Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
13
Favori
60.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Migros sanalmarketten alışveriş yapmaya çalıştım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    migros sadece kredi kartı kabul ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat bank kartımla arkadaşın paycell kartına 10 lira atmaya çalıştek. 4 kez hata verdi. 15 lira denedik o yüklendi. Banka hesabıma baktığımda ise hata vermiş olmasına rağmen 4 kez 10 lira da çekilmiş hesaptan. Bu paycell bana iyice zarar vermeye başladı

Paycelle mesaj attım, bizlik bişey yok ziraatle görüş dediler, iş ziraat mh ye oluşmak ve çözüm beklemekse, o iş yatar zaten, gitti 40 lira :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    bende de oldu bi iki gün sonra kendi kendine geri gelir hocam

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hımmm, umarım. Teşekkür ettim.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    ben paycell ile görüşüyordum sorun onların

dekont falan gönderin demişlerdi mailleşiyorduk o sıra geri geldi ama paycelldekilerin yaptığı işlemle geri geldiğini sanmıyorum çünkü dekontta kart numarasını göremedim falan diye saçmalamışlardı

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Paycell müşteri hizmetlerinin hiç bir problemi çözebildiğine bende şahit olmadım. 18.000 puanımı iç ettiler. Adamların tek diyebildiği şey HAKKINIZI HELAL EDİN. Olur dedim kapattım konuyu napıyım
  • https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kartiniza-50-tl-yuklemenize-haftalik-1-gb-ve-1000-paycell-puan-hediye/

Şu kampanyadan faydalanmak için 31 Aralık'ta 2 hattimdan da yükleme yapmıştım hediyeler tanimlanmadı. 30 Aralık'ta yaptığım tek işlemden ertesi gün hediye tanımlanmıştı.

Mail attım, aradım şikayet kaydı oluşturdum. Ne zaman tekrar yazsam yada arasam incelemeler devam ediyor diyor... İşlemi yapalı 20 gün olmuş arkadaş neyi incelediniz bu kadar bitiremediniz...

• Migros carrefour kuponları niye yok artık?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Paycell müşteri hizmetlerinin hiç bir problemi çözebildiğine bende şahit olmadım. 18.000 puanımı iç ettiler. Adamların tek diyebildiği şey HAKKINIZI HELAL EDİN. Olur dedim kapattım konuyu napıyım
    Puanları nasıl iç ettiler.
    Öğrenelim de ona göre hareket edelim.

• cuma günü 16:55 de enparadan 75 tl eft geçtim hala geçmedi karta üzerine yatmazlar inşallah
  • Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/paycell-indirim-kuponu-rezilligi--141597358

Burada anlatmaya çalıştım. İndirim kuponu alırkan beş kez düşünüp, 30 kez araştırın.
  • Multe kullanıcısına yanıt
    Ben ziraatten 40 tl attım, ne karta geçti, ne geri iade oldu. Sanırım üzerine yatıldı.
  • Banka üzerinden eft iptali oluşturdum deniz bank onayladı geri geldi ödeme benim sıkıntıyı çözdüm çok şükür paycell de fazladan 164 puanı olan yardımcı olabilirmi rica etsem.
  • quote:

Burada anlatmaya çalıştım. İndirim kuponu alırkan beş kez düşünüp, 30 kez araştırın.
    Tşkr.

Ama böyle yapmaya devam ederlerse kendileri zarar görür.

• Şu müşteri hizmetlerinde çalışanlar kadar beyinsiz insan topluluğunu başka yerde göremezsiniz. Aralık ayının son haftasında yaptığım işlemden puan gelmesi gerekirken gelmedi. 20 günden fazla süre geçti, hala inceleme yapıyor beyefendiler.

Daha o bitmemişken bu seferde dün 75 TL harcamama 10 TL hediye gelmedi. Önceki gün başka hattan 75 TL harcamama vermişti. Kampanya sayfasında toplamda 75 TL olarak belirtilmiş. Bende dün parça parça harcamıştım. Ancak hediye gelmedi.

Bunun üzerine yaptığım şikayet bildirimine verdikleri cevap: para transferleri harcama sayılmaz. Ulan ahmak herif! Para transferi yaptığımı görüyorsun madem harcama yaptığımı niye görmüyorsun...

Beyinsizleri toplamışlar oraya... Daha söküklerini dikemiyorlar birde kampanya üstüne kampanya !

• ben de dün 75 TL harcama yaptım bugün baktım iade falan yok

• Ben Cumartesi günü 140 liralık işlem yaptım, 10 TL iade Pazar günü yatırıldı...

Artık bu kampanyalara ilgi yoğun, ay sonunda bile kontenjanı dolmayan kampanyalar oluyordu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu gormeden 50 tl lik kupon aldım puanlar boşa gitti. Mobil ödeme ile nasıl alayım o kadar limit mi var diyorum biz bir şey yapamayız diyorlar
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, sanırım artık kontenjan doldu. Dün 17.30'dan sonra ve bugün işlem yapıp hediye 10 TL gelen varmı?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.