Şimdi Ara

Pubdan kız düşer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kavisli_panda

bence önce kafayı değiştirip,mekanlara kadın avlamak için değil sohbet etmek için arkadaşlarınızla eğlenmek için gidin.
    nat geo wildkedi kedigiller gibi aranırsanız olmaz o iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

3 katı falan değil be. Markette 7.5 pubda 11 lira

Bir bitmedi şu fakir edebiyatı yok kahveye 10 lira mı verilir bilmem ne

Ben tekelden 6'ya alıyorum şişeyi 7.5 deil ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

3 katı falan değil be. Markette 7.5 pubda 11 lira

Bir bitmedi şu fakir edebiyatı yok kahveye 10 lira mı verilir bilmem ne

11 lira nerde birader mekan ver ben de Kadıköydeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kavisli_panda

bence önce kafayı değiştirip,mekanlara kadın avlamak için değil sohbet etmek için arkadaşlarınızla eğlenmek için gidin.
    nat geo wilddaki kedigiller gibi aranırsanız olmaz o iş.

Yo ben kadın avlamak için gidiyorum ve avlıyorum da lakabım headhunter. Eğlenmek için falan gidersen eğlenir dönersin ????? Kuru kuruya da eğlence olmuyor

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Söylemem gelme avımı kaparsın falan

• O parayla karıya git tertemiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

oralardan

-bol bol baba parası yiyen,baba parayı azaltınca başka hedefler arayan motorlar

-fakir olduğunu çaktırmadan yamanacak birini bulmayan çalışan motorlar

-bi o kucakta bi bu kucakta dolaşarak günlük yaşayan ve çalışmadan vücudunu satarak ömrünü geçiren motorlar

-orr olmaktan usanmış kendini iyi aile kızı olarak tanıtıp, enayinin birini bulmaya çalışan motorlar

bulursun. hepsinin ortak yönleri de,

-hepsi kendini tarz sahibi ve üstün görür.
    -dünya ve sistem sorunludur kendileri kusursuz.
    -onlar kesinlikle motor değildir, erkek arkadaşları vardır sadece. onlarla da pek bişey yaşamamıştır. bi senle yaşamıştır. bi de ilk yaptığı biri vardır başka hiç kimseyle yatmamıştır. inanırsan tabi.

para yediririz karşılığında kayak yaparız sorun değil diyorsan takılabilirsin.
    sürekli para yediremem dersen biyerde kavga çıkar ve ayrılırsın.

tavsiyem hiç bulaşma oralara.motorlar için zaman kaybı.motor zaten heryerde var, zor olunca daha zevkli oluyo. motoru zor elde ediyim ki tadı daha lezzetli olsun diyosan, hayat senin kanka.

yoq

• quote:

zordurumsinyali kardeşim sen hangi ülkede yaşıyorsun?
    tr de o mekanlara motorlar takılıyo kardeş.
    hadi diyelim senin dediğin gibi "iyi aile kızları" da var. o iyi aile kızları, o motorların içinde naapıyo?
    o mekana gidip bira içen kızların geçmişte en az 10 sevgilisi, 5 yattığı yoksa bende adımı değiştiririm.

herkes herşeyin farkında. motora motor demekten çekinmemek gerek bence.
    şeyi paramparça olmuş motora bile sen motormusun desen,yada 10 erkekle yattın mı gibi bişey desen, hayır ne saçmalıyorsun hayatımda 2 tane erkek oldu diyo.
    kimin lafına güvenilir bu dünyada? o pubdan birini bul kız arkadaş yap koçum çok hevesliysen.

Tartışmaktan çekinip cevaplamaya adımı etiketlememişsin. İyi aile kızı sana göre ne olmalı? Her puba giden insana kötü yakıştırma yapmak kendi kaliteni düşürür. Pubda takılan insan sana göre öyleyse, o zaman kızlar kafeye de gitmemeli, çünkü publa kafenin tek farkı kafede içki satılmıyor olmasıdır. Kimse senin düşüncelerine uymak zorunda deil. Yobaz düşüncelerini kendine sakla.

