Şimdi Ara

Dört kameralı Casper VIA F2'nin kutusunu açtık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tasarımı gayet hoş olmuş bence. Geliştiriyorlar kendilerini git gide

• Allah bela vermiş kespıra inşallah 24 kamera koyarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güncelleme çıkarmayan,
    Garantiye getirdiğin, ekranı sıfır çizikli telefonu şarz soketinin yanında kılcal çizikler var diye heryanı çizik telefon muamelesi gösteren bir firmanın telefonunu
    alacağına o parayı çöpe at.

Kurumsal diye geçinen çöp firmalardan.

• Hocam 1 senedir casper p1 kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim donma kasma ısınma canavar gibi telefon sadece arka kapağının köşeleri soyuldu telefondan gayet memnunum bende eski casper bayisiyim notebooklarının kasalarının elimizde kaldıgı casper şimdilerde öyle oldugunu düşünmüyorum ürünleri daha kaliteli üretiyor ithal olabilir yani sonuçda iphone ekranı kimden alıyor üretimini kim yapıyor ?

• Casper via f2 Mediamarkt tan aldım . Ürün tam bi çin malı ama fena değil iş görüyor fazlasıyla . Mediamarktta aşırı ısrar edip koruyucu cam filmi sattılar . Evime geldiğimde zaten koruyu cam filminin kutu içerisinde olduğunu gördüm . Boşuna 45 tl para ödedik . Onuda ön kameranın üstüne yarım gelecek şekilde yapıştırmışlar kameranın bi kısmı bulanık gösteriyordu söktüm çöpe attım . Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim , o kısmı hiç anlatmıyorum tam bi kabus . Telefonum bozulmuştu acil olduğu için mediamarkttan aldım ama bidaha hyaatta almam . Zaten internette bütün telefonlar çok daha ucuz ..
  • Urun suan 1750 tl gibi bir fiyata satiliyor. 2 senedir via v9 kullanıyorum bir sorun yasamadim. Bunu alacagim sanırım inceledim gayet güzel geldi bana. 1750tl ye 2 gb ramli Samsung almak isteyenler almasin yani. :)

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.