Şimdi Ara

°°° ONEPLUS 6 [ANDROID 11 GELDİ] °°° (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
26
Favori
120.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwar

OTA'yı bekliyorum gelmedi halen
    Beklemenize gerek yok bence

Önceki sayfada verdiğim romu indirip ana dizine atın ve güncelleyin. O linki Oneplus resmi forumundan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum sizin vermiş olduğunuz rom u sorunsuzca güncellendi.. Teşekkürler. Ayrıca güncelleme harika olmuş..Görsel olarakta çokça değişmiş arayüz.. Performans zaten kusursuz denecek kadardı, şimdi daha da iyi olmuş. Pek tabi güncellemeyi ilk alanlardan olmak ayrıca bir mutluluk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Ben kurdum sizin vermiş olduğunuz rom u sorunsuzca güncellendi.. Teşekkürler. Ayrıca güncelleme harika olmuş..Görsel olarakta çokça değişmiş arayüz.. Performans zaten kusursuz denecek kadardı, şimdi daha da iyi olmuş. Pek tabi güncellemeyi ilk alanlardan olmak ayrıca bir mutluluk
    Güle güle kullanın, bende beğendim.

• Kimse inceleme yapmamış :) 9.0 için

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Kimse inceleme yapmamış :) 9.0 için
    Gözle görülür olağanüstü farklar yok aslında. Daha önce görmediğim telefonu kulağına götürerek gelen aramaya cevap verme gelmiş.

• Selam arkadaşlar 20 gün önce aldığım garantili OnePlus 6 128 e 8gb beyaz olan telefonum satılıktır sıfırdan farkı yoktur fiyatı 3800 TL

°°° ONEPLUS 6 [ANDROID 11 GELDİ] °°°

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Mi 8 ile takas düşünür müsünüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Mi 8 ile takas düşünür müsünüz?
    tsk hocam takas düşünmüyorum saygılar
  • underwater kullanıcısına yanıt
    Telefonu recovery modunda açıp clean wipe and data cache yapıp sonrasında mı kurmak gerekiyor? Tam adımları biliyorsanız yazabilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxshadowz -- 24 Eylül 2018; 12:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pxshadowz

Telefonu recovery modunda açıp clean wipe and data cache yapıp sonrasında mı kurmak gerekiyor? Tam adımları biliyorsanız yazabilir misiniz? Teşekkürler.
    Ben beta 3'den geçtim. Beta'dan geri dönüp güncellemem gerekti.

5.1.11 den geçecekseniz önce 9a güncelleyin sonrasında telefonu kapatın.
    açma kapama tuşu ve ses kısma tuşuna beraber basarak recoverye girin.
    ingilizceyi seçip wipe data and cache altında önce wipe cache sonrasına erase everything yapın.

Telefondaki herşeyinizi silinir bu işlemi yapınca. Başlamadan evvel yedeklerinizi bilgisayara kopyalayın ki kayıp yaşamayın.
  • underwater kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar SIFIR KUTULU 128 GB MAT SİYAH Oneplus 6 arıyorum. Hepsiburada dışında hiçbir yerde bulamadım. Kredi kartı ile tek çekim şeklinde alabilirim. Bilen, gören lütfen bana ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underwater

Ben beta 3'den geçtim. Beta'dan geri dönüp güncellemem gerekti.

5.1.11 den geçecekseniz önce 9a güncelleyin sonrasında telefonu kapatın.
    açma kapama tuşu ve ses kısma tuşuna beraber basarak recoverye girin.
    ingilizceyi seçip wipe data and cache altında önce wipe cache sonrasına erase everything yapın.

Telefondaki herşeyinizi silinir bu işlemi yapınca. Başlamadan evvel yedeklerinizi bilgisayara kopyalayın ki kayıp yaşamayın.

Alıntıları Göster
    Beta 3, OTA almaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bariserden

Beta 3, OTA almaz mı?

Alıntıları Göster
    Hayır almayacak. Beta 3 ün sonrası yok. Geri dönmek için Oreo ya dönmelisiniz.

• Ota'dan güncelleme geldi ve yükledim. pil optimizasyonu iyi çalışırsa güzel olur. geri kalan değişikliklerde benim kullanımım açısından pek bir şey yok. ota'dan gelmesini bekledim çünkü kişiselleştirmek için zaman harcadığım makineye sıfırdan kurulum yapmak istemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 26 Eylül 2018; 11:9:32 >
  • Ota dan güncelleme geldi yüklemek için kararsızım. Birkaç gün bu sürümünü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kimi 07

Ota dan güncelleme geldi yüklemek için kararsızım. Birkaç gün bu sürümünü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi
    Sorunsuz tavsiye ederim.

Bu arada hala Volte kullanamıyorum :(

TurkTelekom kullanıyorum ve ayarları yaptım.

• 9 güncellemesinden sonra telefon aramalarında HD simgesi çıkıyor. Bu VoLTE ile aynı şey mi? (Vodafone kullanıyorum.) VolTE ile ilgili ayarlar ise çıkmıyor. Vodafone hala desteklemiyor herhalde..
  • kimi 07 K kullanıcısına yanıt
    Çok stabil çalıştığını söyleyemem ancak pil kullanım süresi uzadı. Arama ekranında fotoğrafı olmayan kişiler için alt alta çizgiler çıkıyor. Bir kaç uygulamada çökme yaşadım. 8.1 de hiç yaşamamıştım. Bana göre bir kaç güncellemeye ihtiyacı var 9 sürümünün.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.