Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.147.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne kadrmış bu cipin fiyatı arkadaşım onuda sölersen
  • 200euro chiptuning....
  • 20 hp lik chip mi 200 euro
  • chipin 20 hpliği diye bişi yok. chip tuning aracın işletim sisteminin tekrar programlanmasıdır. +20hpden olur -20 hpde olur hangi yönde olursa istek.
    araca takılan hiçbirşey yok hatta kaput bile açılmaz bu işlemde:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 9 Mart 2009; 17:17:27 >
  • araca olumsuz i etkisi olur mu chip taktrsam
  • walla bende niyetliyim bakalım yakında yaptırırım
  • ARKADAŞLAR BU CHIP KONUSU ÇOK YERDE GEÇİYOR.ANLADIĞIM KADARIYLA YAKIT TÜKETİMİNDE DE AZALMA OLUYORMUŞ.PERFORMANS DA CABASI AMA SADECE PROGRAMLAMA İÇİN 200 EURO FAZLA DEĞİL Mİ?CHIP YAPTIRANLAR VARSA TECRÜBELERİNİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİRLER Mİ ? BUNA FİYAT DA DAHİL..
  • dediğin gibi bu tartışma daha önce olmuştu bende tutuculardan yana bi yorum yapayım.
    Arkadaşlar bu araba bilgisayar değil ki. bilgisayar bile olsa bi overclock için önce soğutucu değiştiriyosun sonra termal macun alıyosun ama ne yaparsan yap işlemcinin ömrü kısalıyo ve yeni makine almak zorunda kalıyosun.
    Sen o kadar alman mühendisin yaptığı test sonucunda elde ettiği değerleri değiştirmeye kalkıyosun(ki adamlar sedan modeline bile 90hp değer biçmişlerse...)yok arkadaşım tavsiye etmem ben
    quote:

    Orjinalden alıntı: enginsel

    ARKADAŞLAR BU CHIP KONUSU ÇOK YERDE GEÇİYOR.ANLADIĞIM KADARIYLA YAKIT TÜKETİMİNDE DE AZALMA OLUYORMUŞ.PERFORMANS DA CABASI AMA SADECE PROGRAMLAMA İÇİN 200 EURO FAZLA DEĞİL Mİ?CHIP YAPTIRANLAR VARSA TECRÜBELERİNİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİRLER Mİ ? BUNA FİYAT DA DAHİL..




  • valla bende motorun sorun çıkartmasından ilerde motor ile ilgili bi sıkıntı yaşamaktan korktuğum için bu işe girmeye çekiniyorum
  • fiyat konusunda aramadılar yakıt konusunu bilemem ama performansın artacağı söylediler fiyatı tam sölemedi ama 1000 tl filan demişti ordaki usta.ama işin enteresan noktası eğer 110 hp yi bu araç kaldırırsa baştan nie yapılmadı die aklıma soru geliyor. ama şu an garantisi devam ederken bunu taktırmak işime gelmedi işin açıkcası. birde 110 beygir olursa performans artışı olur ama çok dik bir yokuşta zannetmiyorum faydası olacağına yine el frenine iş düşer.
  • Arkadaşlar astralarınızın baskı balatasını degistiren var mı? Degistiren varsa da kac km de degistirdiniz? Arac 6 vitesli oldugu icin (1.3 ctdi olanlar) vites degisimi daha sık oldugundan balatanın daha az km goturdugunu soyluyorlar.Siz ne dusunuosunuz?
  • sayın bashar27, arkadaşın dedğini atladık sanırımçaraca chip takıp istersen 110 bg e çıkaralim diyen yetkili servis...
  • Arkadaslar bu astralarda z13dth motor kodu hatchback içinmi geçerli yoksa sedan içinmi bileneniz varmı?
  • chip dediğiniz şey gerçekten yararlı olsaydı neden opel bunu üretimde koymadı yada 110 cdti daha iyiyse neden 90 olarak çıktı?
  • Merhaba arkadaşlar bi soru:
    Şoför koltuğunda aşırı gıcırtı şikayetiyle yetkili servise gittim koltuğun açılıp kızakların yağlanacağını söyledi. Eğer garanti kapsamında olsaydı değiştirirdik dedi. Değiştirecekleri parçanın adını bilen varmı? Bide Bu işlem için 40 lira istediler normalmidir yani yağlatayımmı yoksa parçayımı değiştireyim (adı neyse )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Enola

    Merhaba arkadaşlar bi soru:
    Şoför koltuğunda aşırı gıcırtı şikayetiyle yetkili servise gittim koltuğun açılıp kızakların yağlanacağını söyledi. Eğer garanti kapsamında olsaydı değiştirirdik dedi. Değiştirecekleri parçanın adını bilen varmı? Bide Bu işlem için 40 lira istediler normalmidir yani yağlatayımmı yoksa parçayımı değiştireyim (adı neyse )

    arkadaşım büyük ihtimalle aracın yüksek model gıcırtılar genellikle aşırı yıpranmadan gelir ne kadar kullandın bilemiorum ama parçayı değiştirirsen ilerde başın ağrımaz




  • valla benimki 85binde aşşa yukarı 2006 cdti, şu ana kadar problem yok :)
    allah korusun bu arada masraf çıkmasın da.. :D


    quote:

    Orjinalden alıntı: familycar

    Arkadaşlar astralarınızın baskı balatasını degistiren var mı? Degistiren varsa da kac km de degistirdiniz? Arac 6 vitesli oldugu icin (1.3 ctdi olanlar) vites degisimi daha sık oldugundan balatanın daha az km goturdugunu soyluyorlar.Siz ne dusunuosunuz?
  • kardeşler bu cdti motoru hala çözemedim. 3 gündür araçda acayip bir performans artışı oldu ve motor çok sessiz çalışıor. en son opetden aldım mazotu. öncesinde 3 depodur bp den almışdım.

    acaba aracı sıfır aldığımda enjektör felan mı tıkalıydı. belki depoda az mazotla uzun süre yatmışdı araç. bilemiyorum. çünkü araç sıfır aldığımdan beri sağır gibiydi. bir ara ama 1 gün felan yine bu şekilde bir esneklik hissettim ama psikilojiktir felan dedim.

    işin özü sebebini net bilmemekle birlikde. aracın performasına direk etki eden bir faktör var. sanki bişeyin fişi çıkıkmışda yerine takılmış gibi. büyük bir değişim söz konusu. yada sanki enjektörlerden biri çalışmıormuşda. devreye girmiş açılmış gibi.

    aracın kalkışı gibi acayip değişdi. gaza dokunuyorum atılıyor araç. ilk aldığımda gaza sürekli çok basmam gerekiyordu dizeller böle heralde dedim hep.

    ancak şuanda 3 gündür yani. o kadar yumuşak bir gaz hassasiyeti olduki yeni bir araç kullanıyormuşum gibi...

    yada bp nin mazotu yada fulya bpnin maztu diyelim gerçekden rezaletdi. ve enjektörleri tıkadı.

    opetten mazotu alınca enjektörler açıldı araç kendne geldi. ayrıca bu dizel katkılarını kullanmak gerekli mi? birde opel odakad birisi 35 ytlye enjektör temizliği yaptırmış. acaba mekanik temizlikmidir bu işlem?




  • aldığınız yakıtla alakalı bir durum..tıkanan enjektör bir anda kendiliğinden açılmaz..tamamen yakıt ile alakalı...
  • Arkadaşlar, sıfır 1,3 CDTI, Enjoy+Elegance Paket, Manuel Vites, Siyah, 33.000 TL nasıl bir fiyat....hiç bilgim yok da...
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.