Bildirim
*****HTC U11 Kulübü***** (51. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Merhabalar, ben de yakında aranıza katılacağım. Ancak birkaç sorum var; öncelikle yurt dışı çıkışlı bir telefon alacağım, bu telefonlarda Türkçe dil seçeneği var mı? Yoksa yurt dışından alan arkadaşlar bu sorunu nasıl halletti?
Bunun dışında mavi ve gümüş arasında kaldım, siz hangi rengi tavsiye edersiniz?
Herkese iyi forumlar._____________________________ -
-
Arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı ve aranıza sonunda katıldım. Allah utandırmasın.Cihaz tek kelime ile mükemmel. Cihazın tasarımına laf edenler halt etmiş. 5 saattir cihazı kurcalıyorum ateş ediyor alet
Cihazın ithalatçı garantilisini almıştım yanında gelen şarj adaptörü çok kaba çeviriciyle beraber tam takoz oldu yapacak bir şey yok artık o konuda
Ses performansını deneyimledim yok böyle bir şey Htc ses olayını aşmış arkadaşlar 
Şimdi size sormak istediğim bir kaç soru var arkadaşlar.
Bu sense companion nedir işe yarar bir şey mi ben devre dışı bıraktım. Bir de news republic mi ne var onu da devre dışı bıraktım. Bunlar işe yarar şeyler mi merak ettim.
Mobil ağda şebekeyi LTE olarak gösteriyor bu ne anlama geliyor acaba 4g mi yoksa? Eski telefonumda direk 4g olarak gösteriyordu ekranda aklım karıştı.
Bir de malum cihazda htcnin kendine ait galeri ve müzik uygulamaları yok. Siz neler kullanıyorsunuz? Google fotoğraflar 5 para etmez bence. Güzel, kullanışlı bir galeri uygulaması önerir misiniz? Paralı parasız ya da apk farketmez. Müzik uygulaması olarak poweramp full düşündüm ücretli, bence bu telefona böyle bir uygulama yakışır. Sizin fikirleriniz nelerdir?
İlginiz için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bir de arkadaşlar telefonu az önce şarja taktım. Hızlı şarjla şarj oluyor şu an onu nasıl kapatırım bulamadım. İlk şarjda normal şarj etmek istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam eskidendi o ilk şarj işleri, telefonun keyfini çıkarın. :) _____________________________ -
S8 in ekranı kırıldı diye sevdiğim bir cihaz olduğu için HTC u 11 e geçtim.
Alışmaya çalışıyorumsu an karşılaştırmak için fikirlerimi söylemek isterim.
Ekran ve tasarım s8 kesinlikle önde ekranda tasarım göreceli ama sanki eski bi telefon kullaniyomusum gibi HTC de.
Ses kamera: ses HTC nin uzmanlık alanı s8 den 3 gömlek üstün kamera da profosyonel olmadigim için aynı gi bi geldi
Yazilim: s8 daha iyi sanki şunun için söylüyorum HTC nin menüsü falan beğenmedim eski tasarım anlayışı. Ama stabilize HTC daha iyi lakin çok enteresan yapı kredimobil çalışmıyo.
Pil : s8 den memnundum bundan da memnun olacağıma eminim.
Özet olarak bence s8 den geçilmez.
Android için alınacak iki tepe model var bence biri u11 biri s8.
Ayrıca bu google uygulamalari nedir arkadaş galeri deli etti varmı başka program tavsiyesi???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beni kimsecikler okşamaz madem
Öp beni alnımdan, sen öp seccadem -
Telefonu ilk şarja taktığımda ''hızlı şarj oluyor'' yazıyordu. Şarj %70'e filan geldi ''AC ile şarj oluyor'' dedi ve baya yavaş şarj etmeye başladı. Bu durumdan hiç bir şey anlamadım.
Hocam hayırlı olsun, albüm uygulaması olarak Quick pic kullanıyorum güzel bir uygulama
Bir üstteki postta yazmış arkadaş foto galeri uygulaması olarak quick pic. Samsung dan geçen adam en çok galeri uygulamasını arar bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PORSCHE 911 CARRERA
(hayalim) -
Kamera testlerle sabit s8 den iyi, ses kalitesi tartışılmaz s8 i katlar, işlemci s8 de exynos var u11 de piyasanın en iyisi snapdragon 835, s8 de 6 gb ram seçeneği uzerine para versende yok u11 6gb daha da yazmıyorum her konuda ezip geçiyor hala s8 den geçilmez diyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 30 Ağustos 2017; 11:2:9 >
Kişisel yorum yaptım arkadaşım hala daha arkasındayım. S8 den geçilmez Evet. Senin ediyo geçiyo dediğin gibi değil çünkü ikiside su an en tepe modeller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beni kimsecikler okşamaz madem
Öp beni alnımdan, sen öp seccadem -
Selam arkadaşlar
HTC U11 den sonraki çıkacak olan model ve tarih hakkında bilgisi olan var mı ? HTC U12 model olarak mı devam edecek? bilgi varsa link paylaşabilir misiniz? teknik özellikleri hakkında. (orta segment modelleri sormuyorum)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erdoman
Kişisel yorum yaptım arkadaşım hala daha arkasındayım. S8 den geçilmez Evet. Senin ediyo geçiyo dediğin gibi değil çünkü ikiside su an en tepe modeller.
Ancak kişisel yorum olur zaten genelde neyin ne olduğu belli.
Aynen hocam, htc nin eleştirilebilecek yanı bu;kendi albüm, tarayıcı, müzik uygulaması yok malesef. Neyse ki samsung internet tarayıcısı artık tüm cihazlara açık
U11 karşısında ezilenler kulübünün yeni üyesi Note8
Özellikle gece cekimlerine dikkat edin
Diğer sorularıma cevap verebilecek kimse yok mu?
Avrupa ve Ortadoğu cihazlarına güncelleme geldi an itibariyle.
Buradan alanlar oldumu
http://www.hepsiburada.com/htc-u11-128-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000007HB93?
Htc u11 6gb ram 128gb hafıza avrupada satışa çıkmış 50 euro artı fiyat farkıyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Scuderia Ferrari & Fernando Alonso -
1.27.401.5 sürüm no lu Avrupa bölgesi güncellemesi gelmiştir. İlgilenenlere duyurulur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt