Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.148.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 34 HIZ 50

Arkadaşlarım kardeşlerim yapmayın bu konuda tartışmaya bile gerek yok tekrar takrar söylüyorum bizim astralarda 250-300 bin km çok rahat gidilir yeterki euro dizelden şaşmayalım yakıt çok önemli çünkü ayrıca bilgi olsun diye söylüyorum bir yakınımın fiat albea ticari taksisi var aracı 190 bin küsürde bi o kadar daha gidicek gibide performanslı biliyosunuz ki fiat ve PSA gurubunun ortak motoru albea ve corsalarda birebir aynı

Alıntıları Göster
    psa grubu ne alaka yaw opel motoruyla psa motoru pug citroen ford kullanıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

psa grubu ne alaka yaw opel motoruyla psa motoru pug citroen ford kullanıyo

Alıntıları Göster
    Opel ve Fiat Common Rail Dizel teknolojisini kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkboran

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fkboran

evet opelin dizeli sessiz çalışıyor.
    birçok marka common raile geçti
    ama bu kadar sesiz değil
    common raile geçmemiş tek marka vw herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: frk96

quote:

evet opelin dizeli sessiz çalışıyor.
    birçok marka common raile geçti
    ama bu kadar sesiz değil
    common raile geçmemiş tek marka vw herhalde.

Alıntıları Göster
    ilk önce çıkan bu commen rail CDTi corsa motoru ki ilk olarak 2004 de çıkmıştır ondan önce DTi vardı psa ve fiat ortak motoruymuş daha sonraki yıllarda çıkan dizel opel motorları ise general motors ve fiat'ın kurduğu powertrain adlı bir şirket tarafından üretilmeye başlanmış benim bildiğim eksik veya yanlış bir bilgi varsa düzeltiniz .birde geçen dizel passat'a binme fırsatım oldu araç 2004 model ama motor sesi bizim astralardan bir hayli fazla haberiniz olsun passat ki orta lüks sınıf bi araç olduğu halde astralarımızın kıymetini bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: nafel

ya açılır tavan çok hoşuma giden bi olay.içerisi çok ferah oluyor.
    otomatik vitese gelince, araba zaten çok performanslı değil.kullanmadan bişey diyemem ama sanki yığılıp kalır gibi geliyor.ve ben pek zevk almıyorum otomatik viteslerde.dedemin megane dan biliyorum...

Alıntıları Göster
    bütün astra 13. lerde yol bilgisayarı türkçe mi ? ütün astralarda yol bilg. warmı yeni kasaları kastettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

bütün astra 13. lerde yol bilgisayarı türkçe mi ? ütün astralarda yol bilg. warmı yeni kasaları kastettim

Alıntıları Göster
    valla bizim gtcde türkçe seçeneği yok zaten türkçelerin tercümeside bi garip
    njoy spor paketten sora başlıyo ama cosmo ve gtc deki bilgisayar ekranı ile njoy spor paket farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

valla bizim gtcde türkçe seçeneği yok zaten türkçelerin tercümeside bi garip
    njoy spor paketten sora başlıyo ama cosmo ve gtc deki bilgisayar ekranı ile njoy spor paket farklı

Alıntıları Göster
    dizel taş gibi sağlamdır arkadaşlar,su motoru değilki hemen pili bitsin!!tepe tepe kullanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso78

slm arkadaşlar arabamı birkaç gün önce sattım bende astra 1,3 dizel otomatik almayı düşünüyorum sitediki yorumları okudum ve kafam gerçekten çok karıştı bundan önceki arabamda 1,3 yalnız benzinliydi rampalarda benzinli olmasına ragmen çok bayılıyordu ama şehir içi çok memnundum acaba astrada rampa sorunu çekermiyim ilk defa dizel araç alacagımda birde ben otomatik vites kullannalardanım astranın otomatigi nasıl araba kayıyor fln diye söyleyenler oluyor dogrumudur son olarak tam otomatigi varmıdır triptonik tarzı kullanmayı tercih etmiyorum pek yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    pazartesi astra cdti njoy sp easytronic aracım elime geçecek inşallah

herkese özellikle recai arkadaşa teşekkürler çok açık yorumlarda bulunmuşş...
    araba elime geçtikten sonra yorumlar yaparım herkese iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasos

Alıntıları Göster
    astra cdti njoy sp easytronic
    +hız sabitleyici
    +kartel koruması
    +kol dayama
    +park sensörü

40 000 ytl ye aldım. antalya hedef ten benden sonra alacaklara fikir olur.
  • quote:

astra cdti njoy sp easytronic
    +hız sabitleyici
    +kartel koruması
    +kol dayama
    +park sensörü

40 000 ytl ye aldım. antalya hedef ten benden sonra alacaklara fikir olur.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pegasos

pazartesi astra cdti njoy sp easytronic aracım elime geçecek inşallah ...

