Şimdi Ara

çıkarılabilir disk... yardıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce nedendir bilmem mp3 çaları usb den bilgisayara bağladım dosya sistemini RAW olarak gördü biçimlendir dediğim zaman sadece içindekileri sildi biçimlendiremedi.(başka bi bilgisayarda oldu) bugün de card reader e tel. hafıza kart taktım yine aynısın yaptı bilgisayar neden bütün cıkarılabilir diskleri RAW olarak görüyo yardım edin!!! offf yaaaaa

All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
    Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable.
    The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.