Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
13
Favori
60.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Paycell'de sorunlar çoğalmaya başladı...

https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kartiniza-50-tl-yuklemenize-haftalik-1-gb-ve-1000-paycell-puan-hediye/

Sırf bu kampanyadan faydalanmak için 3 farklı hattın paycell hesabına ayın 30'unda ve 31'inde yükleme yaptım. 30 Aralık'ta yaptığım yüklemelerin hediyeleri ertesi gün geldi ancak 31 Aralık'ta yaptığım yüklemelerin hediyeleri gelmedi. Dün mail attım 2 iş günü bekleyin dediler mecburen bugün ve yarın bekleyeceğiz ama yükleneceğini sanmıyorum. Daha öncede olmuştu almam gereken hediyeler yüklenmemişti.

Ayrıca 31 Aralık'ta bir hatta yükleme yaptığım sanal karttan bir türlü alışveriş yapamadım. Mecburen parayı başka bir hatta gönderdim ve diğer hattaki sanal karttan alışverişimi yapabildim. Sanal karta yüklediğim paraları daha sonra aynı alışveriş yapar gibi Passolig kartıma yükleyip harcıyorum.
    Ben de aynı şekilde ayın 31inde yükleme yapıp harcama yaptım. Ama hala puan falan yüklenmedi. Uygulama üzerinden mail atarak sorunu 4 kere ss atarak anlattım. 4 sefer de hazır eposta gönderdiler puan yüklenmiş, sorun varsa ss atın falan diye. Tamamında ss attım açıklama yazdım vs. Tınlayan yok. 50 TL hediyenin üstüne yattılar sanırım! Nası çözebiliriz kime yazarız ki bu sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana ikinci defa dijital servislerde geçerli 50 tl geldi.

Paycell ile internetten alışveriş yaptım. Bugün de hediye geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu nasıl geliyor? salla kazan ile mi para yükleyince mi
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    Salla kazandan gelmedi bana. Paycell’deki parayı harcadığım için geldi.

• burger king king chicken menü de geçerli %50 indirim kodunu ücretsiz verebilirim dileyene, geçerli şubelerin bulunduğu ilde yaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 7 Ocak 2020; 17:56:36 >
  • PAYCELL "salla topla" çalışma sistemi nasıl?

Haftanın hangi günü yenileniyor.

• Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    perşembe
  • paycell samsung galaxy çekiliş sonuçları açıklanmış..tahmin edileceği üzere gene belirli kişilere dağıtılmış durumda..isim listesinden anlaşılıyor..bir de suriyeli bir yedek talihli var..büyük şans nasıl olduysa artık..
  • Kredi kartı ile turkcell bayisinden yukleme yapınca ne kadar ücret alıyor?

• KAEC kullanıcısına yanıt
    %2 olması lazım

• Aylarca puan biriktirdim, harcamalar yaparak, aidatlar ödeyerek. En nihayetinde Turkcell'in kendi sitesinden alışveriş yapmak üzere 2 tane hediye kuponu aldım biriken puanlarla. Yine de emin olmak için Paycell müşteri temsilcisini arayıp, bu puanlarla, beğendiğim şu ürünü alabilir miyim diye sordum, evet dedi. Bana söylediği gibi işlemi yaptım ama, 60 liralık puan yerine, Paycell kartımdaki 149 liradan kesildi para. Geri müşteri hizmetlerini arıyorum, evet biz yanlış yönlendirme yaptık, kusura bakmayın diyorlar. E benim onca biriktirdiğim puan ne olacak, ben boşa mı kullanmış oldum 18,000 puanı diyorum, üzgünüz diyorlar. Şimdi siparişi iptal ettim, o para bana geri ne zaman gelir Allah bilir. Boşa giden puanlaramı yanayım, onca emeğemi, yoksa sadece üzgünüz diye hiç yardımcı bile olmayan koskoca Turkcell'in sorumsuzluğunamı. Yazıklar olsun. Daha kullanmam, kullananlara da mani olurum.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    sosyal medya sikayetvar vs bütün kanallardan yazın hocam. haklı olduğunuz için sorunu çözeceklerdir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede en zor şey haklı olup hak aramak. Adamlar biz hata ettik ama telafi edemeyiz diyor. Nasıl bir ülkede yaşıyorum ben :)

Yazdım bir kaç yere de, ben alıştım böyle şeylere, bir şey çıkacağını sanmıyorum.
    hocam kuponu alırken mobil ödemede geçerlidir yazıyor paycell kartla alımda geçerli değil yani, size paycell kartla alabilirsiniz mi dediler?

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

hocam kuponu alırken mobil ödemede geçerlidir yazıyor paycell kartla alımda geçerli değil yani, size paycell kartla alabilirsiniz mi dediler?
    Bazı kuponlar Paycell ile ödeme arabirimi açıldığı zaman görünür oluyor. N11'de bu şekilde sıkıntısız alışveriş yapmıştım. O arabirimi açmak için faturama yansıt seçeneğini seçtikten sonra kuponun ait olduğu Paycell kart'a tanımlı cep telefonu numaranızı girerseniz kuponlarınızı görebilirdiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 12 Ocak 2020; 11:36:38 >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    faturana yansıyor sonuçta ya da hattaki TL den düşürüyor. mobil ödemede geçerli yani kuponları hepsi. normal kartla ödeme yaparken kullanılmıyor kuponlar. noxco arkadaş normal kartla alışveriş yapmış. Mh yanlış yönlendirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

faturana yansıyor sonuçta ya da hattaki TL den düşürüyor. mobil ödemede geçerli yani kuponları hepsi. normal kartla ödeme yaparken kullanılmıyor kuponlar. noxco arkadaş normal kartla alışveriş yapmış. Mh yanlış yönlendirmiş.
    O arabirim açılmalı ve seçenekler görülebilmeliydi, hatta Paycell'e eklenen banka / kredi kartları bile seçilebiliyor. Aynı şeyi söylemekteyiz esasen, Lifecell'in hatası yok, ben de ilk denememde biraz uğraşmıştım...

O çeklerle bir alışveriş daha yapabilirseniz yapın veya çirkin olsa da ürünleri iade edip tekrar alım yapın, olmazsa Paycell puan iadesi talep edin ısrarla...

• Bu başlığı eski hesabımla açmışım, şimdi 2.hediye 50tl yi kullanıyorum

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Evet. Orayı okuyup özellikle arayip sordum. Sen islemi yap, hediye dusecek dedi ama oyle bisey olmadi. Simdide arkadas yanlış bilgi vermis üzgünüz diyorlar.

ne alacaktın hocam o hediye hala hattında duruyordur, ne alacaksan o kadar TL yükle hattındaki TL ile al ne alacaksan mobil ödeme kullanarak

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.