Hayırlı olsun.
    Kazasız, belasız, sorunsuz ve güle güle kullanmanı dilerim.

Unutma alır almaz kullanma kılavuzunu güzelce oku.
    İlk 1000 km boyunca mümkün olduğunca tüm viteslerde,
    zorlamadan yani 2000-2500 bilemedin 3000 deviri geçmeden kullanmaya özen göster.
    Yüksek devirlere çıkmadan ve de çok düşük devirlerde zorlayarak (titreterek) kullanma.
    Kullanma kılavuzunda da yazar ilk başta kötü kokular ve motor kaportasından duman çıkabilir (bende olmadı), bu olağan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 19 Temmuz 2007; 21:04:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: racai

quote:

Orjinalden alıntı: pegasos

pazartesi astra cdti njoy sp easytronic aracım elime geçecek inşallah ...

Hayırlı olsun.
    Kazasız, belasız, sorunsuz ve güle güle kullanmanı dilerim.

Unutma alır almaz kullanma kılavuzunu güzelce oku.
    İlk 1000 km boyunca mümkün olduğunca tüm viteslerde,
    zorlamadan yani 2000-2500 bilemedin 3000 deviri geçmeden kullanmaya özen göster.
    Yüksek devirlere çıkmadan ve de çok düşük devirlerde zorlayarak (titreterek) kullanma.
    Kullanma kılavuzunda da yazar ilk başta kötü kokular ve motor kaportasından duman çıkabilir (bende olmadı), bu olağan bir durum.

Alıntıları Göster
    Dizele bakmak benzinliden daha zor ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: frk96

Dizele bakmak benzinliden daha zor ama...

Alıntıları Göster
    dizel, benzinli farketmez bence... iyi bakarsan, zorlamassan arabayı, dizel ya da benzinli yüzbinlerce km kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca_08

dizel, benzinli farketmez bence... iyi bakarsan, zorlamassan arabayı, dizel ya da benzinli yüzbinlerce km kullanırsın.

Alıntıları Göster
    Pegasos kardeş hayırlı uğurlu olsun araban bende'de seninkinin aynısı var 2,5 ay oldu alalı ne renk aldın acaba merak ettim .
  • quote:

Pegasos kardeş hayırlı uğurlu olsun araban bende'de seninkinin aynısı var 2,5 ay oldu alalı ne renk aldın acaba merak ettim .

Alıntıları Göster
    bende çok kararsız kalmıştım renk konusunda siyah'mı gümüş gri mi diye sonra gümüş gri de karar kılmıştım.Siyahın karizması ağırlığı var ama sonra elimde çizik kalemiyle gezmek istemediimden gümüş gri aldım bide kapalı garajım olsa kesin siyah alırdım .
  • quote:

bende çok kararsız kalmıştım renk konusunda siyah'mı gümüş gri mi diye sonra gümüş gri de karar kılmıştım.Siyahın karizması ağırlığı var ama sonra elimde çizik kalemiyle gezmek istemediimden gümüş gri aldım bide kapalı garajım olsa kesin siyah alırdım .

Alıntıları Göster
    galeride gümüş gri ve şimşek grisi vardı.
    görmeden almak istemedim şimşek grisi hoşuma gitti onu aldım....
  • quote:

galeride gümüş gri ve şimşek grisi vardı.
    görmeden almak istemedim şimşek grisi hoşuma gitti onu aldım....

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun çok güzel renk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nouma35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkboran

Arkadaşlar; aşağıda linkini verdiğim aracı almayı düşünüyorum. İnceleyip verilebilecek fiyat ve araç hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız çok çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Sayın fkboran.
    2007 model ncoy sp 36800+1080=37880-34000=3880YTL eder. Sanırım fazladan bir deri koltuklar var.
    Bence biraz pazarlık etmelisiniz. Yada opel acentalarını dolaşıp peşin parayı gösterip aynı özelliklerdeki araç için pazarlık yapıp liste fiyatından aşağı çekebilirsiniz. Malum 2008 modeller çıkacak yakında 2007 lerin fiyatları normal sezona göre daha da düşebilir.
    quote:

Arkadaşlar; aşağıda linkini verdiğim aracı almayı düşünüyorum. İnceleyip verilebilecek fiyat ve araç hakkındaki yorumlarınızı yaparsanız çok çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

Sayın fkboran.
    2007 model ncoy sp 36800+1080=37880-34000=3880YTL eder. Sanırım fazladan bir deri koltuklar var.
    Bence biraz pazarlık etmelisiniz. Yada opel acentalarını dolaşıp peşin parayı gösterip aynı özelliklerdeki araç için pazarlık yapıp liste fiyatından aşağı çekebilirsiniz. Malum 2008 modeller çıkacak yakında 2007 lerin fiyatları normal sezona göre daha da düşebilir.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umuttacir

Sayın fkboran.

Yanlız ilandaki araç Njoy Spor paket değil, Elegance modeli.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.