Şimdi Ara

OLYMPİADA ORCLAR CÖKMÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler dün gece o2 deydim 62 lewel SrcN adlı asasımla gece 3 te o1 e almıyordu büyüğk savas vardı biraz np kasayım dedim cz ye ısınlandığım anda kafama meteor ve nowa yağmaya basladı allahtan sc basılıydıda yatmadım humanlar resmen townda cirit atıyordu ve 20 kadar orc ya var ya yoktu
    resmen adamlar dalga gecti.AMA BEN HIRSLI BİRİ OLDUĞUM İCİN KOLLUĞU YANAN CLANDAKİ ASASI EXE YATIRDIM LUP ACIKTI VE TOWNDAKİLER PRİESTLE MAGEYDİ SPİKE TOWN YAPCAKTI SANIRIM AMA BEN FARKETTİM İYİCE İCERİ GİRMESİNİ BEKLEDİM EVET ISINLANMA OTURUYORDU BU NE CESARET İDİ TAMAM HUMANLAR ÜSTÜN OLABİLİRDİ AMA BU KADARI BENİM İCİN FAZLAYDI SPİKE VURDUM VE KULELER ANINDA FARK ETTİ AMA ADAM SAĞLAMMIS YİNE TAM CIKICAKKEN KULE ÖLÜMCÜL VURUSU YAPTI VE EXE YATITI.HUMANLAR ORGANİZE OLYMPİADA ve organizeler ama biz orclar malesef öyle değiliz kendime 1920 healer buldum onla dolastık falan 600 np kastım yarım saatte sonra dedim sc bitti spike town yapayım hehehe 5 denememde 3 ünde basarılı oldum birde 300m para geldi DİYORUM ORCLAR LÜTFEN YA ADAMLAR RESMEN DALGE GECİYOR ORGANİZE OLUN KENDİ TOWNUMDA DOLASMAYA KORKUYORUM OK?GECE 4 E KADAR O2 DEYİM SONRA O1 BENLE TAKILMAK İSTEYEN GELSİN.BAN DEMEYİN BÖYLE GİDERSE GM OLAYA EL ATACAK GİBİ GELİYOR

• No:NaMe orc olduysa güzel ben duymadım kesin bir bilgimi ha bide gece geleceksen beraber takılalım

sevginin en küçüğü ise sevipte karşılıksız kalmaktır ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aege Serverde Oynayanlar
    21 yıl önce açıldı
    Carnac Ardream Kral Adayı :)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DÜSMÜSÜN HALİNİ DÜSN ANLAR KOMİK DEĞİL ÜZÜNTÜ VE ZAFER NARASIYLA ZAFER CIĞLIĞI BU BENCE GİRDİKLERİNE PİSMAN OLDULAR BİDE BURDAN SESLENİYORUM BAZEN HUMANLAR ISINLANMAYA KADAR GELİYOR LÜTFEN DOLANAN WARRİORLARA ACİD POTİON ATIN OK? %60 EXE YATAR

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

o kadar komik anlatmışsın ki

Bencede

• EE W7K2D VE CLANI HUMAN OLDU ÇOKER TABİ BİZİM MAHALLEDELER ONLARDA
  • upppppppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

o kadar komik anlatmışsın ki

Evet aynen, keske cyperdada öle olsa, cyperdada adamlar (karuslar) dalga geçio adeta

• Normaldir
    Well done. Here come the test results: 'You are a horrible person.' That's what it says. We weren't even testing for that.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.