan birisi geldi benimle laf cekistircek oglum ben varken burda superboxu bos yere kotuleyemezsiniz benim kadar kimse tecrube etmemistir emin ol gunde ozelden rahat bi 10 kisiye yardim sagliyorum ama sizin gibi boş yapip aglayanlara bu konuda yer yok yardimda yok
    Tüm işim donanımhaberde konu trollemek olmadığı için özür dilerim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.