Ayrıyeten insanların özel hayatından sanane? Hiçbir kız sana açıklama yapmak zorunda değil. İsterse 10 erkekle yatar, isterse 100, SANANE? Hiç kimse sana "şu kadar sevgilim oldu, şu kadar kişiyle yattım" diye açıklama yapmak zorunda değil. Kendini açıklama yapılacak kadar değerli görme, çünkü değilsin. Motora motor demekten çekinmeyeceksek, bu çekinmeme işine ilk senden başlamak istiyorum.

• Düşer tabi. Ne demiş ed sheeran abi;

"Club isnt the best place to find a lover, so the bar is where i go"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 27 Temmuz 2017; 18:0:13 >
  • Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    hararetli hararetli yazmışsın,dolu konuştuğunu sanıyorsun da yazdıkların çok boş.

iyi aile kızı bana göre kucaktan kucağa dolaşmamış olmalı. her puba giden kötü demiyorum, yüzde90 oranında kötü diyorum.

isterse 100 erkekle yatarmış,bize neymiş... sonuçta adam ordaki kızları soruyor, onlarla ilgileniyor. bizde ordaki kızların nasıl olduğunu yazıyoruz. velet gibi viyik viyik konuşuyorsun. yok pub görmemiş cahilmişim bilmem ne. makedonyada kıbrısta yıllar önce gittiğim pubların fotosunu atardım bu yorumun altına da şimdi senin için uğraşmaya değmez.neyse sen haklısın he he diyip geçiyorum. çıkıyorum forumdan sana fazla zaman ayıramıycam kusura bakma. sen haklısın ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 27 Temmuz 2017; 18:48:28 >
  • Bir insanı nerede bulduysan orada kaybedersin. Barda başkasıyla tanışmasını kaldırabileceksen buyur tanış..
  • quote:

hararetli hararetli yazmışsın,dolu konuştuğunu sanıyorsun da yazdıkların çok boş.

iyi aile kızı bana göre kucaktan kucağa dolaşmamış olmalı. her puba giden kötü demiyorum, yüzde90 oranında kötü diyorum.

isterse 100 erkekle yatarmış,bize neymiş... sonuçta adam ordaki kızları soruyor, onlarla ilgileniyor. bizde ordaki kızların nasıl olduğunu yazıyoruz. velet gibi viyik viyik konuşuyorsun. yok pub görmemiş cahilmişim bilmem ne. makedonyada kıbrısta yıllar önce gittiğim pubların fotosunu atardım bu yorumun altına da şimdi senin için uğraşmaya değmez.neyse sen haklısın he he diyip geçiyorum. çıkıyorum forumdan sana fazla zaman ayıramıycam kusura bakma. sen haklısın ok.

Dolu konuştuğumu sanmıyorum. Bunu sen iddia ediyorsun. Ben öyle bir şey sanmadım.

Sen istediğin gibi puba gidince bunu rahat rahat söyleyebiliyosun ve motor olmamış oluyorsun ama kız gidince kötü kız oluyor, öyle mi? Konu sahibi oradaki kızların kaç kişiyle yatıp yatmadığını sormamış. Bunu sn söyledin, konu sahibi oradan kız arkadaşı edinmek istediğini söylemiş. Kimse senin istediğin gibi yaşamak zorunda değil, sana cinsel organının hesabını da vermek zorunda değil. Sen nasıl hesap verme hakkını kendinde görmüorsan, kızlar da sana soracak değil.

Ayrıyeten iyi aile kızı, kötü kız diye insanları sınıflandırma. O zaman bende sana kötü, barlarda sürten bi erkek gözüyle bakıyorum ve seni evlenilecek erkek olarak değil, sömürülecek, kullanılacak erkek olarak görüyorum, neden? Çünkü sen kendi tabirinle puba giden kızlara kullanılacak gözüyle bakıosun, madem öyle, bende sana kullanılacak erkek olarak bakma hakkım doğuyor.

• pokajy P kullanıcısına yanıt
    Hocam siz tecrubeli bi abimize benziyorsunuz

Pubda nasil takilmaliyim kapidan girince ne yapmaliyim taktik tiyo verirmisiniz para yediririm sorun degil karsiligini almak şartıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.