Şimdi Ara

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.169
Cevap
82
Favori
306.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam Mısır ligiydi maç gözünden kaçmış olabilir. Bu arada maç 7-0 bitti umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt
    Siz yazınca bakmıştım ama bende yoktu oynayamadım. City-everton maçına oynanır mı hocam? everton baya gol yemiş city'de atıyor
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    Belki maçın başlamasına 5dk kala sistemden kalkıyordur hocam bahsettiğin maçta 3 gün sonra sana tavsiyem gözüken maç yarın Macaristan Kupası Özdi Fc - Kaposvar bu maçta gollü geçer.

• Arkadaslar şu maçın oranlari guzel gözüküyor sizce oynanilir mi
    Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadigim 2 maç ertelendi 18 hak boşa gitti

• 1yudumsu 1 kullanıcısına yanıt
    Hangi maç hocam?
    Nasil bulduysam bu maçlari

• 1yudumsu 1 kullanıcısına yanıt
    Googledan bakıyorum ertelendi gözükmüyor
    Aynen ama goller cepte ertelendigini soyluyor saat 2 olunca belki guncellenir google

• Son hakkımı bu maçlara oynadım ve bu güzel tabloyu buraya eklemesem olmazdı.. Herkese bol kazançlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelerinli_Keltos -- 31 Aralık 2019; 17:58:32 >
  • tebrikler

• Paycell 50 TL hediyem hesaba yüklendi. 30 ocağa vakti var. Zannedersem 5 hafta olacak. 5 hafta süper paket, ayın 30unda da standart paket alayım diyorum. 42 TL falan yapıyor. Ben böyle düşündüm ama mantıklı olan nasıl kullanmak acaba? Zaten 3 tane paket görünüyor alabileceğim, standart, süper birde iddia analiz paketi.

• a.eser01 A kullanıcısına yanıt
    Aylık paketleri bir kez alıyorsun bir tur daha dönüş yapamıyorsun para bitiş tarihini öyle bir ayarlamışlar ki 🙄🤯

Paycell paran varsa neden TL ile alıyorsun apple hesabına 10₺ mi gelmişti

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Haftalıkla başlayıp son günde de aylık alacağım.

Benimde aynı günde bitecek hediye var, ben önce 3 hafta Süper paket ondan sonra 2 aylık paketi birden alayım diyorum. Zaten bugün süper paketi aldığında haftaya çarşambaya kadar geçerli oluyor. 2 hafta kullananiliyorsun. Ama haftaya tekrar paket alırsan yeni haklar yüklenmez. Çarşambaya kadar hakları kullanıp birdaha pazartesi paket alabilirsin.

• Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    Haklar pazartesiden pazartesiye yenilenmiyor mu? Bir de aynı paketten alabiliyor musuz arka arkaya?

Bittiğinde tekrar alınabilir diye biliyorum. Evet, pazartesi yenileniyor ancak bugün almış olsanız, bu hafta ve haftaya çarşambaya kadar 2 defa hakları kullanabiliyorsunuz. Haftaya Perşembe tekrar alırsanız hak vermiyor, pazartesi yenileniyor. Böylece 1 kez kullanma şansınız oluyor. Aynı paket için diyorum, farklı paket alınca haklar yüklenir. Tabiki benim yanlışım da olabilir ama ben böyle biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Bittiğinde tekrar alınabilir diye biliyorum. Evet, pazartesi yenileniyor ancak bugün almış olsanız, bu hafta ve haftaya çarşambaya kadar 2 defa hakları kullanabiliyorsunuz. Haftaya Perşembe tekrar alırsanız hak vermiyor, pazartesi yenileniyor. Böylece 1 kez kullanma şansınız oluyor. Aynı paket için diyorum, farklı paket alınca haklar yüklenir. Tabiki benim yanlışım da olabilir ama ben böyle biliyorum.
    Evet dediğiniz gibi 1 haftalık sürem, varmış ben pazartesi kullanamam zannediyordum. Şimdi şimdi aldım gelen mesajda ayın 8'ine kadar kullanabilirsin diyor.

Dediğim gibi bir defa aldığınızda 2 hafta kullanılıyor hatta haftasonları maç çok oluyor haftasonu alın isterseniz. Diğer hafta da haftasonuna kadar haklar durur..

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.