Şimdi Ara

KPDS sınavını kazanmak ne işe yarar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kpds sınav başvuruları gugün itibari ile başladı..1 hafta sürecek..fakat ben kararsızım başvurup başvurmamakta...

bankacılık/finans bölümünden bu yıl mezunu olacam..ingilizce bilgimde az çok var..girmek bana bişey kazandırırmı??aslında bu aralarda paraya sıkışığım 40ytl imiş başvuru ücretide...giren varmı bu sınava??yada daha önce giripte kazanan arkadaşlar??

• bazı özel sektör ya da devlet sınavlarında kpds,toefl falan isteniyor,özellikle devlette işe girersen kpds derecene göre maaşına bir miktar tazminat ekleniyor...
  • az bilgin varsa girme , sınav zor

ankarada oluyor tek
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

az bilgin varsa girme , sınav zor

ankarada oluyor tek

Sadece Ankara'da olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

ankarada oluyor tek

Şimdi gördüm ,

En son girdiğimde tek Ankara da oluyordu. Odtü'de girmiştim.

• quote:

quote:

quote:

ankarada oluyor tek

Şimdi gördüm ,

En son ne zaman girmiştiniz?

• 14-15 ilde sınava girebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beden hocaları ne işe yarar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben zaten ankaradayım..orası mühim deil..bankacılık/finans sektöründe acaba kpds nin yararı olurmuki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

arkadaşlar ben zaten ankaradayım..orası mühim deil..bankacılık/finans sektöründe acaba kpds nin yararı olurmuki?

Olmaz olur mu?
    Hsbc mesela yabancı dil ön şartı arıyor.
  • 2004 Kasım ayı idi sanırım

soğuğu hissetmekten yapamamıştım sınavı, ısıtma sistemi kapalı idi her nedense

quote:

quote:

quote:

quote:

ankarada oluyor tek

Şimdi gördüm ,

En son ne zaman girmiştiniz?

• Devlette calisiyorsan KPDS notu ek maas getiriyor.
    96-100 arasi 56 YTL falan her ay aliyor
    90-95 arasi 43 YTL
    80-90 arasi 33 YTL
    Boyle azalarak gidiyor.

Bunun disinda akademik ortamda atamalarda dil sarti araniyor. Bazi kurumlar kendi standartlarini belirleyebiliyor. Mesela ODTU'de arastirma gorevlisi olmak icin KPDS notu 80'e cikti, hoca olmak icin ise KPDS 85 diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

Devlette calisiyorsan KPDS notu ek maas getiriyor.
    90-95 arasi 43 YTL
    80-90 arasi 33 YTL
    Boyle azalarak gidiyor.

Bunun disinda akademik ortamda atamalarda dil sarti araniyor. Bazi kurumlar kendi standartlarini belirleyebiliyor. Mesela ODTU'de arastirma gorevlisi olmak icin KPDS notu 80'e cikti, hoca olmak icin ise KPDS 85 diyor.

ya ben ne devletteyim nede araştırma görevlisi olucam..ben özel sektörde muhtemelen bankada işe başlayacağım..bu yüzden kpds işe yararmı diye soruyorum..sonuçta iş ilanlarında ingilizce bilgisi olan diye yazıyor.ama bunu işe girerken bilgiyi neye dayanarak ölçüm yapıyorlar??belki kpds olabilir diye açtım konuyu ama peki bilgisi olan çıkmadı

• sınava gireceğin banka kpds isterse,yabancı dil imtihanından muaf olabilirsin,ya da kesin şart olarak kpds ister(akbank gibi) bazı bankalarda kpds si olanlara dil tazminatı veriyor(isbankası sanırım) bunu istemeyen bankalarda kendi ingilizce sınavını yapıyor,bunun dışında sana bir getirisi yok...

quote:

quote:

90-95 arasi 43 YTL
    80-90 arasi 33 YTL
    Boyle azalarak gidiyor.

ya ben ne devletteyim nede araştırma görevlisi olucam..ben özel sektörde muhtemelen bankada işe başlayacağım..bu yüzden kpds işe yararmı diye soruyorum..sonuçta iş ilanlarında ingilizce bilgisi olan diye yazıyor.ama bunu işe girerken bilgiyi neye dayanarak ölçüm yapıyorlar??belki kpds olabilir diye açtım konuyu ama peki bilgisi olan çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 20 Mart 2007; 1:04:56 >

• ben unutmuştum hatırlattığınız iyi oldu şimdi...

yarın formu alıp dolduriim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

sınava gireceğin banka kpds isterse,yabancı dil imtihanından muaf olabilirsin,ya da kesin şart olarak kpds ister(akbank gibi) bazı bankalarda kpds si olanlara dil tazminatı veriyor(isbankası sanırım) bunu istemeyen bankalarda kendi ingilizce sınavını yapıyor,bunun dışında sana bir getirisi yok...

quote:

quote:

90-95 arasi 43 YTL
    80-90 arasi 33 YTL
    Boyle azalarak gidiyor.

anladım dostum saol bilgiler için

bu arada biraz baktımda sorulara zormuş..vocab ler falan zor gibi..çevirilerde hatam yok ama vocab zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.